Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Udpade] Alteriwnet, Version 1.3.37A -Resurgence Pack

borut78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem to spalili po całości usuwając tryb TD. Przecież to najwięcej graczy przyciągało, a teraz grają porozrzucani wszędzie. Większość poszła na Domination lub Ground War.

zelka91.png
  • Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak właśnie zrypali najlepszą zabawę :angry: . Ale dobrze że został Domination ;D

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

ok, pobralem i wypakowywuje a to mnie prosi o part 5..

edit:

Ok, dalem sobie rade. Ale prosi mnie teraz zebym przepisał cos ze nie bede oszukiwał, przepisuje i nic -.-

edit 2:

dobra mam ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problam ściągnołem tego update wlaczam gre i czekam az znajdzie gre i po jakims czasie jakis error wyskakuje i musze resetowac kompa. A trzeba te DLC ściągać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problam ściągnołem tego update wlaczam gre i czekam az znajdzie gre i po jakims czasie jakis error wyskakuje i musze resetowac kompa. A trzeba te DLC ściągać?

Na ich stronie pisze ze dlc jest obowiazkowe.

Opublikowano

A ja mam teraz taki problem.

Otóż zdobywam sobie LVL mam 16. Gdy wejdę w ustawienia i coś zmienie to nagle odrazu 70 wyskakuje.

A ja tak nie chcę, że odrazu wszystko ;) wolę mieć jakąś satysfakcje z tego.

Już miałem tak dwa razy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Met94 a ten błąd to wina, że niemam dlc czy z innego powodu? I jaką trzeba mięć wersje?

Nie napisales jaki dokladnie error wyskakuje wiec trudno stwierdzic. Wersje najnowsza z pierwsze postu.

Opublikowano

Ściągnołem to DLC wsadzilem uruchamiam pojawia sie konsola i fatal error 'Steam must be running to play this game.' Co muszę zrobić?

Zainstaluj ponownie "Download AlterIWNet, version 1.3.37a Full. (MultiUpload - Patch 2)" lub sprobuj dodac w steamie coda jako gre spoza steam i odpalic przez steam.

Opublikowano

Ja mam taki problem, że jak chce dołączyć do kolegi to wpisuje connect (ip) to jest dołączanie do gry , próba ... i tak odwrotnie nikt do mnie nie może dołączyć.

aqcu39P.png
Opublikowano

Ja mam taki problem, że jak chce dołączyć do kolegi to wpisuje connect (ip) to jest dołączanie do gry , próba ... i tak odwrotnie nikt do mnie nie może dołączyć.

To jest cos troche zrypane. Ja i koledzy mozemy sie polaczyc tylko z goscmi co maja lacze kablowe, do reszty tez sa proby.

Sprobuj otworzyc nat, moze pomoze.

Opublikowano

nat jest otwarty, mam internet z neo 1mb, kolga też ma neo ale może normalnie wbić do kolegi,

To chyba wina neo bo ja tez nie moge sie laczyc z innymi z neo.

Opublikowano

Ej ja to wszystko pościągałem i nie czyta tego alteriwnet 1.3.37a wsiadziłem dlc też nic. Dlaczego?

Ej może napisał byś mi na gg jak to zrobić?

A po za tym to kto założył ten temat powinien dać jakiś poradnik co nie?

GG 8680611 lub email [email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu ma Ci pisać na GG/Email, skoro może napisać tu po to by nie było więcej już takich postów.

Sprawdź czy masz w folderze "zone" folder "alter".

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...