Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boundmt2 [Pl] [Dedyk]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu ze caly serv jezdzi na hackach. Gm nie odpisuje jak sie ma pytania (chociaz trzeba przynzac ze jest spoko)

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i czasami ktoś ma czity, ale główny minus to, że 6-7 bon w IS jest przez co kozaki po 100k biją. Wiadomo, że serwer trzeba opłacać, ale bez przesady. Kasa z IS...

Opublikowano

A mi jakoś ten serv się nie podoba. Podam kilka powodów. Pierwszy to taki ze GM nie odpisuje jakby go to wcale nie obchodziło, po drugie masa ludzi gra na DMG hacku speed hacku itp., po trzecie 6 i 7 bon w IS no bez przesady to prawie takie samo zdzierstwo jak PL, i po czwarte nie wiem jak dla innych ale exp i drop yang są źle dostosowane na dzikusach zanim uzbierasz te 1,3kk żeby wbić skill na G masz już 41- 43 lvl... grałem do 65 i było tak dalej dlatego zrezygnowałem. Ogólnie server dobry ale ma kilka wad. W.g. mnie brakuje dużo do MCmetinPRO który padł ale był najlepszym polskim servem medium.

Pozdro

Opublikowano

za reklame oczywiście + fajnie że serwer postawiony na dedyku ~_~

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@3xUP

Czy nie wyraziłem się jasno? Banujcie cheaterow, i poprawcie drop yang bo jest kosmicznie mały względem expa.

Pozdro

Opublikowano

W szpolsszceniu jest WIRUS UWAGA I TO W DODATKU TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

Nie Polecam serwera --- Administracja ma gracza gdzieś ---- nie pomaga --- na lewo rozdaje itemy ---- nic nie robi ---- Nie polecam !

Daj + to nic nie boli

Opublikowano

Ależ owszem KaMeR.

Perły to jak najbardziej ulepszacze, wkradł się mały błąd. Normalnie nie potrzeba ulepszaczy, aczkolwiek dla przedmiotów od 60 poziomu wymagane są perły do ulepszenia na 7, 8, i 9 poziom.

Już poprawiam.

Opublikowano

Mam pytanie grałem na kamera modzie. staram się od 5 dni zainstalować launchera i nie moge wciąż wyskakuj mi bład 53 file not found pytałem graczy w grze i także nie potrafili mi pomóc.

Więc jesli można prosić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

MySuraxD-Sura 75lev

Zwierzak-Woj 72level

Klikasz-Szaman 73level

Zwierzaczek-Ninja 71

Opublikowano

Według mnie drop yang nie jest zły choć na początku starcza tylko na poty i podstawowe eq.Co do expa nie wiem jak inni wbijają lvl ale ja się męczę od 74 lvl nawet dropnięty ring exp nie pomaga zbytnio.Ogólnie serwer ciekawy choć o zawartość IS troszkę go psuję ale to już inny temat.

Opublikowano

Z servera zrobiła się chujnia :> Na poczatku fakt było fajnie ale później się popierdoliło....

Nie polecam...Teraz tam grać to już sama strata czasu :> Z resztą poczytajcie sobie posty wyżej.

Opublikowano

Weście to wyyjebcie wpizdu...RaveN widziałeś broń WPskilleRa navicatora...Wali z niej po 12kk ma 10k% um i śr w mieczyku na 1 lvl +9 3 sloty 1000 na kryta/otrucie/omdlenia. SSa dać ? jak walił czy jego broń ? pokazał bym na forum ale forum zamkniete.Powbijali kozackie lvle ja to odpiściłem

666SzaTaN 91 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na kliencie mam błąd..

A jak wbijam spolszczenie to wgl nie mogę tego włączyć ;/ wyjaśni ktoś coś?

Zbieram minusiki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...