Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsro- Moj Prv Server.

NoHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LSRO

Na LSRO dziala :

* Robienie postaci

* Itemy gold

* NPC

* Dodawanie statow

* Pety ( Konie)

* Championy Giganty , Party moby dzialaja

* Teleport

* Area: Jangan, Donwhang, Hotan, Takla Makan, Samarkand i Constantinople.

* Level cap 90

* Skills cap i90

* PVP.

* Item Mall(avatary).

*Kupowanie SP oraz Silkow za Gold w grze

* Chat

* Zerk

Na LSRO nie dziala:

* Euro chars

* Auto Attack

* Teleport do cave

* Exchange, Party matching, Job system, Guilds.

* Stall, Stall network.

* Attack petow, grab pet nie dziala

* Quests, Alchemy, Fortress War, and CTF.

* Speed Drug.

RATE:

Minimalne x100 czasem zmieniam

Server hardware:

8gb ddr3 ram

14mb/s net

AMD x 64 3000

Jak zagrac?

Potrzebne nam jest:

Instalka http://www.gamershell.com/download_26024.shtml

Loader

http://www.multiupload.com/EVPHFCJVBE

Hamachi

http://www.filehippo.com/pl/download_hamachi/

Instalacja.

Instalujemy normalnie Silkroad.

Wrzucamy loadera do folderu z Silkroad

Instalujemy Hamachi

Wedlug instalatora.

Wlaczamy Hamachi!!

Klikamy Siec!

Dolacz do sieci!

Nazwa silkroadprv1

Nazwa silkroadprv2

Nazwa silkroadprv3

lub Nazwa silkroadprv4

PW <nie ma hasla> zostawiamy puste

Klikamy dolacz.

REJESTRACJA kiedy mi sie za chce!

Piszemy do mnie na [email protected] z prosba o konto WZOR

Witam prosze o konto

ID i PW

THX

i tyle

Prosimy o konto ID i PW musi miec male litery!!

Wlaczamy loadera

z takimi ustawieniami

4899a1277923e9c7.jpg

Klikamy Launch cieszymy sie gra!

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt nie ściągnie bez skanów.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

A co tutaj jest do Skanowania?

Przeciez nie instalka.

hamachi tez nie.

A jak loader komus nie pasuje to niech sobie sam sciagnie z innej strony :)

Opublikowano

Aż sobie sprawdze , bo mam clienat 1.150 : >

Sieć na hamachi nie istnieje : >

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Zawsze chciałem by powstał serwer który ma 2x większe raty sp niż exp. Jak zmieni się sp rate na 200x to zagram. xP

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ten serwer postawiony jest na scrackowanym SEA EMULATOR>>>!!! więc nie ma co się spodziewać ze coś naprawią:)

Opublikowano

nie rozumiem po co w ogole marnowac czas na gre na takim lipnym serwie ktory nic nie gwarantuje i padnie pewno po tygodniu ja gram na ZSZC(WATER) i czego chciec wiecej super priv ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie rozumiem po co w ogole marnowac czas na gre na takim lipnym serwie ktory nic nie gwarantuje i padnie pewno po tygodniu ja gram na ZSZC(WATER) i czego chciec wiecej super priv ;]

wole juz grac na takim niz wbijac 1h na server... Sa wieksze raty wiec 90 sie szybko wbije i poczekamy na wiecej ludzi i bedzie good :) a skad wiesz ze nic nie naprawia ?

Opublikowano

Hmm... pobieram clienta, zobaczymy co z tego będzie. Pytanko numer 1: Jeśli nie działa auto attack to jak można wbić 5lvl? 2: Zrób stalle, exchange, gildie, party i euro chary =D

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Wlasnie jak wbic 5 lvl skoro auto atack niedziala jak wbijac bronie na +++ skoro alchemy niedziala? jak wymieniac sie itemkami skoro stall ani exchage niedziala/?/

moze raty i sa duze ale jakos mi sie niewidzi tu grac przynajmniej nie teraz pzdr

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Bywalec
Opublikowano

rasti są skille więc od 5 lvla nie musi być auto attack za 20 min będę miał instalke silka potem zainstalować loader i gramy nie wiem kogo zrobić jeszczę ale chyba nuka hybryde będę walil w str nie inta ;d

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Robiac postac dostajesz 5 lvl i 20sp o raz 20k golda.

Mozesz wyrzucic na ziemie <wiem prowizorka> xD

Na + bronie moge ja Ci zrobic no problem np dajesz 30kk robie Ci +5 np.

Server jest dla zabawy.

Silki masz za gold in game.

Poprostu zeby sobie pograc.

Nikogo nie zmuszam do grania.

Opublikowano

I tak Joymax się kiedyś do nich dopierniczy. To kwestia czasu.

Nie jest to projekt wspierany przez PAx.'a , a więc nie polecam. Nie ma szans na poprawie jakichkolwiek bugów bez Source, który posiada tylko i wyłącznie PAx.

Servery działające pod SEA (SEE) to

-NeSRO Nie mylić z Nsro.

-G-SRO

Lecz mogę się mylić, jeżeli jest to projekt wspierany przez PAx.'a proszę mnie poprawić.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

A mi silkroadprv3 nie działa : ( Pisze że sieci nie ma. Pozatym nie odpisujesz nohacker na gg z tym kontem. Pisalem o 17 i nic : < Teraz też pisalem

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Już wszystko mi działa , tylko konta nie mam : (

Opublikowano

Serwer jest piękny . Same eventy , w godzine gry 35 lvl. Piękny serwer do zabawy.

Opublikowano

Mam wszystko dobrze zrobione i wyskakuje mi to ;/ Mam Viste fwe.jpg

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

a jestes polaczony na hamachi?

sproboj loadera usunac i jeszcze raz skonfigurowac

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...