Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hoolymt2

malinaaaaaaa

HoolyMT2  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które HoolyMT2 by?o lepsze

• Stare
      56
    • Nowe
      41
  2. 2. Jak podoba Ci si? serwer ?

• S?aby
      26
    • Tak sobie
      2
    • Mo?e by?
      3
    • Dobry
      13
    • ?wietny
      14
    • Idealny !
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer moim zdaniem jest bardzo dobry, osobiście nie grałem na starym, ale nowy jest fajny ^^

A co do bugu na kasę, moze być większy, ale wystarczy mieć moda kamera z yang bugiem pod F7 ^^ (w 20-25s mam 2kkk...)

A w gildii REC są najlepsi gracze, dlatego wygrywają, ale oczywiście najłatwiej zwalić na to, że mają 2 gmów...

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko , a jeszcze jedno . dopiero zaczynam grac Surą , w jakiej kolejności skilli walić ? duch i ochrona przed startem a potem ?

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Server jest wyczepisty . Ja nie grałem na starym hooly wiec nie wiem jak bylo ale wiem ze teraz jest swietnie (a ten bug na kase to na jaki itemek? :D) GM mili . Tylko wkurwia mnie GIldia REC bo mają tam 2x GM no i są pro bo GM przecież może staty po 999 na wojne dać a potem cofnąć tam samo bony ale ogólnie serverek wymiata

Jak chcesz wiedzieć to mamy w sumie 7 Gm'ów , następnym razem dobrze policz :D

46e1b10836114cdc8f1e838dfaa0746f.0.gif
Opublikowano

A co powiecie na to żeby na serwerze było coś takiego :

W każdym królestwie nie daleko rynku ( np. jinno obok uriela ) Stałby Metin danego królestwa , mialby duzo hp , przywoływał po 1-2 potwory ale byłyby to nowe potwory które nawet nam byłoby ciężko ubić :D A loot z niego byłaby np. jakiś ulepszony hwang który tylko ma inny wygląd albo coś :D

Co wy na to ? Żeby nie było tak nudno :P

@Edit. zapomniałem dopisać , kamien w jinno mogłyby atakować tylko inne królestwa :P

32899580035953915383.jpg

Opublikowano

Pomysł fajny :)

A jakie potworki byś proponował ? :D

Jak by mail z nich wylatywać ulepszony hwang to chciałbym zeby nie różnił się tylko wyglądem od zwykłego....tylko mial jakieś dodatkowe bony :)

Opublikowano

Potworki trzeba by było zrobić , ale np. jakiś Zombie ~10kk hp , Atk : ~150k/4sek. .

Do tego Hwang zamiast tych 500 defa , moze 800 ? :D

32899580035953915383.jpg

Opublikowano

Tak bylo by git :D ale do obrony dodać jeszcze jakiś wbudowany bon. (na ludzi,hp czy cos) :D

Opublikowano

Uważam że skoro z załorzenia serwer jest 4fun powinien być dla zabawy i powinno się dodawać wiele nowych rzeczy aby gra nie stała się rutyną i tylko nudnym napieprzaniem w pvp .

32899580035953915383.jpg

Opublikowano

O co chodzi ? juz sie szykowałem do turnieju Pvp a tu Voofy se poszedl ;/ moze to przez ten jego net :D po burzy xD

32899580035953915383.jpg

Opublikowano

Jest pare broni które mają mniejszy atak ale za to mają średnie :D

@edit . Rampage sie tak burał ze nie pozwala zamknąć tamtego tematu ;P A jednak

32899580035953915383.jpg

Opublikowano

Ciekawy pomysł z tymi kamieniami metin i nowymi mobami moze jak ktos by podpowiedzial mi jak zrobic takiego nowego moba to bym troche posiedzial.

Serwer byl lebszy jako ten starszy bo tera co niektuzy dedaja mnie na skila jak mam w karzdej mozliwej czesci eq bony na pz.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie znam sie zbytnio ale można może w Navicat poszukac jakiegos potworka i dac mu tylko wiecej hp :D

32899580035953915383.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...