Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problemik, przedstawię go tak:

1. Nie zabija NPC (w moim przypadku Streunerów)

2. Zbiera skrzynki cargo nie nalezace do mnie.

3. Wie ktoś jak to naprawić ?

@Edit: Już wszystko działa. Wcześniej miałem zaznaczegotylko 1 NPC. Lecz gdy teraz mam ALL to wszystko pięknie działa. Masz + i 5 :)

@Edit2: Jak możesz to dodaj że to działa na Google Chrome i na Mozilli. (mozille sprawdzałem, a kolega mówił coś o Chrome). Na Operze nie działa, nie wiem jak na Explolerze

Opublikowano

Ale to NIE wykorzystuje przeglądarki to co to ma do opery i chrome itp.?

2rc8k5i.png

Opublikowano

Łoah stary ty na skandynawji grasz xD sam nie wiem popróbuj sk1 albo coś od jej nazwy po skandynawsku ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

do globali to proponuje ge1 albo gb1 itd

@Na Skandynawii to taniej jest ^^

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Wiesz ile jest globali człowieku xD masz chyba z 4 globle i to nie zmieniaja sie numerki i tak na skandynawi jest o wiele taniej ;p wylosowałem goliatha za 2 kredyty ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

Francja : fr1

Francja 2 : fr2

Francja 3 : fr3

Global Azja : int8

Global Europa : int1

Global europa 2 : int5

Global europa 3 : int7

Global europa 4 : int10

Niemcy 1 : de1

Niemcy 2 : de2

Niemcy 3 : de3

Niemcy 4 : de4

Wielka Brytania : gb1

Włochy : it1

Włochy 2 : it2

Rosja : ru1

Rosja 2 : ru2

Rosja 3 : ru3

Rosja 4 : ru4

Polska : pl1

Polska 2 : pl2

Turcja : tr1

Turcja 2 : tr2

Turcja 3 : tr3

Turcja 4 ; tr4

Hiszpania : es1

Hiszpania 2 : es2

Skandynawia : int3

Republika Czech : cz1

USA wschód : us1

USA zachód : us2

Global Ameryka : int2

Global Ameryka 2 : int6

Garena: int9

Skandynawia 2 : int4

To może ja też się do czegoś przydam. Lista skrótów już spolszczona w całości, więc Atrox możesz zmienić w swoim głównym poście :P

Opublikowano

Dziękuje i pozwole sobie dopisać do pierwszego postu jeśli masz coś przeciwko to pisz

@Edit dziękuje za Informacje, cieszę się bo będę miał jakąś robote gdy stworzy tego bota (mam nadzieje ze bedzie naprawa statku)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Nie, nie mam nic przeciwko :) Dopisz tylko że spolszczone przeze mnie nazwy serwerów, a skróty i nazwy serwerów (po angielsku) napisane przez Locker (na innym forum :P)

@ Aha i jeszcze jedno do Ciebie, Atrox. Przez pewien czas nie musisz się martwić tym, że będziesz musiał spolszczać nowego bota, bo nowy UDObot prawdopodobnie dosyć długo nie wyjdzie. A dlaczego? Bo człowiek który go stworzył podobno pisze teraz całego bota od 0, żeby nie było jakichś błędów itp :P

Opublikowano

może ci wyskakiwać co innego ważne żebyś kliknął ctrl+f i wpisał var sid i dał to do bota jeśli jakis problem nadal wyskakuje to pisz

2rc8k5i.png

Opublikowano

Doszedłem wreszcie z tym var SID ,ale nie wiem gdzie wkleić to co wyskakuje przy nim :D I nie mogę wpisać numeru ID i tego co trzeba wpisać w to drugie okienko na początku :( Ehhh Czrna Magia po prostu :D Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Id no numer użytkownik numer sid wpisujesz w SID to jest przecież takie logiczne :|

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Wiem co to jest ID,w końcu gram troche czasu w DO :D Nie wiem gdzie wkleic to war SID,w które miejsce.Jak klikam wklej to nic się nie dzieje.Juz wszystko ok :)

Opublikowano

ogólnei działa ok, jednak szkoda że np. jesli sie jest na 3-2 i ma pełną ładowanie to nie leci ich sprzedac. Dobrzeby było gdyby np. bylo takie coś, co "uszlachetnia surowce" przez co miejsce w ladowni by bylo i nie trzebalo co chwila wracac

Opublikowano

Nie leci bo inne ip mapki...

Bot świetny, polecam! Mam pytanko... Lepiej tłuc streuneRy czy ustawić bota na x-4 z misją na Siby (34/200!)?

Opublikowano

Nie leci bo inne ip mapki...

Bot świetny, polecam! Mam pytanko... Lepiej tłuc streuneRy czy ustawić bota na x-4 z misją na Siby (34/200!)?

Szczerze ? Ja 16 level wbiłem na 3-1 ;p Zostaw na X-1 lepiej niż 3-8 (nikt Cię nie dednie z wrogiej a ni swojej firmy)

za duża sygnatura

Opublikowano

juz bot cos nie dziala :/ nie wiem czemu Ł- juz bot cos nie dziala :/ nie wiem czemu Ł- juz bot cos nie dziala :/ nie wiem czemu Ł-

Taa , jest tak pare razy dziennie nawet :D

za duża sygnatura

Opublikowano

Facepalm -.-

NAUCZCIE SIĘ ANGIELSKIEGO!

Gówno z tym zrobicie... Niewidzalne boxy to takie bez zawartości i tylko bot je zbiera... Dzięki temu jak ktoś ma takich niewidzialnych 100 np. to Jechał na bocie = Ban od BP -.-

Poczekajcie troszkę może wydadzą update i już...

(Mi coś tera innego zaczeło pisać... Nie można połączyć z serwerem...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...