Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsro- Moj Prv Server.

NoHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dobie szerokopasmowego internetu sciagnac 10GB to nie problem :)

Wiec nie wiem po co ten placz.

Najbardziej ze tak powiem wkurw* mnie ludzie "On dostal suna +10 a ja +7 i placz i spam mi 3 h na gg czemu tak a nie inaczej"

Wiec zrobilem reset charow.

A po2 tez mam zycie inne sprawy a nie tylko Silkroad.

Nie zawsze jest tak jak napisane

Kto chce konto wystarczy mi wyslac email.

20Kont zarejestrowanych Server Online.

Prosze o wyczyszczenie tematu ze spamu.

Bo to nie temat jak zrobic GMa czy Zrobic swoj server.

Tylko o LSRO

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak? Odpowie mi ktoś <_< Ta podmianka 10D i 11D podmienia za 2 i 3 ? To znaczy że nie będzie w ogóle można używać 2D i 3D tak? czy jak?

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

O tuż 2 i 3 dg nie uzywasz raczej. Ale i tak to jest bez sensu. Nie lepiej już wam wbić się na gsro. Gsro stoi na oficjalnym sea emu, a to tylko tandentna podróbka, w dodatku wiem, że to jest postawione na sea-shadow.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie rozumiem waszego bezsensownego spamu?

Nie podoba sie wam server z jakis przyczyn to po co tu piszecie?

Moze ktos chce zagrac ? I nie czytac waszych bezsensownych postow?

Szkoda ze Modernator nic nie robi w tym dziale :)

Opublikowano

Nie rozumiem waszego bezsensownego spamu?

Nie podoba sie wam server z jakis przyczyn to po co tu piszecie?

Moze ktos chce zagrac ? I nie czytac waszych bezsensownych postow?

Szkoda ze Modernator nic nie robi w tym dziale :)

Sam dałeś to gówno na forum i masz pretensje ze spam -.-?

Opublikowano

Gowno czy nie !

"Ch** mnie to twoim zadaniem jest oczyszczac temat ze spamu a nie pierd**** mi tutaj farmazony

Widac kiepsko spelniasz swoje zadanie :)

Opublikowano

Uspokój się.Bo to może się dla Ciebie źle skończyć.Tylko ostrzegam, i tak za cenzurowałeś wulgaryzmy to i tak wiem co tam jest ;).Ja tego syfu sprzątać nie będę bo zaraz będzie to samo.

Myślisz że twoje zdanie na temat mojej pracy na forum mnie ruszy? Takimi userami jak Ty to ja się najmniej przejmuje xD.

Opublikowano

Gowno czy nie !

"Ch** mnie to twoim zadaniem jest oczyszczac temat ze spamu a nie pierd**** mi tutaj farmazony

Dziwisz się? Sam stworzyłeś ten temat, a nagle server off bez zapowiedzi, to ludzie zaczęli ostrą dyskusję. Wiesz zadawali pytania, a twoim zadaniem(autora tematu i gma) jest odpowiadanie na nie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

NuclearSun

To po co chciales byc modem?

Zeby miec Modernator napisane?

Do twoich obowiazkow nalezy jeszcze troche wiecej niz pisanie TuTkow i Podklejanie tematow:)

Opublikowano

NuclearSun

To po co chciales byc modem?

Zeby miec Modernator napisane?

Do twoich obowiazkow nalezy jeszcze troche wiecej niz pisanie TuTkow i Podklejanie tematow:)

Misqu Ślepy o.O.?.Nie, tylko pisze tutki i podpinam B).Widzę że twój kąt oka na forum ma bardzo mało stopni

Opublikowano

"Ja tego syfu sprzątać nie będę bo zaraz będzie to samo''

No to rozumiem ze nie chce Ci sie wykonywac swojej pracy do ktorej nalezy oczyszczanie tematu ze spamu :)

Taka sobie wybrales robote na forum. Nikt Ci sie na moda nie kazal zglaszac.

Co mnie to interesuje ze tu bedzie to samo.?

Masz obowiazek czyscic wszystkie tematy w Dziale Silkroad ze spamu !

A jak Ci sie nie chce wywiazywac z obowiazkow to nie musisz byc Modem :)

Opublikowano

"Ja tego syfu sprzątać nie będę bo zaraz będzie to samo''

No to rozumiem ze nie chce Ci sie wykonywac swojej pracy do ktorej nalezy oczyszczanie tematu ze spamu :)

Taka sobie wybrales robote na forum. Nikt Ci sie na moda nie kazal zglaszac.

Co mnie to interesuje ze tu bedzie to samo.?

Masz obowiazek czyscic wszystkie tematy w Dziale Silkroad ze spamu !

A jak Ci sie nie chce wywiazywac z obowiazkow to nie musisz byc Modem :)

Hehe - napisz to z C A P S L O C K I E M żeby mnie przestraszyło.Jak mówiłem twoje uwagi mnie nie interesują :).Ludzie narzekają na to bo syf nie działa im - brak dopracowań.

;-*

Opublikowano

@Up

Hah, wiesz nawet jeśli to zrobić odrazu crash serva będzie. Wiem wkoncu coś o tym, bo sam jestem testerem tego emu, na którym stoi te "Lsro".

1334497071-U17330.png

Opublikowano

a kiedy bedzie on i jedno pytanie NoHacker czy mozesz odpisac na pw

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

Czy server działa jeszcze?? Bo nie wiem czy ściągać. Pozatym nie dostałem jeszcze odp z pasami ;/ I hacker powiedz szczerze server i tak 4 fun, ale czy 24/7 działa??

Opublikowano

24/7 na pewno nie działa.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Sluchajcie ja mam jakis problem z tym robie wszystko jak w instrukcji i gdy wlaczam tego Loadera to po kilku sekundach pojawia sie jakis error z jakimis dziwnymi znakami co robic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2xUP Pokazuja ci sie znaczki bo server jest off gdy server wlacza to normalnie sie zalogujesz

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...