Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boundmt2 [Pl] [Dedyk]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lol wyskakuje mi Uwaga! Prosimy o dokładne wypełnienie wszystkich pól formularza. a mam wszystko dobrze ( ile musi miec cyfr kod usuniecia postaci ?

10 postów

25 postów

50 postów

100 postów

200 postów

Opublikowano

daje login np : Kamienko2 haslo :7 cyfrowe , powtarzam , daje 1726354 , przepisuje i Uwaga! Prosimy o dokładne wypełnienie wszystkich pól formularza. ... zal (logowanie nie dziala ) i prosze o szybka odp na temat reje ; d

@ Edit

Już dziala ;d

10 postów

25 postów

50 postów

100 postów

200 postów

Opublikowano

a teraz wrażenia ;d

1.postac za wolno chodzi , nawet jezdzi

2.Fajnie sie gra ; D

3. Napisze w edicie jak juz wbije wiekszy lvl

4.kasa mogla by troche szybciej leciec ; )

10 postów

25 postów

50 postów

100 postów

200 postów

Opublikowano

Kowal:

Ulepszacze: NIE

Magiczny metal: TAK [iS]

A is za kase wypchaj się swojm serwerem kto ma kase ten PRO!

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

dlaczego mi pisze błąd podczas łączenia się z serwerem?!!!???

chce tam zagrać

Opublikowano

Ha dzis sobie przejrzalem is i troche to niesprawiedliwe wszedlem w zakladke 'zbroje' i fajne obrazki daliscie np: dla 'hwang' szamana obrazek wyglada jak stalka dla ninji ^ ^ wszedlem w zakladke 'bronie' do all klas sa bronie oprocz szamana czemu ?? to jest gorsza klasa postaci czy jak ? ze o nim zapomnieliscie

i tak sobie popatrzalem aby kupic zbroje 'hwang' trzeba wydac cos kolo 80-100+ zl. ^ ^ fajny serv dla neosa ktory chce wysylac co chwile SMS na SM i miec all skile na P militara i eq +9 to polecam lecz dla normalnego gracza 100% odradzam ^ ^ bez is nie zaistniejesz na servie nawet aby zrobic samemu mini hwanga trzeba kupic jakis badziewny item z IS

Wiadomo zaraz Boxxy wypowie sie ze jestem noobem moja wypowiedz sie nie liczy bo on zaprasza do gry i ze nie musze kozystac z IS ale taka prawda bez IS tam nic nie zdzialasz serv zrobiony tylko aby wyzyskiwac kase tyle odemnie Boxxy pisz co chcesz ale to co napisalem to z tym sie licze

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
Ha dzis sobie przejrzalem is i troche to niesprawiedliwe wszedlem w zakladke 'zbroje' i fajne obrazki daliscie np: dla 'hwang' szamana obrazek wyglada jak stalka dla ninji ^ ^ wszedlem w zakladke 'bronie' do all klas sa bronie oprocz szamana czemu ?? to jest gorsza klasa postaci czy jak ? ze o nim zapomnieliscie

i tak sobie popatrzalem aby kupic zbroje 'hwang' trzeba wydac cos kolo 80-100+ zl. ^ ^ fajny serv dla neosa ktory chce wysylac co chwile SMS na SM i miec all skile na P militara i eq +9 to polecam lecz dla normalnego gracza 100% odradzam ^ ^ bez is nie zaistniejesz na servie nawet aby zrobic samemu mini hwanga trzeba kupic jakis badziewny item z IS

Wiadomo zaraz Boxxy wypowie sie ze jestem noobem moja wypowiedz sie nie liczy bo on zaprasza do gry i ze nie musze kozystac z IS ale taka prawda bez IS tam nic nie zdzialasz serv zrobiony tylko aby wyzyskiwac kase tyle odemnie Boxxy pisz co chcesz ale to co napisalem to z tym sie licze

Ja tak samo jak ten pan. bo ta gra nie ma sensu. Dzieciak jakiś wejdzie i zaraz będzie wysyłał smsy żeby dostać jakiegoś hwanga. Dla mnie to jest bez sensu ponieważ według mnie powinno się pomęczyć aby uzyskać hwanga a nie. Pozdrawiam

Opublikowano

Hie, hie.

Opiszę Ci to w prosty sposób, na przykładzie twojego "dziecka is'u" kupuje on hwang, nudzi mu się - wystawia w sklepie.

I proszę tutaj bez pieprzenia, bo odrazu widzę że nie grałeś na serwerze, gdyż item dający skille na P jest u handlarza broniami.

Zostało to w ten sposób załatwione, by właśnie ktoś taki jak ty nie narzekał że ten kto wyda na is będzie najlepszy.

BULLSHIT! Spójrz dajmy na to na topkę, kupują konary od innych graczy chcących zarobić właśnie na nich.

I co robią? - robią hwangi, epickie bronie i jazda!

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

Opublikowano

serwer spoko bede gral ! ^^

posty 5 [ V ]

posty 20 [ V ]

posty 50 [ X ]

posty 90 [ X ]

posty 150 [ X ]

posty 200 [ X ]

posty 350 [ X ]

posty 500 [ X ]

FedorLee

Opublikowano

Co jest grane?? Mialem normalnie spolszczenie do BoundMt2 ( 2mb ) i chcialem miec 4 channele, wiec sciagnolem to ze strony, i teraz kompletnie nic nie dziala <nawet sie nie chce wlaczyc> macie moze zwykle spol albo jakies wytlumaczenie?

Opublikowano

Są bany za skillhack ? [aura i silne na 1 postaci] Bo jak tak to proszę drogiego GM'a o polazenie po expowiskach i zbanowanie paru graczy. Przejechalem cale v2 i nie spotkalem osoby bez hacka. To ma byc gra ? Kazdy ma jezdzic na skil hacku , speed hacku , dmg hacku ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...