Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boundmt2 [Pl] [Dedyk]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super sie zapowiada łap + i 5

zbyt duża sygna.

Opublikowano

Uhu, serwer wygląda fajnie, bardzo fajnie, coś mnie zaintrygowało, żeby zobaczyć jak się tam gra, i tak w ogóle masz ładny sprzęt, twój komputer jest niczym sobie, lagów na pewno nie będzie, i to może dać Ci duży plus na nowych graczy:).

54050393129090175898.png

Opublikowano

Z wyglądu Ładnie ... ale w praktyce nie !!

Nie polecam serwera.

Na początku wszystko piękne.

Gdy serw nazbierał ludzi GM ma wszystkich gdzieś.. Rozdaje itemy / lvl np.

67270930.png?v0

Nie polecam serwera. Dużo ludzi odchodzi (tych lepszych)

NIE POLECAM !!

Daj + to nic nie boli

Opublikowano

Virus, sądzisz że ja dawałem wtedy poziom temu graczowi?

Otóż nie, level dał Li jednakże ta sprawa była omawiana na forum i chodziło tutaj o przyrządzenie lvl'up w mieście przez tego gracza.

Prosił więc on Li, aby ten zmienił mu lvl z powrotem na 99, bo przez przypadek wbił 100 poziom co widać na screenie.

I Ty Virus starałeś się o moda, dobrze wiesz że nie miałem czasu się tobą zająć bo byłem zajęty sprawami technicznymi serwera.

Nie oczerniajcie, jeśli nie znacie dogłębnej prawdy.

Osoby powiązane z Li zostały zbanowane wraz z nim.

Nie macie się teraz czego obawiać, pozdrawiam.

Co do Szatana, n/c.

Oto nowy launcher:

KLIKNIJ, POBIERZ!

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/12c848dec253aecb2051b9b4ed91d15a12bca496c422744904c32a5b932fc0eb-1280420988

Zapraszamy do gry!

Opublikowano

RaveN ty robisz dobre serwery nie powiem. Na każdym grało mi się z przyjemnością, lecz zawsze chodzi ci o jedno: kasa. Może i ci nie chodzi o to ale mam takie wrażenie, że zarobisz trochę i cię wszystko gówno interesuje. Tak było na BullettMT2 gdzie rozdawałeś GM za SMS 30zł czy pro barona który zabija za 1 hitem. Tutaj to samo. Pare "ludzi wspierających serwer" żeby nie powiedzieć inaczej gra sobie full is dedając na skilla bo 6 i 7 bon jest tylko w IS a jego potęga jest niemiłosierna. 30% na klasy? Albo hwangi z 1,2k deffa dzięki którym sieje się pogrom w m1. Konary tak samo. Mówisz że teraz questy i drop z mobów będzie. Zastanów się co ty mówisz jak większość +80 ma już epiki to na chu im konary? Oczywiście kase za nie już zgarnąłeś to można je udostępnić do powszechnego użytku. Miałem wrócić na serwer gdyby był pełny reset serwera ale widzę że jest już zepsucie kasą więc nawet nie ma co liczyć na mój powrót. Mam nadzieję że AceMT2 będzie w pełni darmowy bo po co na 4Funie IS? Ale ty na pewno znajdziesz jakiś sposób na wyciśnięcie kasy. Pozdrawiam i zapraszam na Elyr. Hard serwer bez IS.

Pozdrawiam Pablosek

Opublikowano

wtf. konto zrobiłem . loguję się na metka serwery działają i wyskakuje błąd podczas łączenie

i co teraz ? ktoś poradzi?

35424.jpg

Opublikowano

I teraz poczekaj około minuty - dwóch na wznowienie logowania... i spróbuj ponownie.

legolas9494, nie porównuj no-hamachi czy jeszcze dawniej hamachi do serwerów dedykowanych, to po prostu inna bajka.

Także i wymagania inne.

Co do innych serwerów dedykowanych, nie mam żadnych zastrzeżeń, brak u mnie również jakiejkolwiek zazdrości.

Jednakże, chciałbym sprostować kawałek twojej wypowiedzi...

Elyr... Myślisz że tam IS'u nie będzie...?! - naiwność?

Nasunąłbym Ci coś..., aczkolwiek jak będziesz zainteresowany wyślij PW.

Oto nowy launcher:

KLIKNIJ, POBIERZ!

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/12c848dec253aecb2051b9b4ed91d15a12bca496c422744904c32a5b932fc0eb-1280420988

Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Serwer znakomity wszystko OK tylko jeden bug mnie martwi a mianowicie skille konne w militarze są zbugowane ( nie zadają dmg )

P.S. Zapraszam Jinno nick Shura

Opublikowano

@Boxxy kiedy naprawicie bug ze skillami konnymi , które nie zadają DMG ?

@Edit I czy planujecie zrobić więcej CH (Chanelli) ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...