Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Otworzenie Magazynu Gdziekolwiek Jesteś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polski Team juz wie o tej komendzie bo czytalem ostatnio forum pl i tam bylo czy mozna tego uzywac czy nie sami nie wiedzieli i "radzimy aby tego nie uzywac" mozliwe ze to usuna tak jak pk 771

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/179476-videotut-jak-otworzyc-magazyn-poza-m1m2/

-Dla tych co nie kumają albo mają jakiś problem nakręciłem videoTut

MrN0T4You On Youtube B**** ! 1964 elo *

Opublikowano

spoko działa przydaje mi się w v2 łap + i 5* ;)

Nie bądz żyła daj ---!!

10 Post [V]

20 Post [V]

30 Post [V]

40 Post [V]

50 Post [V]

60 Post [V]

70 Post [X]

80 Post [X]

90 Post [X]

100 Post [X]

Mam konto na tym forum dłużej niż większość moderatorów,kidmodów... ale ja nie nabijam bezsensownie postów.

Opublikowano

no własnie dziś poszedłem na v1 i niedawno zkonczyły mi sie potki wiec moim skilepikim przerzuciłem potki i drop z v1. Nie musiałem tyle zasuwać po potki tylko w 2 min i jest super masz +

do6qfp.jpg

Opublikowano

ej mi wszystko dziala tylko jak mi juz wejdzie do magazynu (jest tam pustoo a tak u dozorcy mam prawie pełno) i chce items wlorzyc to pisze ze niemozna co zrobic??

Opublikowano

Świetne rozwiązanie, idealnie działa na PL, małym kosztem można expić w V2, wystarczy druga postać w mieście, która przerzuca poty do magazynu, relog na postać w V2, otwieranie magazynu i jazda dalej ;).

Pozdrawiam,

Kaaczekk.

Opublikowano

szkoda tylko ze to ma być usunięte na amen ;) (pisali tak na forum)

asdafdg.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ostatnio w internecie pojawiły się opisy sposobu umożliwiającego skorzystanie z magazynu na dowolnej mapie. GF zostało poinformowane o tej metodzie i zakwalifikowało ją jako bug. W chwili obecnej dozwolone jest otwieranie IS w dowolnej lokalizacji, natomiast otwieranie magazynu będąc poza zasięgiem dozorcy jest niedozwolone.

Zespół Metin2PL nie będzie się bezpośrednio zajmował wyciąganiem konsekwencji wobec graczy wykorzystujących ten błąd gry. Jednak należy być świadomym tego, że nawet jednorazowe wykorzystanie tego błędu poza mapą na której znajduje się dozorca może spowodować nałożenie blokady ze strony GF (teraz, lub bezpośrednio po usunięciu błędu przez programistów).

Jednocześnie chcialibyśmy przypomnieć, że rozpowszechnianie bugów na oficjalnym forum gry, również może skończyć się blokadą konta w grze.

Zespół Metin2PL

Opublikowano

Stare. Wiedzialem o tym od paru miesiecy...

Gram w:

Metin2

Counter Strike 1.6

Counter Source

PoD nickiem:

CpR

jeśli pomogłem daj

minus.png

e20b72f16959ae685a98fc24eacac576.gif?1312755212

Opublikowano

i juz GF sie o tym dowiedzialo :/ i beda bany za to ;/ tylko ciekawi mnie jak sie dowiedza czy ktos otworzyl

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Jesteś bogiem, to mi się podoba, ojć, nie no zaje..ste!!! To jest piękne, otwierasz depo chowasz, expisz, otwierasz, chowasz, expisz, a tak to się traci po kilka minut na dojście do miasta.. ;d PLUS.

54050393129090175898.png

Opublikowano

Hehe swietny bug napewno wyproboje, a co od sklepow... po prostu zapomnijcie :P jako ze tworze serwer a nie tylko gram wiem jak dziala dozorca i wytlumacze to wam.

W quescie na dozorce sa 3 opcje, dozorca item shop i sztabki, 2 pierwsze uruchamiaja komende (nie, nie wpisuja tego na czacie xD dziala to innaczej) jednak sklep to sklep, nie ma na to komendy. A jezeli tak to wygladala by mniej wiecej tak. /open-shop id sklepu. Ale jestem pewien na 30 procent ze nie ma takiej komendy. Ale dozorca to i tak SUPER opcja

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...