Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsro- Moj Prv Server.

NoHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest inskepcja to to wyskakuje.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle że teraz są straszne lagi , niewiadomo dlaczego :<

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Tyle że teraz są straszne lagi , niewiadomo dlaczego :<

Opublikowano

Ja mam taki mały problem...

Chcę wejść na serwer, jestem połączony z hamachi przez prv4 i nie chce mi się loader otworzyć...

Czy ktoś zna jakąś inną możliwość wbicia na ten serwer oprócz loadera zamieszczonego w tym temacie?

Opublikowano

@UP: Może inny loader

http://www.mpcforum.pl/topic/107029-edxloader-by-nuclearsun-cnloader-cloader-by-aceboy/

Mam wszystko dobrze zrobione i wyskakuje mi to ;/ Mam Viste fwe.jpg

Złe IP/Server OFF/Check.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Bywalec
Opublikowano

może mi ktoś pomóc??Włączam loadera daje launch i mignie obraz cisza potem znów cisza i koniec zmieniałem loadera i to samo więc problem tkwi chyba w instalatorze ??Mógłby mi ktoś podać linka z innego transferu do SIlkroad Client 1.150??

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Dalej mam problem z wbiciem na serwer. Zaraz pokażę, co wycudowałem i pozostanie mi tylko czekać na pomoc...

Dobra. Oto co zrobiłem:

1) Pobrałem loadera z posta up.

2) wrzuciłem go do folderu z silkiem

3) uruchomiłem go i zaznaczyłem clienta:

33393380.png

4) wybrałem sobie pierwszy z dwóch możliwych wyborów:

32434653.png

5) Posługując się ustawieniami z tematu ustawiłem poprawne IP i port (tak mi się przynajmniej wydaje)

27886464.png

6) Odpaliłem, tak jakby normalnie się zaczęło włączać i nagle ZONK! Wyskakuje takie coś:

95071562.png

I moje pytania: Co to jest? Czy dobrze wszystko zrobiłem? Jeżeli nie, to co źle zrobiłem i jak należało by to wykonać?

Dziękuję z góry za pomoc ;)

Bywalec
Opublikowano

mam ten sam problem co UP podobny ?? Może ktoś pomóc??

Tutaj ss:

http://zapodaj.net/1b34c7f60f27.png.html

A potem czarny obraz i powraca do pulpitu

W czym jest problem??

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

mam problem . gdy loguje sie na server wyskakuje mi completion time : (tutaj puste pole) blocking reason(tezpuste pole ) prosze o szybka odpowiedz

Bywalec
Opublikowano

UP Masz konto?Może gm nie dodał do bazy konta Twojego niech Ci zrobi nowe

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Co do lagow.

Server standardowo stoi od 13:00 do 5:00 rano.

Lecz zostawilem go extra 24h a pomiedzy 5:00 a 13 moj brat cos robil wiec byly lagi.

Nie powino byc juz lagow.

Opublikowano

I tak Joymax się kiedyś do nich dopierniczy. To kwestia czasu.

Joymax nigdy sie nie wtraca do prywatnych serwerow (to z ecsro to byla zmyslona historyjka tylko ;p)

Jezeli to jest SeaShadow1.0.1 emulator to powinny dzialac te komendy

\buysp x - buying sp for gold where x is the amount of sp

\buysilks x - buying silk for gold where x is the amount of silks

@Ziemboru

Czy ktoś mógłby podać linki do potrzebnych rzeczy żeby postawić sobie taki server Sea Shadow.

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

a ja mam caly czas problem z tym bledem i nic nie pomaga zrobilem reinstal ale nic ;/fwe.jpg moze GM z tego servera bedzie znal odpowiedz z gory dziekuje

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

mam problem jak tworzę postać to klikam tam ok ze na pewno ją chce stworzyć i nic się nie dzieje , nic nie mogę zrobic tak jak by sie scianał silk muzyka gra obraz sie rusza ( tekstury ) ale nic sie nie da kliknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...