Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

°BubuS

musisz na nowo pobrać ja tak miałem z metin2 US od z8games jakiś błąd pobierania był

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

Dla osób, które z róznych powodów nie moga zassac calego klijenta paczka:

http://rapidshare.com/files/413154648/pliki.zip.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=810609a92e5379285f4e43368471d84e925d37a70a74c9b14f6a8a14760a809d-1281902634

Jednoczesnie zabraniam uploadu na inny serwer, Tylko i wyłącznie ten link.

Wklejamy to do folderu z Mt2 PL i uruchamiamy przez obejcie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Hey a propo tego serwa. Zamknli rejestrację a zapomniałem zrobić 2 kont dla kumpli. Najlepiej woja i szamana. Ma ktoś na zbyciu? Zapoda mi na pw passami bd. Bardzo wdzieczny :)

Opublikowano

Registration is currently not possible.

Neo z +3 kontami podziękujemy -.-

Prawdziwi gracze nie będą mogli grać przez takiego ne0sa, który chce poszpanować każdą postacią...

Można było to przewidzieć.

Z drugiej strony to dobrze ^^

Nie będzie dużo graczy.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie jestem neo. Nie potrzebuje 3 kont bo gram dla przyjemnosci nie dla lansu. Czytaj: to dla moich kumpli którzy jutro z wakacji wracają. A poza tym...

zaqs114

Jinno 4ever

bd was szukał xD

Opublikowano

Merkona też spotkacie, chętnie tam zagram.

Beta na pewno będzie ciekawa, choć trochę obawiam się lagów i zapełnionych miast ^^

@Noix

ta, Jino :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Merkon, myślę, że do jinno wbijesz prawda? ;d

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Hmm.. Gdzies na forum tej bety piszą ze to jest nowy sewer Wielkiej Brytani więc myślę że po becie bedzie to normalny global :P

http://www.mpcforum.pl/topic/115610-botspolszczony-hidden-angelbot-by-frezee-21/page__p__748095__fromsearch__1entry748095

-- Spolszczony Angelbot do metin2.pl :D

Mało Piszę Dużo Czytam

Zbieram +

Opublikowano

Czamu jak się loguje to pisze że mam wybrać inny serwer ?

8395480.jpg

858900.png

Pozycja 7980 ;D Jest czym się chwalić .

Opublikowano

a mi nie dochodzi link aktywacyjny świetnie ticket już wysłałem. Serw zapowiada się ciekawie nie wiadomo jaka ta trzecia faza hackshielda jest może akurat ten będzie dobry bo dla pozostałych dwóch nie było czegoś takiego. Chociaz nie chce mi się wierzyć ze GF coś zrobi dobrze

bdccLsFwED.png

Opublikowano

a mi nie dochodzi link aktywacyjny świetnie ticket już wysłałem. Serw zapowiada się ciekawie nie wiadomo jaka ta trzecia faza hackshielda jest może akurat ten będzie dobry bo dla pozostałych dwóch nie było czegoś takiego. Chociaz nie chce mi się wierzyć ze GF coś zrobi dobrze

Bo już się kont nie da robić ;)

Opublikowano

Uwaga Dostałem Zasady OD Sgm dla polaków

1.Nie Przeklinac Po Ang

2.Nie Grać na hackach Ban IP

3.nie rozmawiac Z francozami

i zapraszam Do Jino My Nick

TallareV2

@Edit

Wszyscy z jinoo o 16.00 wyprawa na v2 groty nastenie na dt

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

@UP

Nie opowiadaj głupot a w szczególności do pkt.3

A co do pkt.2 To najpierw uruchom hacka.....(HS III)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Czemu niby nie rozmawiać z francuzami ? :|

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...