Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronisław Komorowski Prezydentem.

Osama

Nowy prezydent.  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? zadowolny/a z nowego prezydenta?

• Tak
      45
    • Nie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaczyński to burak co myli znaczenia słów , chamsko się wyśmiewa w twarz , mówi komorowskiemu żeby nie mówił o lechu kaczyńskim bo to nie fair a w następnym zdaniu sam o nim mówi ,a druga rzecz to nie było by pierwszej damy

Więc ja dziękuje za takiego prezydenta

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krytykuję Cię? No no gratz.

Czy to nie ty mnie krytykujesz? Najpierw pomyśl potem pisz. Nie mam zamiaru z tobą dalej dyskutować.

Nie chcesz dyskutować to nie, tylko pytam się, co właśnie teraz robisz? Tak wyglądają wyborcy Jarka, w głowie im się nie mieści, że można było na niego nie głosować, a jak się nie słucha radia Maryja to już szok. Nie głosował na Jarka, nie słucha rm, to szatan pewnie jakiś.

RAsfepN.png
Opublikowano

Tylko zauważ, że nie popieram Jarka. Widzisz nie skończyłem jeszcze gimnazjum a czytanie ze zrozumieniem mam opanowane lepiej niż ty.

Opublikowano

Tylko zauważ, że nie popieram Jarka. Widzisz nie skończyłem jeszcze gimnazjum a czytanie ze zrozumieniem mam opanowane lepiej niż ty.

No ale gdybyś miał 18 lat to na pewno byś go popierał, jesteś idealnym przykładem wyborcy pana kaczyńskiego. Miałeś się więcej nie udzielać w tym temacie, jako, że jesteś dzieckiem to nie wypada ci ze mną dyskutować w taki sposób, postaraj się być chociaż odrobinkę milszym bo piszesz do mnie tak jak do kolegi z gadu gadu.

RAsfepN.png
Opublikowano

"jesteś idealnym przykładem wyborcy pana kaczyńskiego"

to dlaczego popieram Bronka?

Ty wgl rozumiesz co piszesz i czytasz?

Tak tak panie dorosły nie mam prawa z panem dyskutować, blah, blah. Smieszny jesteś.

Opublikowano

Tak tak panie dorosły nie mam prawa z panem dyskutować, blah, blah. Smieszny jesteś.

A ty niby rozumiesz co piszesz i czytasz? Możesz dyskutować w tym temacie tak jak każdy inny użytkownik tego forum, tylko dyskutuj z klasą a nie jak bydło.

RAsfepN.png
Gość Sanuyem
Opublikowano

Pozostaje mi tylko pogratulować wyborcom wąsatego bronka. Teraz dopiero przekonacie sie, jaki wielki błąd popełniliście. Gratuluje, 0 opozycji.

kawałek z dedykacją dla wszystkich prounijnosocjalistycznych platformersów :)

http://www.youtube.com/watch?v=-GHvt4dkLYo

Opublikowano

Ja tam cieszę się że Bronek wygrał, nie lubie kaczyńskiego, On "stawiał na uczucia"

Bo On taki biedny, pogrążony w żałobie, i ludzie pomyślą że tak jest i będą głosować na Niego.

Komorowski może coś zrobi, pożyjemy zobaczymy.

Ja bede glosowac dopiero na nast wyborach bo nie mam jeszcze 18 lat.

Pozatym nie róbcie offtopu bo widzę że piszecie tu o innych kandydatach, a to temat o Komorowskim.

logo_black3.png

Opublikowano

Ja się bardzio nie lubię plątać w sprawy polityczne , moje zdanie jest zawsze jednakowe :

Co innego myślą

Co innego robią

Co innego mówią

Oczywiście że wszyscy ludzie nawini zagłosują na Kaczyńskiego , a ludzie którzy mają choć trochę "oleju" w głowie na Komorowskiego ,

Taka jest Hierarchia , oczywiścię , Komorowski to chyba "najmądrzejszy" facet z nich wszystkich

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

@Up2

Temat jest akurat o obu kandydatach z 2 tury :).

95% głosów policzone. Bronek wygrywa.

"Wole taki kraj jaki mamy, niż jeszcze gorszy ;> " prezydent ma gówno do gadania, on w większej części reprezentuje kraj, wole, żeby mnie reprezentował Bronek niż pan drugi Kartofel z którego wszyscy się śmieją.

RAsfepN.png
Opublikowano

ja nie lubie Ani Jarka ani Bronka.

PO bd rządziło teraz w państwie i bd nie ciekawie

bo mają przedłużyć wiek emerytalny do 80 lat^^

Najsensowniejszym kandydatem był Napieralski no, ale odpadł ;/

Me gusta.

Opublikowano

Ja tam się cieszę, nie chcę "u dwa" i ciągłego gadania o "poległych"(tak kurwa, może jeszcze w wojnie walczyli...) w "męczeńskiej śmierci"(tu już przesadził). Gdyby pan Kaczyński wygrał to chętnie bym wyjechał z kraju, tak samo jak braciszek liczy się dla niego władza(kto normalny startowałby po śmierci brata, brał ludzi tylko na litość), pokłóciłby się z Rosją, zakręcili by nam gaz i co by było!? Dobrze że Komorowski wygrał, chociaż z Tuskiem ma jakoś poukładane(który imo jest najlepiej szanowany np. w Rosji albo USA).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zgadzam sie z odpowiedzia UP'a , ja bym sie wyrzekl obywatelstwa polskiego i pojechal do rodziny w innym kraju.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Dokładnie, Polska powinna się udzielać na arenie międzynarodowej a nie odizolowywać się od innych. Na pewno poprawią się stosunki z Rosją, a mieć Rosję jako przyjaciela to dobra sprawa ;)

RAsfepN.png
Opublikowano

Szczerze to mam wyjebane, swój głos oddałem na JKM a tych 2 typków za bardzo nie lubię, zresztą wszystko wyjdzie z czasem bo obiecywać to każdy potrafi ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Idź pochatuj sobie z Napieralskim to będzie fajnie. Ten człowiek jest jeszcze mentalnie dzieckiem. Jeżeli Polska ci się nie podoba to proszę bardzo wyprowadź się gdzieś, stop, do tego trzeba mieć pieniądze, czyli musisz mieć coś w głowie, żeby je zarobić. Aha no tak, gimnazjum jeszcze nie skończyłeś. Pogadamy później :)

@Miksiu

A pan Jarek nie wie co to dobra muzyka i nie idzie z postępem czasu, jeszcze jest na "bitlesach",szkoda, że nie słucha "u dwa" :)

Napisałeś topic, żeby wypowiedzieć swoje zdanie, a nie żebyś komentował i bronił bronka -,-.

PS.

Zmień justyne z avka bo mnie do kibla ciśnie.

Opublikowano

Panowie, tu jest Polska, tu się nic nie zmieni, tu jest za dużo chęci, a za mało roboty :) Kążdy kandydat pieprzy jaka to Polska będzie jak się go wybierze, a co mamy ? Mamy drogi bo Euro jest, mamy stadiony ? ekhm, ciekawe gdzie, są problemy z płacą dla nauczycieli czy pielęgniarki, także nie, tutaj się nie zmieni za dużo.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Tu nie ma chęci do zmian , są chęci na kasę tyle.

Niestety, bez zmiany konstytucji i unowocześnienia modelu naszej demokracji to sobie możemy conajwyżej z rumunami przyjaźnić.

Trzeba się określić, kto ma być wazniejszy: premier czy prezydent, bo teraz jest miszmasz. Za wielu posłów, zbędna izba Senatu. Wiele wiele problemów.

PS W przyszłości sam wmieszam się w politykę! Niestety mówię tu serio i mam nadzieje, że już tu zdobędę sobie elektorat, którym jesteście Wy ;p

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...