Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Udpade] Alteriwnet, Version 1.3.37A -Resurgence Pack

borut78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ee co się stało jakieś 2h temu grałem i było wszystko ok a teraz nie chce mi się gra włączyć?

A co do przywracania prestiżu to kolega mi mówił że on sobie przywrócił używając EAM(Easy Account Menager)

Grałem przed meczem i wszystko było ok, a teraz nic mi się nie chce uruchomić :/

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem tak samo przed meczem. Wszystko grało a teraz nie gra nic :(

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Już uploaduje EAM ;)

beztytuucy.th.jpg

@edit

EAM + PSE(Edytor Statów)

http://www.speedyshare.com/files/23340818/EAM_und_PSE.rar

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ec476e2c68e89cf95a8593618a1618e0a4856594adf6ec5f33ed50fee369bc2d-1278915314

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Mega dziwnie się gra na tym update. Mniejszy exp, nowe mapy. Jednym słowem nie ogarniam.

Ej Panowie też wam się zmieniła jakby to powiedzieć 'kamera" u mnie broń jest trochę mniejsza...

Dzięki za tego lvl hacka :)

EDIT: TEN LVL HACK NIE DZIAŁA, WYSKAKUJE COŚ O NIE POPRAWNEJ WERSJI GRY I ŻE EAM MUSI ZOSTAĆ ZAMKNIĘTY ! help

Opublikowano

Hmmm.. no mi działa. Poczekaj może coś wymyślę :D

@edit

Spróbuj mojego exe i dopiero potem włącz EAM ;]

http://www.speedyshare.com/files/23343178/iw4mp.rar

SsKoRpIoN

Opublikowano

Panowie mam prośbę. Może ktoś napisać jak sie obsługuje tym EAM i PSE ?

Bo ja kompletnie tego nie kminie ;]

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Wszystko już myka Panowie jak tarara ;D

Propsy Panowie i jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :)

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Ej Panowie też wam się zmieniła jakby to powiedzieć 'kamera" u mnie broń jest trochę mniejsza...

Dzięki za tego lvl hacka :)

EDIT: TEN LVL HACK NIE DZIAŁA, WYSKAKUJE COŚ O NIE POPRAWNEJ WERSJI GRY I ŻE EAM MUSI ZOSTAĆ ZAMKNIĘTY ! help

U mnie też ta kamera się zmieniła, w ogóle wydaje mi się, że przeciwnicy respią się bliżej.

Nie podoba mi się to, mogli dodać tylko parę opcji, a nie zmieniać całej rozgrywki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@offtop 

Kto chce pograć ze mną pisać na GG: 21055758

SsKoRpIoN

Opublikowano

A PISZE TAK OSTRZEŻENIE Nie stosować hacki oszukuje, że daje niesprawiedliwą przewagę nad innymi graczami jest zabronione i będzie Ci stały zakaz nie ma zastosowania w przypadku naruszenia tych ni żaden sposób, jeśli zgadzasz wpisz następujące zdanie w polu tekstowym poniżej znam Wpływ oszukuje i nie w mojej mocy, aby zapewnić najlepsze i nie oszukują

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz tam wpisać coś takiego "

I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.

"

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

A PISZE TAK OSTRZEŻENIE Nie stosować hacki oszukuje, że daje niesprawiedliwą przewagę nad innymi graczami jest zabronione i będzie Ci stały zakaz nie ma zastosowania w przypadku naruszenia tych ni żaden sposób, jeśli zgadzasz wpisz następujące zdanie w polu tekstowym poniżej znam Wpływ oszukuje i nie w mojej mocy, aby zapewnić najlepsze i nie oszukują

Przepisujesz to co jest w cudzysłowie " tekst "

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dziekuje ci bardzo :D :D gra sie odpala ale nie ma połaczenia z serwerem Alteriwnet

No właśnie cholera ja też sie nie moge połączyć z Iwnetem :angry: :angry:

Jak ktoś coś wie to niech pisze plz

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

No właśnie cholera ja też sie nie moge połączyć z Iwnetem :angry: :angry:

Jak ktoś coś wie to niech pisze plz

Jeśli chodzi o to, że po włączeniu gry i wciśnięciu GRAJ wyskakuje okienko "Łączenie z IWNet ..." to mam to samo i nic nie chodzi <_<

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie wiem czemu macie problemy :/

Jakby coś się działo to możecie pisać na GG: 21055758 na pewno wam pomogę ;)

SsKoRpIoN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...