Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwery sa wlaczone lecz sa zamkniete ci ktorzy tam zrobili juz postac np GA SGM GM moze grac a nam otworza za 2 dni Zapraszam all do jinno ^^

Down: i bardzo dobrze ze nie wlacza nie bedzie neo na Dmg i 1hit killerze i bedzie mozna pograc na normal becie ^^

@Szmaragdowe stalki beda na serwie kox :P

Specjalista
Opublikowano

Jak nie znacie angielskiego to wrzucie to translatora wyraznie jest napisane ze nie uruchomicie bez hackshield'a

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy. Client się już pobrał. Złożę podanie na Moda i TGM . Może coś z tego wyjdzie ;>.

IS juz wykupiłem :D

74431642664977353071.png

Opublikowano

Ten ,,serwer,, jest Gameforge... Z niego nie powstanie nic;p Jest to poprostu wersja serwera aby przetestowac tak jak niektorzy powiedzieli V2 atla , moby , bossy i Hackshielda 3;p Pewnie maja zamiar wprowadzic to na PL, DE , itp serwy nalezace do Gameforge ;) Robia to zeby nie musieli dodawac poprostu pozniej poprawek, usuwac bugow itp;) Serwer postoi tydzien wielu graczy sie zajara i po tygodniu serwer bedzie off :) Jest to tak jakby PL 4Fun do testowania nowych przedmiotow bosow itp:) Ale z tym hackshieldem 3 popelnili blad bo jesli go teraz w tym cliencie wypuszcza to znaczy ze tworcy botow beda mieli ulatwione zadanie z ominieciem Shielda ^^ To Tyle Pzdr ;* ;D

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to Beta tylko na 1 tydz. Z tego powodu, iż GF Chce zobaczyc jak bedzie dzialal HS w wersji 3, Atla v2: Niebianki komandor, ziny oglniej mooby 96+. 120lvl tez ma niby ma dojsc.

PL i DE Staja sie privem ^^

Opublikowano

@Up

To, że Globale stają się z dnia na dzień privami to się zgodze :). Wprowadzili syriusze etc. Z czasem dojdą Hwangi. Grota - AV1 już istnieje. Teraz tylko właśnie testy nad V2... Jedynie co zostanie normalnie to EXP EXP EXP i jeszcze raz EXP.

74431642664977353071.png

Opublikowano

nie wiem jak wy, ja wybrałem królestwo jinno - serwer wystartuje w poniedziałek o 14:00 :)

Opublikowano

Ja mam dopiero 8% pobierania czyli 1H i 20minut ;/ Ale server staruje dopiero w pon to spoko. Czytałem tu kilka stron tego spamu o tym czy ten serv będzie na stałe czy nie... Jak sama nazwa mówi : BETA! Ludzie . Czy wy nigdy nie graliście na chińskich betach? Server postoi może tydzień, GF sobie przetestuje wszystko i koniec. Potem wpier***ą tego HS3 na PL`a i nareszcie te chińskie boty przestaną działać! Expbot od andrzeja niech będzie bo tego nie ma tak dużo jak chińskich... o.O To tyle. Pozdrawiam..

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to Beta tylko na 1 tydz. Z tego powodu, iż GF Chce zobaczyc jak bedzie dzialal HS w wersji 3, Atla v2: Niebianki komandor, ziny oglniej mooby 96+. 120lvl tez ma niby ma dojsc.

PL i DE Staja sie privem ^^

Haha koleś privó w ogóle nie powinno być, a epiki, grota, i nawet hwangi to zwykłe wyposażenie globali, które może, ale nie musi być wprowadzone

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Gdy robie konto to nie chce dojsc link aktywacyjny, jak zrobilem drugie tez nie doszlo, i gdy klikne wyslij ponowinie link tez nie dochodzi!!! co jest?

mozna jeszcze robic konta czy nie?

powie ktos?

13032777318975834031.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...