Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsro- Moj Prv Server.

NoHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eraton

ja wiem że tam to jest tylko przed dwiema godzinami jeszcze link nie działał do sea, teraz pewnie odświeżyli bo już działa także dzięki.

I takie pytanko o to: (tego nie potrzebuje żeby uruchomić server?? bo nie działają te linki u nich na force)

10/11D Database - Files needed:

1. Database

2. Media.pk2

3. Isro Particles.pk2 & Data.pk2

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydałoby się jeszcze:

-stalle

- exchange, party, joby i gildie

- alchemia

i już by był spoko serwer. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Przydałoby się jeszcze:

-stalle

- exchange, party, joby i gildie

- alchemia

i już by był spoko serwer. ;)

Kaly dobrze wiesz ze to jest serwer od paxa a on nie zrobil tego i moze nadal tego nie byc.

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

Waclaw_Renger

Ziomuś jak masz ten błąd to ściągnij sobie hamachi załóż w nim konto i wpisuje ip które masz na koncie w hamaku i będzie ci śmigać.

Opublikowano

Ziemboru teraz juz mi dziala tylko teraz mam problem bo mam Viste i jak pokazuje sie te logo silka i zaraz wywala mi blad ze przestal dzialac poprawnie ;;/

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

Mój nick to : gargamex

Ogólnie łatwo się gra i dość przyjemnie. Ale te restarty które dlvluja mnie wkurzją : (

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

UPDATE :!

Dodane sety 10D i 11D oraz Weapony !

Zeby zagrac trzeba pobrac :

Nowego clienta.

http://www.gameborder.com/game/Silkroad%20Online/

http://www.speedyshare.com/files/23407158/Media.rar <--- Media.pk2

Instalacja.

Zmien nazwe Silkroad 1.50 na np Sro150

Zainstaluj nowego silka.

Skopiuj DATA.pk2 oraz Particles.pk2

Do folderu Sro150.

Pobierz media.pk2

I wklej je do folderu Sro150

Opublikowano

jesli ktos nie chce pobierac calego klienta tutaj masz obydwa potrzebne pliki do update

http://www.megaupload.com/?d=2XAAK3L6

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

a ja mam caly czas problem z tym bledem i nic nie pomaga zrobilem reinstal ale nic ;/fwe.jpg moze GM z tego servera bedzie znal odpowiedz z gory dziekuje

Ściągnij starszą wersje hamachi mi to pomogło.

11a4cc5dd2cf6f2ef7d299e.jpg
Bywalec
Opublikowano

za 20 min data+map + 20 min client = może zadziała ;]

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

serwera nie polecam, ciagle crash z grafika , i cofanie lvl (nie zapisuje sie) wbilem pare razy 90 i spada do 40 .... o co w tym chodzi ... nie da sie grac .to wszystko co mam do dodania :P

Opublikowano

Potrzebuje kogos kto bardzo dobrze sie zna na Media.pk2!

I ma w miare szybkie lacze!

Ja na media.pk2 sie znam (jeżeli chodzi o edycje ) łącze też mam sprawne i szybkie więc jeśli moge pomóc to chętnie :)

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...