Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Działający Bot Do Zszc

BulaPL13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś ma te pliki to mógłby zuploadować i zapodać mi na priva. ponieważ ja mam 1mb neta tylko to lipka :(

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

spoko tucik :) wszystko jasne :) kazdy link dziala i z innego hostingu plikow wiec nie trzeba czekac iles czasu zeby mozna pobrac 2 raz :) masz 5

Opublikowano

Bot ma niektore dni ciezkie i crashuje ale po kilku dniach bedzie działał normalnie...Na bota polecam wbijac od 24-8 wtedy wbija sie szybko i nie crashuje....

Opublikowano

Witam. Jak zrobić zeby bot logował sie na water? Ciagle mi sie odpala na fire bo paasy z fire chodzą a z water nie.. Dodam ze wpisuje w proxy ip WAter

Opublikowano

Pomocy! Męczę się z botem już chyba 3 godziny... pełno tutków czytałem i nic! Ten myślałem że zadziała ale też nic. Więc ściągnąłem media.pk2 wkleiłem podmieniłem clienta i launchera następnie spatchowałem do ver 1.678. Odpalam liska potem SrProxy tam wpisuję proxy z Fire. Następnie odpalam crackloader odznaczam english patch, wpisuję passy i klikam Start (ścieżkę też wybieram!). Pokazuję się okienko to małe do Silkroad i nagle błąd http://a.imageshack.us/img683/4282/errorej.jpg :angry:

Jeśli możecie to pomóżcie...

proroxxalenieroxxtylkos.jpg

Pomogłem? Poproszę + :)

Opublikowano

Hah. Ale jestem głupsi :D Masz rację i leci +. Po prostu jak czytałem to wasze to wszędzie było o wersji 1.678 dlatego myślałem że muszę tą starszą ściągać :P Teraz działa dzięki B)

proroxxalenieroxxtylkos.jpg

Pomogłem? Poproszę + :)

Opublikowano

A co zrobic z ciaglymi Crashami? przy logowaniu?

@EDIT: znowu puszczaja mi nerwy.. niechce bluzgac bo to m inic neida wiec prosze jeszcze raz o pomoc. ten ZSZC process patcher (no dc) nic niedaje. wylaczam english patch (haczyck w bocie i binary login chaczyk tez wyrzucam w sr proxy) patchuje clienta na no dc a on przy pierwszym drugim, jelsi mam troche wiecej szczescia po kilku probach wiecej dostaje DC, albo po prostu wywala na pulpit

newstylek.jpg
Opublikowano

Witam

Wiem że walne teraz głupote ale powie ktoś jak spachować to media.pk2 ?? głupie pytanie pewnie ale nie moge ogarnąć tego ;/

bo jak zrobie tak jak pisze u góry to kiedy włączam private_serwer_loader to wyskakuje jakiś error i pisze w nim:

divisioninfo.txt open fail

Proszę o pomoc z góry bardzo dziękuję.

Opublikowano

robie wszystko według instrukcji i kiedy włączam clienta to wyskakują mi różne errory :

ERROR

bcdisioninfo.txt open fail

i tak każdy kolejnych z tych niżej:

textdata\textdataname.txt

textdata\textdataname.txt

textdata\textuisystem.txt

textdata\textuisystem.txt

textdata\textzonename.txt

textdata\textzonename.txt

textdata\textquest.txt

to sa napisy tam gdzie pisze nieraz Error

Pomocy... Pliska;]

Opublikowano

zaczyna mnie to denerwowac... i to okrutnie.. wpisalem dzisiaj chyba ze 100 razy moje id i pw.... pisze niepatrzac na klawiature w ciemnosciach.. do startu silka do patcha nop cd wpisania hasla i klikniecia START w autologinie potrzebne mi jest tylko pare sekund. .xD ale co mi to daje.. jak mnie to wkurwia..

ps z premium wbija sie za pierwszym?

newstylek.jpg
Opublikowano

No niestety dzisiaj jest masakra z wbijaniem na bota.

Crashuje w koło i niestety nie udaje mi się z tym nic zrobić, ale popróbuje dalej.

Próbowałem z edytowaniem portów i zamienieniem ich ale nic nie dało. <_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Witam.

Wszystko robię jak należy i gdy już się zaloguje to bot nie widzi mi postaci.. Jak temu zaradzić ?

Uzywałeś mediapatcher?

Zanim odpalisz proxy i bota wyłącz GG jeżeli jest włączone.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...