Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Boty Wyrzuca Malże?

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce mi się wstawiać screen a filmik nie zrobiłem bo to wszystko bardzoe szybko się działo:D Opowiem wam historyjke;p

1. Miałem ustawiony slepik z małżami m1 ch1

2. Była burza więc wyłączyłem kompa ale nie zdąrzyłem sprawdzić czy sellnałem wszystkie.

3. Po burzy wszedłem patrze selnąłem wszystkie ale moim oczom ukazało się coś dziwnego

4. Popatrzyłem na handlarke różności i stało z 30 botów

5. Pojedyńczo szły w miejsce to koło mostku w czerwonych tam koło woela pomnika m1 ch1

6. Poszedłem za nimi ale małży nie wyrzucały(mało)

7. Zdążyłem przyjść drugim kontem ale mało nazbierałem bo miałem włączone aby zbierało wszystkie itemki

8. Pamiętajcie wyłączajcie aby nie zbierało mieczy bo tych mieczy te boty wyrzucają z 30 i całe eq wam zajmą;p

9. Ide wystawić cały sklepik z kk bo musze troche kaski zarobić:D

eh...

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tak sie dzieje na każdym s? na s5 ktos cos obserwowal ja narazie nie moge wlaczyc zadnej gry bo mam przepalona karte graficzna ;/

019c7a64e3a1.gif

Nie kopiować!

Moje Tematy

-[bot]KickBot Przenieś

-[Tut]Jak zrobić własną instalke Przenieś

Opublikowano

On jest juz platny a link napewno znajdziesz na tym forum o ile wgl jeszcze jest

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

jakie CH ? na shinsoo?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

po pierwsze przezuty na wszystkich swiatach odbywaja sie w tym samym miejscu po drugie odbywaja sie w v1 co kilka dni dokladnie nie wiem co ile o godzinie 19:00 po 3 sa tez przezuty w m1 shinsoo ale to tylko boty ktore zlowia lub wylotuja szybciej niz nastepuje wymiana w v1 dziekuje i licze na plusy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Boty dostosowują ch do przerzutów , np. na Feniksie Ch handlowe to Ch1 a na Deimos Ch handlowe to ch2 (o ile się nie mylę ).

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Boshe ludzie ogarnijcie sie troche sklepy maja ustalone na wszystkich serverach tak samo sklepy sprzedaja na ch2 boty lowiace na koncu m1 ch1 a loterzy sa poustawiani na wszystkich ch nie da sie ich dogonic ani sledzic bo uzywaja sh wiec nie pytajcie sie gdzie sa przezuty na jakim swiecie bo tylko spamujecie i nic do tematu nie wnosicie jak ktos widzial ich w v1 o 19:00 to podajcie ch i sprawa bedzie wyjasniona reszta ja sie zajme i powrzucam wam screeny z dokladnym miejscem przezutu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ja wczoraj chodziłem na feniksie po górach na ch1 o 22 to w górnym prawym rogu widziałem postać 1 lv ranga szlachetny. gdy Poszedłem mapę do okola była 22.14 i go już tam nie było chyba oni przerzucają eq przed 22:D

Dawć ++

Kanał YouTube kliknijTutaj

Subskrybent me!

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ <-- Podpisz się pod petycje. niech zwierzęta nie cierpią.

Opublikowano

Ja też go widziałem ten 1 lv , ale on tam stał cały czas o 1 mies ,gdy miał range dobry to wcale nie znikał stał 24/7.Gdy wbiła mu się ranga szlachetny to zaczął znikać nie wiem dlaczego. Jeden użytkownik wstawił chyba 2 ss jak boty wyrzucają małże i tam stał 1 lv z szlachetnym i tylko on zbierał małże .Moim zdaniem to oni robią 1 konto do zbierani dropu a wysoką rangą .Czasami niedaleko wodospadu pojawiają się takie konta z 1-18 lv to są boty ,ale po paru godzinach znikają ,nie wiem co one na celu tak stac parę h .

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Jak macie moda to macie WARP, kliknijcie na jakiegoś bota ustawcie taskera zeby caly czas klikał na warp to samo pójdzie za botem i będzie łapało eq, takie trudne?

Pro sygnaturka by marcinvx .

edite.png

Old signatures

rwjozs.png

2v1tgk1.png

25hlbf9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...