Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Boty Wyrzuca Malże?

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziś widziałem 2 boty o 1 lvl pod staruszkiem w m1 i tak stały to i ja stoje i czekam co zrobią patrzę pojawił się 30 lvl z wędką i te 2 boty z 1 lvl zaczęły iść za tym 30 lvl i nagle zniknęły . Poszedłem w lini prostej i nic nie znalazłem . Szukałem po całym m1 ponad godzinę i nic ;/

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

witam, dołącze się do tematu.

rozumiem że boty łowią tylko w shinsoo ?

jeśli ktoś z s24 ma jakieś info gdzie stoją boty łowiące, niech szepnie :)

aha, i właśnie.. jak ktoś ma takiego bota, lub wie coś na jego temat niech pisze :D chętnie bym uruchomił kilka :D

Opublikowano

Hmm.. Ja widziałem na paru ssach jak poza mapą łowią i tam wywalaja tzn, na samym koncu mapy na skałkach tam gdzies między biologiem a Tp do M2 w Shinsoo.

Opublikowano

Na arkanets'ie nie ma tych botow:D jest moze z 5 kolo staruszka i rybaka na gorze przy tym moscie, a tak to nie ma ich zbiorowo:) moze ktos wytlumaczyc o co chodzi dokladnie z tymi botami? O to chodzi ze boty wbijaja 30 lvl leca lowic i potem sellaja? i wogole kto ma te boty jakis polak czy co:)

Opublikowano

Teraz prawdopodobnie wyrzucają w dolinie lub na... sohan?

Siedziałem jakiś czas tam gdzie łowią ryby (prawy, górny róg mapy). W końcu widziałem gdzie poszły.

One idą na sh, ale po linii prostej w WH mają. Po drodze nie natknąłem się na żadnego innego npc prócz staruszka.

Zmienili miejsce przerzutu. Jeśli ktoś wie gdzie to proszę o pw :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Witam :)

Czy to te boty co dają nazwe sklepu : @malze@ ~o^ ? Moze wie ktos gdize przezucaja na monolicie w jinno cczest widze gdzies na trawie jak lowia rybki ale nigdy nie wiedizalem ze one je przezucaja :)

Jak to czytam to wyglada to na to jak byscie byli policjantami i chcieli wylapac jakis kolesi sprzedajacych narkotyki masowo ^^ Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hymm na exandrosie qumpel mi pokazal jak na jakiejs skale stoja a pod nimi peeeeelno malzy marmurow i bodzi xD dzisiaj sie go zapytam gdzie to widzial... potem wam wysle ss'a bo teraz nie chce mi sie szukac ;p

Opublikowano

Te boty naprawde sa dziwne .. ale dobrze zaprogramowane bo czlowiek nie umial by naraz sterowac setkami botami na raz :P

To pewnie boty niemców ;/

Zobaczcie ten folmik (Naprawde interesujacy zobaczcie te plagi botow i niech nikt nie mowi ze team pracuje bo g**wno robia! A plaga botow sie powieksza )

Botow na tym filmiku jest tysiace :P nie zartuje

A oto filmik : Klik

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...