Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Udpade] Alteriwnet, Version 1.3.37A -Resurgence Pack

borut78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa komuś ta aktualizacja na wersji od razora?? Ściągnąłem linki ze strony alterIWnet'u, wklejam wszystko tam,gdzie powinno być i przy uruchamianiu iw4mp.exe słychać po chwili jedynie dźwięk błędu windows.

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś napisać, co mu wyskakuje jeśli chce dołączyć do kolegi który jest off?

Bo ja teraz mam taki problem: "Unknow command "connect"" :D może ktoś wie ocb?

aqcu39P.png
Opublikowano

Działa komuś ta aktualizacja na wersji od razora?? Ściągnąłem linki ze strony alterIWnet'u, wklejam wszystko tam,gdzie powinno być i przy uruchamianiu iw4mp.exe słychać po chwili jedynie dźwięk błędu windows.

Też tak miałem zainstaluj na czysto coda, powinno śmigać :P

aqcu39P.png
Opublikowano

Pomogło coś innego :P Jak ktoś będzie miał taki problem, jak ja to należy zedytować plik iw4mp.cfg i jego zawartość zamienić na:

Enable_updates 1

cache_server http://alteriw.net/content

caches aiw-client;aiw-content

Wtedy update ruszy normalnie. :P

Opublikowano

Może ktoś napisać, co mu wyskakuje jeśli chce dołączyć do kolegi który jest off?

Bo ja teraz mam taki problem: "Unknow command "connect"" :D może ktoś wie ocb?

Wyglada na to ze masz starsza wersje, sciagnij ta z pierwszego postu.

Opublikowano

Witam, co ma zrobić aby połączyć się do jakiejś gry z nowymi mapami? Nie mogę tego ogarnąć jak i gdzie łączyć się do map z paczek. Proszę o pomoc.

EDIt1: problem rozwiązałem.

Teraz mam problem z tym, iż jak wybieram grę z nowymi mapkami, to w momencie lądowania mapy na serwer wywala mi ERROR(przed chwila znalazło mi mapę Strike-moment ładowania mapy i wywala mnie do Windowsa) i nie wiem co w nim pisze ponieważ mam okna CONSOLI oraz BŁĘDU czarne. Pomoże mi ktoś? Bardzo proszę.

Pozdrawiam

EDIT2: Zrobiłem wszystko co było w pierwszym poście od Boya... . Paczki Stimulus i Resurgence wrzuciłem do /zone tylko ja tam nie miałem /dlc wiec go stworzyłem, następnie go otworzyłem i obydwa foldery wrzuciłem do niego. Prawidłowo? czy mam tylko pliki map wrzucić a nie ogólnie cale foldery?

Chciałbym podkreślić że CoD Mw2 mam ORYGINALNEGO. Może to być przyczyną?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ŹLE ZROBIŁEŚ!

Do folderu dlc wrzucasz wypakowane pliki z tych folderów, czyli wszystkie pliki z folderu Resurgence i stimulusa wrzucasz do folderu dlc którego utworzyłeś.

aqcu39P.png
Opublikowano

ok dzięki pomogło, a wiesz co trzeba zrobić aby mieć 70 lvl i 8 prestiż? wziąłem EAM ale pokazało mi ze muszę ściągnąć starsza wersje... help. Proszę

Po co Tobie 70 level. ? Ja zrobiłem. W poprzednich postach masz całą instrukcje jak to zrobić.

Ale ja osobiście nie polecam. :)

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

ale potrzebuje jakas innawersje bo ta mi nie dziala. wez mi pomoz

od wczoraj szukam i mnie oczy kuja hehe. chce 8 prestiz i 70lvl wszystko odblokowane jak na ten poziom. help me co zrobic zeby zaskoczylo mi z tym Alteriwnet 1.3.37A Resurgence Pack?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

killaz: gdzie skan? Czekam 12h potem warn + post out

wielkie dzieki killaz sciagnalem jakiegos smiecia. teraz kaspersky skanuje mi cale dyski. !!! prosze o warna dla tego usera. pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wielkie dzieki killaz sciagnalem jakiegos smiecia. teraz kaspersky skanuje mi cale dyski. !!! prosze o warna dla tego usera. pozdrawiam

a idź Ty w piz** z Kasperskim :}

najgorszy AntyVir ;]

Pozdro

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

killazpl: warn za multipost

weźźź i niby za co ? :/

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

i po co dyskutujesz?? akceptowałeś regulamin wiec go przestrzegaj

no oks no spoko :)

Gawrosz-PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...