Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DA KTOS KONTO??? BO NA REGIST NIEZDĄŻYŁEM ONI REGIST ZAMKNELI CHYBA O 7 Z RANA!!!!KTO DA KONTO DAM PLUSA I BD BARDZO WDZIĘCZNY

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sugre profesji sie nie wybiera na forum czy gdzies bylo napisane ze automatycznie bedziesz mial mentala i bodego jak wybrales woja....

Tak, zgadzam się z Roy' em- też gdzieś to czytałem.

@Topic

Aha i zachowujcie się na serwerze przyzwoicie, bo inaczej przy kolejnych betach będą mieli nas jako "czarne owcy" :P

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

@UP zawsze znajdzie się jakiś " debil " i spieprzy opinie o Polakach ( chociaż i tak nie jest za dobra ;f )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Najlepsze w tym temacie na forum było jak polak pisał ze zaspamią ten serwer botami hasłem dawaj na ring :P :D

Ps.Szukam kogos do gry bo takto mi sie bedzie nudzilo samemu bede grał w jinno wojkiem :P Nick macie :D

32952.png

32374.png

Opublikowano

A może my jako MPC będziemy mile się zachowywać abyśmy nie mieli takiej złej opinii ja oczywiście będę rozmawiał z Obcokrajowcami ponieważ nie chce żeby Polska miała złą opinię w tej grze więc i wasz proszę nie przeklinajcie czy to po Polsku czy po Angielsku czy w innych językach

Opublikowano

@OzonSeba przecież większość n3o nie zna podstaw angielskiego.. więc o kulturę w ich języku nie ma co się martwić, gorzej jeśli chodzi o język polski...

06111340665805659837.png

Opublikowano

Wedlug mnie to znajac polskie 'neo kid's' to polowa bedzie klnąc po polsku , pisac 'fuck china' 'fucking GMa' itp , a po 2 to bicie na wolnym tez sie pewnie pojawi .

Jak zrobic zeby miec po polsku ? :D

Opublikowano

MarioBase spoko z ciebie gość a tak poza tym na ch4 nie radze robić wypraw bo zdaje mi się że będzie full lepiej CH3 bo jest najwolniejszym CH moim zdaniem a i kto robi gildię MPc ??

O Merkon siedzi więc nagrody będą w postaci Warna ;)

Opublikowano

Wedlug mnie to znajac polskie 'neo kid's' to polowa bedzie klnąc po polsku , pisac 'fuck china' 'fucking GMa' itp , a po 2 to bicie na wolnym tez sie pewnie pojawi .

Jak zrobic zeby miec po polsku ? :D

Rozpakuj locale_PL z metka PL i przerzuć plik game_coś tam.txt ( nie pamiętam całej nazwy ;x )

I wrzuć do rozpakowanego locale tamtego metka

@OzonSeba

Dzięki, ty też jesteś spoko ;]

06111340665805659837.png

Opublikowano

KubasCs o to się nie bój bo to nie jakiś privek tylko global taki jak PL :D

no ale były czasy na pl ze byly 4 channele full and lagi

A po polsku jak mieć ? chociaż bonki :P bo nie znam tak pro elo angielskiego :D

32952.png

32374.png

Opublikowano

MarioBase wrzucisz te locale wypakowane PL metka nie mam eeh...

@Jak zmienisz locale to moby bedziesz widzial ale itemow nowych nie bedziesz widzial np tych zielonych stalek ^^

Opublikowano

Wiecie gildią mogę się zająć ja. Najlepiej bierzcie nicki takie jak na MPC. Mój nick w grze to będzie Merkon, ale nie spamcie :)

Gildii raczej nie nazwiemy MPCforum, bo byśmy jeszcze bana zarobili. Swoje propozycje wysyłajcie mi na PW lub piszcie w komentarzach na profilu.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

MarioBase wrzucisz te locale wypakowane PL metka nie mam eeh...

@Jak zmienisz locale to moby bedziesz widzial ale itemow nowych nie bedziesz widzial np tych zielonych stalek ^^

Jak znajdę archiwizer-a :D to wrzucę tu ten pliczek

Ja będę miał nick " stryjek " jak zwykle ale gram w chunio ;P

06111340665805659837.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...