Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronisław Komorowski Prezydentem.

Osama

Nowy prezydent.  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? zadowolny/a z nowego prezydenta?

• Tak
      45
    • Nie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak Polska to jeden wielki shit. Jeśli już to chciałbym żeby prezydentem został ktoś młody z kupą pomysłów np. Napieralski a nie stary dziad co pojęcia o współczesności nie ma.

<facepalm>

Zainteresuj się polityką, a później się wypowiadaj, bo można się popłakać. Taa..Oczywiście dajcie mi minusa, jak nie macie żadnych argumentów .

Tak dla doinformowania was. Wiecie, dlaczego w Polsce są tak niskie płace nauczycieli, czy tam emerytury ? Bo Polska się zadłużyła/zadłuża. Unia Europejska powie tak "zbudujmy autostradę koło *** ( daj jakieś miasto ), zapłacimy 20 milinów". Wiecie, jaki tutaj jest minus ? Unia zapłaci 20 mln, ale my będziemy musieli dopłacić 2x więcej. Po wejściu do Unii ceny mieszkań wzrosły z 4x więcej ? Coś takiego i jak osoba zarabiająca 2 tys./mies. ma kupić sobie mieszkanie za 400 tys. w bloku ? Gdzie jest wina ? W unii europejskiej...

Beka.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<facepalm>

Zainteresuj się polityką, a później się wypowiadaj, bo można się popłakać. Taa..Oczywiście dajcie mi minusa, jak nie macie żadnych argumentów .

Tak dla doinformowania was. Wiecie, dlaczego w Polsce są tak niskie płace nauczycieli, czy tam emerytury ? Bo Polska się zadłużyła/zadłuża. Unia Europejska powie tak "zbudujmy autostradę koło *** ( daj jakieś miasto ), zapłacimy 20 milinów". Wiecie, jaki tutaj jest minus ? Unia zapłaci 20 mln, ale my będziemy musieli dopłacić 2x więcej. Po wejściu do Unii ceny mieszkań wzrosły z 4x więcej ? Coś takiego i jak osoba zarabiająca 2 tys./mies. ma kupić sobie mieszkanie za 400 tys. w bloku ? Gdzie jest wina ? W unii europejskiej...

Świetny tekst, szkoda tylko, że nie Twój bo z youtube'a, nawet linka do filmiku mogę dać :)

Unia jest ważna, bo jak Unii nie będzie to Polski nie będzie miał kto bronić, bo sory, jakoś specjalnie siły militarnej to my nie mamy ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Admin Cienia
Opublikowano

co to za różnica. skończy się na obietnicach -,-

True ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Świetny tekst, szkoda tylko, że nie Twój bo z youtube'a, nawet linka do filmiku mogę dać :)

Unia jest ważna, bo jak Unii nie będzie to Polski nie będzie miał kto bronić, bo sory, jakoś specjalnie siły militarnej to my nie mamy ;]

Jaki znów filmik ? Każda osoba, który ma w ogóle pojęcie o polityce powie ci to samo o unii europejskiej. Unia będzie bronić Polski, jak ktoś ją zaatakuję ? Hahah, wolne żarty. Po drugie unia to "organizacja" państw, ona raczej sama nas bronić nie będzie...Wracając do tematu, druga wojna światowa, czy ktoś nam pomógł ? Nie, jak zwykle zasrana Polska musiała radzić sobie sama. Oczywiście w Polsce jest prowadzona polityka "Dołączmy do każdego, wtedy nam pomogą". Siła militarna w Polsce ? Polacy to jedna z najlepszych jednostek na żołnierzy. Wiesz, jak potoczyłaby się druga wojna światowa, jakby Polska przyłączyła się do Niemców ? Najprawdopodobniej Niemcy przejęliby całą Europę. Polska zniszczyła większą część pojazdów zbrojnych Niemców, mam kontynuować? Szkoda gadać, jak macie się wypowiadać to trochę się dowiedzcie....

Beka.

Opublikowano

@Offtop

Makin na prezydenta :D

Masz mój głos ;>

@Top

Czy nie lepiej było by pozostać przy tym co jest i wybrać Kaczora, a zmienić Polskę na jeszcze gorsze gówno jak Rumunia ?

Sami zadajcie sobie to pytanie.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Jaki znów filmik ? Każda osoba, który ma w ogóle pojęcie o polityce powie ci to samo o unii europejskiej. Unia będzie bronić Polski, jak ktoś ją zaatakuję ? Hahah, wolne żarty. Po drugie unia to "organizacja" państw, ona raczej sama nas bronić nie będzie...Wracając do tematu, druga wojna światowa, czy ktoś nam pomógł ? Nie, jak zwykle zasrana Polska musiała radzić sobie sama. Oczywiście w Polsce jest prowadzona polityka "Dołączmy do każdego, wtedy nam pomogą". Siła militarna w Polsce ? Polacy to jedna z najlepszych jednostek na żołnierzy. Wiesz, jak potoczyłaby się druga wojna światowa, jakby Polska przyłączyła się do Niemców ? Najprawdopodobniej Niemcy przejęliby całą Europę. Polska zniszczyła większą część pojazdów zbrojnych Niemców, mam kontynuować? Szkoda gadać, jak macie się wypowiadać to trochę się dowiedzcie....

To czemu aktualnie wojna w Afganistanie się wciąż toczy ? Wyskakujesz tutaj z historią kompletnie odbiegając od teraźniejszości. Może się źle wyraziłem, państwa należące do Unii Europejskiej by Polsce pomogły gdyby najechały na nas takie Stany najechały(ofc fikcja) to Unia by na pewno nie patrzyła na to bezczynnie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Pudzian na Prezydenta!

@Top

Wolę Bronka od Kaczyńskiego(śmiercią brata chciał wygrać)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

To czemu aktualnie wojna w Afganistanie się wciąż toczy ? Wyskakujesz tutaj z historią kompletnie odbiegając od teraźniejszości. Może się źle wyraziłem, państwa należące do Unii Europejskiej by Polsce pomogły gdyby najechały na nas takie Stany najechały(ofc fikcja) to Unia by na pewno nie patrzyła na to bezczynnie.

Wojna w Afganistanie ? Co ty porównujesz, haha. Po pierwsze to wojna domowa, jest różnica ? Nie będę wnikał w szczegóły, ale to nie jest wojna między państwami. Dlaczego nadal trwa ? USA i państwa koalicyjne nie mają zamiaru raczej wybić całej ludności i przejąć terenu...Ta sprawa jest delikatna i nie ma co tu porównywać. Jak chcesz to ci mogę to opisać, ale pogrążysz się. Stany na Polskę...Po pierwsze unia nie będzie nam pomagała w konfliktach, od tego jest NATO. Gdzie są Stany Zjednoczone, haha. Głupi przykład, pogrążasz się.

Beka.

Opublikowano

Wojna w Afganistanie ? Co ty porównujesz, haha. Po pierwsze to wojna domowa, jest różnica ? Nie będę wnikał w szczegóły, ale to nie jest wojna między państwami. Dlaczego nadal trwa ? USA i państwa koalicyjne nie mają zamiaru raczej wybić całej ludności i przejąć terenu...Ta sprawa jest delikatna i nie ma co tu porównywać. Jak chcesz to ci mogę to opisać, ale pogrążysz się. Stany na Polskę...Po pierwsze unia nie będzie nam pomagała w konfliktach, od tego jest NATO. Gdzie są Stany Zjednoczone, haha. Głupi przykład, pogrążasz się.

Nigdzie nie twierdzę, że się na tym znam więc tylko wyrażam swoje zdanie na podstawie tych informacji co aktualnie posiadam i co jest dla mnei jasne, rozumiem, że ty możesz wiedzieć o tym więcej, bo sam się tym za bardzo nie interesuję. Według mnie to wojna w Afganistanie czy tam ogólnie na tych terenach pełnych Talibów to Stany Zjednoczone się wpieprzył i robią zadymę. Powtarzam, wiesz o tym więcej więc się nie będę nawet kłócił i nie nazwałbym tego pogrążaniem, bo wiele osób nie wie kto to był Stalin. To mnie oczywiście nie usprawiedliwia ale też trochę offtopujemy :) Dzięki za dyskusję, na pewno zainteresuję się tymi informacjami więcej, bo głupio wiedzieć tyle co nic ;)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Nigdzie nie twierdzę, że się na tym znam więc tylko wyrażam swoje zdanie na podstawie tych informacji co aktualnie posiadam i co jest dla mnei jasne, rozumiem, że ty możesz wiedzieć o tym więcej, bo sam się tym za bardzo nie interesuję. Według mnie to wojna w Afganistanie czy tam ogólnie na tych terenach pełnych Talibów to Stany Zjednoczone się wpieprzył i robią zadymę. Powtarzam, wiesz o tym więcej więc się nie będę nawet kłócił i nie nazwałbym tego pogrążaniem, bo wiele osób nie wie kto to był Stalin. To mnie oczywiście nie usprawiedliwia ale też trochę offtopujemy :) Dzięki za dyskusję, na pewno zainteresuję się tymi informacjami więcej, bo głupio wiedzieć tyle co nic ;)

Spoko koleś. Przynajmniej masz wiedzę większą, niż przeciętny użytkownik tego forum. Mogłem przeprowadzić przynajmniej z kimś na poziomie dyskusje. ;)

Beka.

Opublikowano

Nie chce odpokywac tematu ale nie moge się powstrzymać ;p

Topic@

Wole kaczynskiego ale nie jego tylko jego partie a jak tu komorowski bedzie prezydentem to bede do 65lat zapierdalal

albo Korwin Mikke ktory jest mądry człowiekiem lecz ludzie są zbyt głupi by zrozumieć.jak to mowil moj ojciec kiedy zobaczyl ze komorowski wygrawa

"Polacy jednak są debilami".....

PS

dziadek tuska to byl szkopem a więc kaczor rlz ;D

Opublikowano

@up

Masz chujowe argumenty , nie kieruj się opinią taty tylko sam ją kreuj

I co z tego że dziadek tuska był niemcem ? o niczym to nie świadczy

Opublikowano

Mnie żaden z kandydatów nie satysfakcjonuje.

A co do tego że Kaczyński niby by się bardziej interesował ludźmi ze wsi, z miasta itd Prezydent nie ma za bardzo możliwości zajmowania się takimi sprawami, to że pojedzie na wieś i coś naobiecuje to nie zmieni sytuacji, wszystko dalej będzie po staremu

Mariuszw13.png
Opublikowano

Komorowski na kase leci, przecież to widać bo tej jego mordzie.Karierowicz i tyle...

1317454587-U195480.png

Opublikowano

cieszysz sie, a nie wiesz o co chodzi... Ludzie głosują tak przez telewizje i sfałszowane sondaże. Myślą, że Ci mają po 30% poparcia to na innych sie nie opłaca głosować, albo nie idą bo co da 1 głos? Aż tych głosów zbierze sie 10kk i wygra jakiś idiota... Korwin-Mikke rlz <3

9rskk1.jpg

Opublikowano

Tzn. nie powiem, że Mikke głupi jest. Ale cóż, on jest raczej z tych niszowych poglądów. Poza tym nikt moim zdaniem nie przedstawia jakiejś korzystnej opcji politycznej, czy to byli kandydaci na prezydenta czy też partie.

Ale jeszcze kilka lat, a będę ja i zrobię porządek. ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wątpie żeby skończyło sie na obietnicach . Mówił że zgoda buduje , no i co - buduje

1277834021_by_daveee_500.jpg

ROZWALIŁEŚ MNIE TYM HAHAHAHAHA

Opublikowano

Czytać z kartki to ja też umiem, ten huj bd robił co mu każe tusk! śmierć Lecha też była ukartowana, żeby nie było porównania między L.Kaczyńskim a tą szmatą tzn. komorowskim!!!!!!!

SUPER PARTIA KURWO KACZYŃSKI 43\/3R!!!! i takie jest moje skromne zdanie, dziękuję dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...