Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://beta.metin2.com/main/ticketservice

Przeczytajcie sobie informacje z tej strony drodzy inteligenci, ktorzy uwazaja, ze beda mogli grac sobie ile chca na tym serwerze, badz przeniosa itemki z niego. NIC Z TEGO! Po uplywie 7 dni serwer zostanie zamkniety, a postacie i itemki usuniete.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje zęby jak najwięcej udokumentować nowych rzeczy które tam będą ( bossy , mapki , itp. ) tak więc fraps on 24/7 i wrzucajcie na YT naturalnie podawać linki tutaj w temacie ;p

Opublikowano

Proponuje zęby jak najwięcej udokumentować nowych rzeczy które tam będą ( bossy , mapki , itp. ) tak więc fraps on 24/7 i wrzucajcie na YT naturalnie podawać linki tutaj w temacie ;p

Zgadzam się z Tobą :).

Dobrze, że tydzień temu opanowałem jak konwertować wideo z Frapsa na takie w HD (ważące ok. 300 mb z 4.5 gb).

Więc od jutra każdy bawi się w reżysera, a filmiki podawać tutaj w temacie :).

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

powiem tak ci pro z twierdzy (s.4) tj. i ja wiemy że to nie fake ...... ponadto jest to beta który bd wykorzystany w globalach tj. te pliki zostaną tylko przetłumaczone i uruchomione po debuggowaniu na all serwery globalne ..

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

W Was jest nadzieja, trzeba porządnie wytestowac ten serwer, przygotujcie 1 hit killery, dmg hacki, itp itd xD

ktoś tu mnie chyba nie zrozumiał,

Wprowadzona jest ostateczna faza HS, i po to jest serwer testowy, żeby wytestować czy hacki itp itd działają, wkoncu ktos musi sprawdzic czy wszystko jest ok, bo jak tak nie bedzie to są wysyłane specjalne raporty do firmy która odpowiada za HS i oni mają to na bieżąco aktualizować.

Opublikowano

UP jeśli masz zamiar czitować to lepiej sie puknij, pozatym na tym serwerze będzie HackShield 3 i on będzie sprawdzał czy masz all aktualne pliki

Spokojnie, trochę filmików się nakręci ;p

Opublikowano

walniemy ss że pro koxy i że z nas hackery i że włamaliśmy się na globala

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

już miałem taką akcję jak wrzuciłem filmik z csyt2 że na ripa poszedłem na s4 ninją 97lvl a potem admin usuną temat na 4-um metina ale dzieciaki wierzyły że jestem hackerem i prośiły o darmowe yang lub sm zarobiłem na tym troszkę

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Houn może zdradzisz nam, jak to się robi ? ;) PS Coś mi się zdaje że 80% serwa to będą Polacy :D

Oczywiście :).

Stworzę poradnik i wrzucę go na forum, a potem podam tutaj link.

@Topic:

Coś mi się zdaje, że hackerzy i tak wbiją na serwer, bo co to za problem zrobić obejście? Nie znacie polskich bootów ;P.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Spolszczyłem sobie metka do bonów (zawsze łatwiej) ^^ i przez obejście śmiga

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

już jestem w shinso i mój buff ... zapraszam odrazu na wiedźmę rippa nieb. śmierć no i komandora:) ps. bonuje się pod bossy nie pvp

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Siemka :P no spoko będzie podjaramy się tym czego nie osiagnelismy na pl w moim przypadku na pl to sie juz nic nie da jedynie jak sie ma realna forse

zapraszam do jinno a jak nie to wgl na serwer i tak sie spotkamy mój nick bedzie Kubas :D

32952.png

32374.png

Opublikowano

jak się nie da ja w buffa na twierdzy nic pln nie wlozylem a ma 75lvl i full eq +9 a wojo i sura no troszkę włożyłem ale opyla się wojo 83lvl sura 85lvl

POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...