Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Boty Wyrzuca Malże?

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam pytanie. Czy boty wyrzucą małże tam gdzie lowia prawa krawedz czy w tamtym miescju niedaleko mostu ale nie obok pomnika?

Pozdrawiam :D

PS. Tam niedaleko mostu ale nie obok pomnika w nocy sciągnąłem 4 małże 2 marmury 2 kk. Tylko to sie udalo ale malz u mnie 1kk wiec sie oplaca. I 4.5kk w kasie jeszcze :D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam przy pomniku, ale za skałą CHYBA . Wg. mnie to jest jakas lipa, bo ja nic nie moge zlapac xD

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Na kirianie był riper bo od rana do wieczora był gm online:)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Jeżeli szukacie botów na S1 to jest ich coraz mniej ponieważ monek juz zamknięty i GM sie wziął do roboty i banuje

Opublikowano

@UP hahahahah coraz mnie? hihihihihi XDDDDDDDDDD to sie usmialem. Moge dac ci dzisiejszy ss z monka gdzie w 1 miescu lowi ponad 100 botow bo wedki lataja jak na sh -.-

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@UP hahahahah coraz mnie? hihihihihi XDDDDDDDDDD to sie usmialem. Moge dac ci dzisiejszy ss z monka gdzie w 1 miescu lowi ponad 100 botow bo wedki lataja jak na sh -.-

to ja chetnie obejrze -.-

Opublikowano

0718111110.jpg

Uploaded with ImageShack.us

EDIT

Licz :D

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ja zaraz dam ss 214 botów łowiących w jednym miejscu (liczyłem w EM2 ile jest na tej liscie białej co pokazuje ludzi koło ciebie:D)

0718112458.jpg

Uploaded with ImageShack.us

hehe strasznie laguje w tym miejscu nie idzie nic zrobić:D

chce ktoś mi pomóc obczaić miejsce gdzie wyrzucają?

eh...

Opublikowano

Co z tego, że łowiących ? ... Nie interesują nas łowiący tylko dropiący ... Bo przecież oni o danej godzinie biegną w jedno miejsce i wyrzucają te małże itp. -.-

31668.png

" Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu S T I L O N i na dobre i na złe ! "

11616.jpg

delete.pngProszę o Minusiki ; )) delete.png

Opublikowano

a im jest ich więcej tym będzie łatwiej znaleźć miejsce:d

ktoś w innym temacie napisał że one idą wywalać eq jak mają całe zapełnione???

eh...

Opublikowano

no na almanachu co chwile któryś gdzieś idzie nie mija 5 minut i już kolejny;p

ale mają sh i zazwyczaj idą po przynęte choć co chwile z innej strony przylatują:D

eh...

Opublikowano

One zmieniły miejscówkę na 100%, bo stałem ostatnio na 2-óch starych i nic ... Zdaje mi się, że nawet nie są w M1 ... Na pewno jakieś cweluszki wiedzą, ale nie powiedzą .. -.-

31668.png

" Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu S T I L O N i na dobre i na złe ! "

11616.jpg

delete.pngProszę o Minusiki ; )) delete.png

Opublikowano

A tak wgl. to na jakich oni botach łowią, że same do miasta idą i podają shopowi małże? o O

Nie znam się kompletnie.. To jakiś płatny bot, czy coś?

Opublikowano

Mam prośbę aby nie dawac zdjec z ich miejscówkami bo znowu całe MPC zleci się i zmienią miejsce.Ja te boty znajduje bez problemu ale tylko te co expią i o 11 w nocy wszystkie gdzieś znikają na 1minute i z powrotem są tak na S1 jest :D

\

Opublikowano

yyy czyli wiesz gdzie wyrzucają eq? W jakich godzinach i czy w m1? Jeżeli tyle powiesz to już każdy kto umie i będzie chciał sobie je znajdzie:)

eh...

Opublikowano

Ja postawie 3 postaci z pickup na 3 kompach i będę kręcił film co i jak .Pierwszą postać postawie na moście , drugą koło wodospadu a trzecią na skraju napy tam gdzie łowią ,dowiemy się co i jak :) .

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...