Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronisław Komorowski Prezydentem.

Osama

Nowy prezydent.  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? zadowolny/a z nowego prezydenta?

• Tak
      45
    • Nie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kazdy z was narzeka, ale prawda jest taka ze macie po 10 lat i chuja mozecie zrobic, nikomu, w zadnym kraju nigdy nie podobali sie kandydaci

bo tej jego mordzie

<offtopic> zapewne odezwal sie ten, ktorego morda nie rozni sie wiele od pizzy

"Polacy jednak są debilami".....

Przez takich jak TY i TWOJ ojciec

Uwierz mi, ze jesli on by wygral to NICZYM nie roznilby sie od np. Komorowskiego, tez polecialby na kase/dodajcie tu co chcecie

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość Sanuyem
Opublikowano

Pozostaje tylko mięć nadzieje, że za tych pare lat ludzie wyciągną wnioski z rządów platformersów ...

Opublikowano

Ja nie wiem co by było gdyby kaczyński został prezydentem ale wkońcu jest Komorowski :P

@EDIT

W moim mieście wszyscy są za kaczyńskim ale także były plakaty z napisami "Zgoda buduje, Kaczyński rujnuje"

bbc2hero.png

Opublikowano

@Sir

No co by było?

Było by tak jak teraz, bez większych zmian. I byłby święty spokój.

Nie podoba mi się że teraz PO przejmie całą władzę.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Najlepsze, że znaczna część postów w tym temacie została napisana przez osoby, które nie mają prawa do głosowania, a strugają znawców polityki.

A te teksty o pełnej władzy to już totalna masakra i wyprane mózgi ;)

Wyobrażacie sobie to, żeby Polska była rządzona przez dwa, nienawidzące się ugrupowania polityczne? W sumie nie am sobie tu czego wyobrażać - tak było, śmieszny prezydent tylko przeszkadzał i robił szopki, co z tego, rozpieprzył się na drzewie to jest bohaterem narodowym.

Opublikowano

komorowski = kaczynski

Nie interesuje sie polityka, ale wystarczy byc ogarnietym zeby wiedziec kto by nie zostal prezydentem to i tak nie przeprowadzi zadnych istotnych reform

generalnie to prezydent = $$

Opublikowano

Akurat prezydent, aż tak strasznie wielkich pieniędzy nie zarabia.

PO na tym zależało, bo nie muszą się obawiać wetowania ustaw, jak za czasów krótkiego ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja się cieszę , lecz wolałbym aby napieralski wygrał ;) no ale cóż miejmy nadzieję że i komorowski się sprawdzi na tej posadzie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...