Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Działający Bot Do Zszc

BulaPL13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiedziałem już coś,nie chcesz,nie ściągaj !

działa tylko musisz umieć wlączyć...

Nie ładuje skili? kliknij load settings...

Odkryłem sposób jak wbić do zszc botem w godzinach szczytu ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli znalazłeś sposób na wbicie za pierwszym razem, to dawaj. Dostaniesz mnóstwo plusów. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ja powiedziałem już coś,nie chcesz,nie ściągaj !

działa tylko musisz umieć wlączyć...

Nie ładuje skili? kliknij load settings...

Odkryłem sposób jak wbić do zszc botem w godzinach szczytu ;]

Ja tez odkryłem...Wystarczy restar serva i wbijasz za 1 ;) to jest sposob jakos innego niema zeby wbic za 1...A z botem czy bez jeden uj zalezy od szczęścia ;)

Opublikowano

Za pierwszym ? ;x Gm to ja nie jestem ;>

odpalasz liska,proxy bota.

N I E klikasz start game.

ściągnij private_server_loader.

wlaczasz loadera,wpisujesz pasy[odznacz english patch],logujes się wybierasz postać i działa pod bota :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

nie dziala mi, zamienilem media, spatchowalem , zamienilem sro client i silkroad.exe i gdy sie loguje to zamiast pojawic mi sie postac wyrzuca mnie do pulpitu .. ocb ?

Opublikowano

Link http://www.megaupload.com/?d=AR2QEJYA

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/bbf1d2f3a2f4715e668e3f163447ea8753311e2518dba506ef526f998b381dfe-1279811596

To jest ten loader ;)

Pomocnik
Opublikowano

kto Ci kazał zamieniać sro_clienta? ;|

btw.mnie też za 1 razem wywalilo... za 3 wbilem i juz normalnie bylo ;o

no chyba w pierwszym poscie to było? i mialem to zamienic

Opublikowano

Mam problem gdyz chce zeby mi sie uruchomil water przez bota tak wiec wpisuje jego ip 67.205.76.42 w srproxy a i tak loguje mi si ena fire gdyz na water na tym samym koncie mam postac a na fire jest konto puste. Wiec jak wbijam prez bota to wchodzie mi na konto fire

Opublikowano

Mi dziala, tylko problem z wbiciem na server jak juz o 7:30 full :angry: . Bo przy logowaniu dostaje dc. A z tym loaderem zobacze czy zadziala. Jak tak to dam +.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Mógł by ktoś napisac krótkie streszczenie jak to odpalic ;] ?

Jeszcze jedno jak przeniosłem to media.pk2 zptachowałem, jak właczam Clijenta to wyskakuje mi bład taka mała ramka bez napisów i po czym wcisne OK i sie wyłącza moze ktos napisac jak moze ocb ? ;]

468x60.jpg

Zapraszam do gry :)

Opublikowano

ja mam takie male pytanko :D czy moglby ktos napisac dokladnie krok po kroku jak to wszystko zrobic razem z loaderem :P ja mam wszystkie potrzebne pliki, wszystko zrobilem jak nalezy ale nie umiem uruchmic bota <lol> prosze o pomoc :P

jezeli mozecie to napiszcie to tak zeby BLONDYNKA ZROZUMIALA ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czesc wam ja tez jestem zielony dawno nie gralem w silka i po dlugiej przerwie chce zagrac na prywatnym i tu kieruje moje pytanie robie wszystko jak trzeba i chyba bot mi dziala ustawiam sciezke do clienta wpisuje pasy w bocie i naciskam start game i dziala jak wbijam na silka wyskakoja mi czerwone literki z bota to dziala napewno ale znika mi z pulpitu i nie umiem go wlonczyc probowalem wszystkimi guzikami i nic i jeszcze jedno pod tym cliencie nie dziala mi ten loader (private_server_loader) jak go wlanczam wyskakuje jakis komunikat duze okienko z C+++ i sry za błendy pisalem w pospiechu :rolleyes:

Opublikowano

Blesh,wytłumaczę,ale jeśli nie jesteś cycatą blondynką to po Tobie:D

Ściągasz WSZYSTKO z 1 posta.

podmieniasz(wklejasz) media.pk2 do folderu z botem/silkiem.gdy ta czynność jest już wykonana instalujesz Patch v 1.168 BEZ(NIE)DODAWANIA sro_client.exe i sro_launchera.Włączasz sro-db.crack pojawi się crackloader,wyłączasz go.następnie włączasz takiego liska[takie zwierze]później srproxy,gdzie wpisujesz ip na samej górze (Fire 72.55.143.209)Później włączasz CRACKLOADER i private_server_loader.wpisujesz id/pw odznaczasz english patch i śmiga ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam takie male pytanko :D czy moglby ktos napisac dokladnie krok po kroku jak to wszystko zrobic razem z loaderem :P ja mam wszystkie potrzebne pliki, wszystko zrobilem jak nalezy ale nie umiem uruchmic bota <lol> prosze o pomoc :P

jezeli mozecie to napiszcie to tak zeby BLONDYNKA ZROZUMIALA ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/154471-tutsro-db-bot-from-zszc-by-duszek1111/ 

nawet z obrazkami

Opublikowano

Blesh,wytłumaczę,ale jeśli nie jesteś cycatą blondynką to po Tobie:D

bd z tym maly problem :P ^^ wielkie dzieki. zaraz zobacze czy dziala ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no wiec tak: zamienilem mediapaka, zaktualizowalem go NIE wklejajc clienta i lanchera. chcem wlaczyc craka i nagle error :P

potem sprawdzilem gdy podmienilem clienta i lanchera i nagle tez error :P

wtf.bmp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sciagnij Net Framework 3.5 zainstaluj , jak bedzie blad instalacji sciagnij Net framework cleaner i wyczys pliki po Net frameworku starym i dopiero zainstaluj 3.5 :) + for me xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

no wiec idze pieknie ale jak wlacze loadera i wybiore division 2 ( server water ) do wyskakuje error C++

jak wejde na fire ( division 1 ) to silk mi sie wlacza i normalnie wpisuje :P

podsumowanie: nie dziala water server ^^bez tytułu.bmp

news: wszystko ok :P wszystko dziala. wielkie dzieki za pomoc chlopaki :D ten kto pomogl dostal ++++++++++++ ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przepraszam ze zawracam glowe, ale czy mozna jakos zapisac ustawienia bota?? tyle razy co botowalem to za kazdym razem musialem od poczatku go ustawiac. mimo iz jest tam "Safe Sattings" a nie "Save Settings" to on nie robi zadnego kroku do zapisu. Takze jest tam "Load Sattings" a nie "Load Setting" to takze nie pokazuje sie okienko z loadem P. Jezeli mozna zapisac jakos te ustawienia bylbym wdzieczny za help :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przepraszam ze zawracam glowe, ale czy mozna jakos zapisac ustawienia bota?? tyle razy co botowalem to za kazdym razem musialem od poczatku go ustawiac. mimo iz jest tam "Safe Sattings" a nie "Save Settings" to on nie robi zadnego kroku do zapisu. Takze jest tam "Load Sattings" a nie "Load Setting" to takze nie pokazuje sie okienko z loadem P. Jezeli mozna zapisac jakos te ustawienia bylbym wdzieczny za help :P

Nie zawracasz głowy, to forum więc powinno się pisać.Usuń stare zapisy i ustaw na nowo i zapisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...