Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Boty Wyrzuca Malże?

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@migen

Dowiaduj sie szybko i dawaj SSa :D.

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są jakieś wieści o botach ja widziałem boty ale znikły za 10 sek.

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Na S24 gdzie wywalaja te swoje skarby? : D PROSZE O INFO DAM + ;D

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

A tak w ogóle to z kont wiecie że boty wyrzucają swoje skarby ?? pewnie większa połowa z was nie wie gdzie one są (ja też nie wiem ) wziołem wczoraj rozstawiłem na cełej mapie w m1 postacie z auto pick up i nic kąpletna klapa :(

Jak widziałem up filmik to wydaj mi się że gdzieś w v1 może być przerzut :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

w v1? to malo prawdopodobne, wczoraj na ch2 spotkalo mnie cos dziwnego, stalem z botem 1 lvlowym na skale... pozniej zalogowalo sie wiec 1 lvlovych czekalem czekalem i sie wylogowali zostal 1 ten co wczesniej...

Opublikowano

A moze V2? Tam jest mało ludzi bo jest to płatna mapa więc... WYMARZONE MIEJSCE DLA BOTÓW. Ja sprawdzić tego nie moge bo nie bede płacił za przepustki na 49 lvl'u...

Na filmiku wygladało jakby boty szły w strone teleportera do V2... (przynajmniej ja tak myslę).

Opublikowano

moj kumpel i ja odkrylismy pewna komnate w v1 do ktorej owe boty moga podarzac w celu przerzutu, jak to sprawdzimy dam edita lub napisze:) narazie nie mam czasu:)

Opublikowano

nie no śledzić się ichnie da, widziałem ostatnio na s12 jak szły ( 7,8 botow) ja za nimi a one znikaja, tak wgl to kto jest wlascicielem tych botow?? oni straszna konkurencje robia na rynku

:)

Opublikowano

[quote name=matej.xD' date='21 lipiec 2010 - 07:08 ' timestamp='1279692485' post='1190276]

Te boty naprawde sa dziwne .. ale dobrze zaprogramowane bo czlowiek nie umial by naraz sterowac setkami botami na raz :P

To pewnie boty niemców ;/

Zobaczcie ten folmik (Naprawde interesujacy zobaczcie te plagi botow i niech nikt nie mowi ze team pracuje bo g**wno robia! A plaga botow sie powieksza )

Botow na tym filmiku jest tysiace :P nie zartuje

A oto filmik : Klik

LOl niezły filmik moze one gdzies w V wyrzucaja te malze,

:)

Opublikowano

ja bylem wczoraj jak trwaly przygotowania do przerzutu... ale mi sie zdaje ze przy przerzutach jest wlasciciel botow... wchodzi raz dziennie... stalem z botami do sklepu okolo 23 (narazie nie powiem gdzie) i zaczely sie logac, skad to wiem? pisalem na szept... ale ciagle 1 postac zostawala...

Opublikowano

Możliwe z w V1 jest tam taka komnata do której da sie wejść na WalkHacku widać ją na mapie jak sie ma EM2.

sygnasj.jpg

Opublikowano

ma ktos jakies nowe slady gdzie boty przezucaja? ja sie dowiedzialem tylko o jedym miejscu przezutow w m1 a z tego co slyszalem jest ich az 4 stoje w tym miejscu od wczoraj mam wlaczonego em2 zeby zbieral zeczy ale nic nowego tylko tyle ze wczoraj przed 1:00 krecily sie w tym miejscu ze 20 sklepikow ale rybakow i droperow nie widzialem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do właściciela tych botów to najprawdopodobniej nie jest to polak ...

tylko osoba która ma ustawione boty w m1 i wysyłają link do strony na której można zakupić yangi

to jest moje zdanie na ten temat

Co do zmiany położenia to to jest pewne ponieważ ostatnio o 23:10 w czerwonych zdobyłem 3 małże które leżały na ziemi spróbowałem następnego dnia o 23:00 ale nikogo nie było i tak 2 dni z rzędu nic.

Jeśli kto ma informacje gdzie teraz wyrzucają "drop" na s2 i s5 proszę o pw.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

ale to nie jest problem stancie w m1 kolo tych co lowia obserwujcie ich xD i gdy poleca lecie za nimi w lini prostej zobaczcioe godzine a gdy pudziecie w lini prostej zobaczycie botka z 1 lvl lub 5 stancie tam i nastepnego dnia macie pelne eq prosze o plusikxD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może tam jest jedno miejsce co da się łowić?

Albo edytowali Clienta aby móc tam łowić <_<

Tam TAKOWY GM ich nie złapie

Opublikowano
Możliwe z w V1 jest tam taka komnata do której da sie wejść na WalkHacku widać ją na mapie jak sie ma EM2.

Bardzo możliwe! Akurat expie w v1 więc co chwile moge się tam przejść :) Moze akurat cos odkryję :)

Opublikowano

Spróbuje teraz looknac na s2 ;). Dopiero dzis sie o czyms takim dowiedzialem :D

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Co do s12 to jak robiłem krwisy kamień w Red Lesie widzialem 1lv nick cos w stylu : jdwjddfwe :P Chyba nie był to DH bo szedł w lini prostej i znikł :P

Możliwe że boty zmieniły miejscówe na RedLas Jezeli wam to w czyms pomoze to + ;d

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Kurde obleciałem całe mapy w Jinno Chunjo i Shinsso i nic.. ;/ na tych mapach w m1 napewno nikt nic nie wywala.

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

oj wywala wywala DZISIAJ o 19 było wielkie zgromadzenie botów:D

miejsce już wcześniej tutaj ludzie podali a nie chce mi się mapki robić;p oczywiście w m1 wywalały różne rzeczya le na małże nie zdążyłem wyłapałem 65kk 400 potek fioletowych, 40 ku(niektóre cenne)

i jak będziecie kraść od nich drop to zaznaczcie w EM2 żeby mieczy nie zbierał bo one wywaliły 60 miecze a same tego nie zbierały:D

z tego co patrzyłem na s1 także były te boty:D

eh...

Opublikowano

stronka111 Gdzie to dokładnie było ,włączę frapsa i dowiemy się całej prawdy o botach i powiedz jaki serwer i jakie ch :)

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...