Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Udpade] Alteriwnet, Version 1.3.37A -Resurgence Pack

borut78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się upewnić czy te DLC (torrentowe ;) ) będą działały poprawnie z oryginalną wersją gry (wersja PL) ?

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Chciałem się upewnić czy te DLC (torrentowe ;) ) będą działały poprawnie z oryginalną wersją gry (wersja PL) ?

Nie beda.

Opublikowano

próbowałem z Polską wersją ale jakiś błąd wywala

szkoda ;[że nie działa

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Ja skopiowalem dokladnie ze steama polska wersje i mi smiga. Nie zmienialem nazw folderow, jak wyskakuje blad ze testowano tylko na angielskiej wersji to daje ok i sie gra odpala.

Opublikowano

Ja też miałem ten problem, ale wyskakiwały mi blędy. Nie miałem FULL PL tylko spolszczenie by o22y. Może dlatego nie działało poprawnie.

zelka91.png
Opublikowano

Gdy dziś włączyłem modern warfare 2 to zaczęło aktualizować alterIWnet, ale gdy doszło do 3,7% to pojawił się taki błąd: "System.Exception: Hash verification failed for aiw-content/main/z_spetz1.iwd" Proszę o pomoc.

34297.png32506.png

27519.png18706.png

21283.png32629.jpg

Opublikowano

Gdy dziś włączyłem modern warfare 2 to zaczęło aktualizować alterIWnet, ale gdy doszło do 3,7% to pojawił się taki błąd: "System.Exception: Hash verification failed for aiw-content/main/z_spetz1.iwd" Proszę o pomoc.

Jakby cos zmodyfikowalo ten plik, sprobuj go usunac moze pobierze od nowa.

Opublikowano

rozpakuj i wklej do katalogu /main

http://www.speedyshare.com/files/23796775/main.rar

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Witam serdecznie mam spory problem otóż, zrobiłem wszystko co Boy napisał w swoim poście o Stimulusie I Resurgence Pack, zrobiłem jak jest napisane. odpalam iw4mp.exe i wykasuje mi błąd:

iw4mp.exe - Błąd aplikacji

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

proszę o pomoc.

Problem rozwiązany. Trzeba ściągnąć i zainstalować Net Framework 3.5 lub wyższy.

Teraz mam problem Odpalam grę i odrazu mnie wywala i raport do AlterIWnet. Pozdrawiam prowze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomocy!!! mam problem wczoraj grałem normalnie w coda a dzisiaj nie szuka mi gier dlaczego? Jak by co nie zmieniałem nic w folderze z grą.

Duzo ludzi tera grac nie moze, poczekaj chwile albo sprobuj reinstalla.

Opublikowano

Jak zrobić prywatny mecz żeby ludzie do ciebie dołączali?

Musisz im dać swoje IP aby wpisali w Connect :)

A jeżeli ty chcesz dołączyć do kolegi to musisz mieć jego Ip też :)

Opublikowano

No właśnie gdy wpisuję connect i numer ip to mi nie chce dołączyć.

Do niektorych osob sie nie da dolaczyc.

Opublikowano

Siema mam do was pytanie dotyczące alrwi net doszło do mnie że wychodza nowe mapy nawet już są bety :

Modern Warfare 2 Rising - nieoficjalne DLC

W produkcji, a właściwie już w fazie beta, znajduje się pierwsze nieoficjalne DLC do Modern Warfare 2 o nazwie The Rising. Celem dodatku jest dostarczenie graczom pięciu najpopularniejszych map znanych z Call Of Duty World At War : Castle, Makin Day, Banzai, Sub Pens oraz Nightfire.

Mapy tematycznie odbiegają od realiów znanych z Modern Warfare 2, jednak nowe (stare) mapy, łączące II wojnę światową z nowoczesnym uzbrojeniem, mogą wnieść sporo nowej zabawy na serwery.

W dodatkowe mapy będzie można zagrać tylko za pośrednictwem AlterIWNet.

Gdy one wyjdą będzie mi działał alrwinet ? A jak będzie działa wystarczy je dograć ?

Opublikowano

Jak przekopiuję pliki oryginalnego MW2 to zadziała z Alter IWnet?

Tak . Ja gram na orginale w dodatku zbanowanym ;) Alrwi to cudo jak by coś nie działało to mi napisz ;)

Opublikowano

Tak . Ja gram na orginale w dodatku zbanowanym ;) Alrwi to cudo jak by coś nie działało to mi napisz ;)

Przekopiowałem pliki i dodałem paczkę z Alter IWnet, co teraz?

Daj minusa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...