Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronisław Komorowski Prezydentem.

Osama

Nowy prezydent.  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? zadowolny/a z nowego prezydenta?

• Tak
      45
    • Nie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żaden z kandydatów mnie nie przekonuję. To nie oficjalne sondaże więc jeszcze nie wiadomo do końca. Wolę już Komorowskiego niż Jarka.

Opublikowano

0.jpg

Super Partia Kurwo xP

Nie no ogólnie nie chciałem żeby Kaczyński został prezydentem , ale Komorowski wcale taki cudowny nie jest

Opublikowano

Ja ze wszystkich najbardziej wolałbym Olechowskiego, no ale cóż, gówno a nie kampanie miał. Jarek, znowu by się Niemcy z "kartofla" śmiali, Mikke nawet nie wie czego naobiecywał, Lepper n/c. Napieralski ze swoim zachowaniem powinien cofnąć do podstawówki.

RAsfepN.png
Opublikowano

co to za różnica. skończy się na obietnicach -,-

Pożyjemy zobaczymy, oczywiście wątpię w to, coś czuję, że Bronek dobrze się sprawdzi jako prezydent.

RAsfepN.png
Opublikowano

Chcialbym zaznaczyc , iz on NIE JEST jeszcze prezydentem. To tylko sondaze.

Wg mnie, Komorowski da sobie rade ( bedzie mial pomocnika w osobie Tuska ).

Mysle , iz taka solidarnosc premier-prezydent bedzie bardzo dobra jezeli wykorzystaja ja w dobry sposob.

A sposrod kandydatow w I turze typowalem Napieralskiego. Ten czlowiek jest bardzo charyzmatyczny i mnie przekonal co do siebie.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

I tak Polska to jeden wielki shit. Jeśli już to chciałbym żeby prezydentem został ktoś młody z kupą pomysłów np. Napieralski a nie stary dziad co pojęcia o współczesności nie ma.

Opublikowano

I tak Polska to jeden wielki shit. Jeśli już to chciałbym żeby prezydentem został ktoś młody z kupą pomysłów np. Napieralski a nie stary dziad co pojęcia o współczesności nie ma.

Idź pochatuj sobie z Napieralskim to będzie fajnie. Ten człowiek jest jeszcze mentalnie dzieckiem. Jeżeli Polska ci się nie podoba to proszę bardzo wyprowadź się gdzieś, stop, do tego trzeba mieć pieniądze, czyli musisz mieć coś w głowie, żeby je zarobić. Aha no tak, gimnazjum jeszcze nie skończyłeś. Pogadamy później :)

@Miksiu

A pan Jarek nie wie co to dobra muzyka i nie idzie z postępem czasu, jeszcze jest na "bitlesach",szkoda, że nie słucha "u dwa" :)

RAsfepN.png
Opublikowano

Dorosły się odezwał? Nie rozśmieszaj mnie. Założyłeś temat, żeby poznać opinie innych, ta? Więc nie kozacz bo sam w główce nic nie masz inteligencie.

Opublikowano

Ehh... nie zgadzam się z Komorowskim, jemu zależy tylko na różnych sprawach politycznych, a przynajmniej Kaczyński by tak nie zawalił, pomógł by ludziom innym, a Komorowski nie ...

Opublikowano

Komorowski lepszy niż ta kaczka...

Co do @3UP i @4UP

Nie kłóćcie się.. przecież ten temat jest do wyrażania opinii a nie krytykowania innych -.-

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy najbardziej satysfakcjonującą tudzież wiarygodną osobą był dla mnie Pan Komorowski i na niego oddałem głos :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Ja mieszkam na wsi wiec chyba wolalbym Kaczynskiego, Komorowski raczej o Polskiej Wsi niewiele wie :/

DAJ + I 5* JESLI MOZNA PROSIC :)

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

No coz, gdyby kazdy Polak mial serce po lewej stronie, dzis juz bylby prezydentem Grzegorz Napieralski.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

ej kolego autorze nie napisałem że jarek jest lepszy więc nie wjeżdżaj z takim shitem. po prostu piszę, że i bronek i jarek zbytnio się nie nadają

sam nie głosowałem ale co nieco się interesuję polityką. no ale cóż trzeba zacisnąć zęby i czekać do następnych wyborów za 5 lat.

A może nie będzie tak źle ;)

Opublikowano

Przypuszczam ze bedzie jeszcze gorzej ...

DAJ + I 5* JESLI MOZNA PROSIC :)

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

Dorosły się odezwał? Nie rozśmieszaj mnie. Założyłeś temat, żeby poznać opinie innych, ta? Więc nie kozacz bo sam w główce nic nie masz inteligencie.

Nie, ja pisze, jeżeli ty czytasz na głos to co piszesz w swoich postach bo pomaga ci to myśleć, rób tak dalej, ale chyba teraz o tym zapomniałeś bo to co napisałeś jest idiotyczne. Tak założyłem ten temat by można było wyrazić swoją opinię o wyborach, właśnie to zrobiłem a ty mnie krytykujesz, niezły z ciebie hipokryta. Widzisz, żeby nadgonić mnie z wiedzą nie wystarczyłoby ci wstawać rano i się uczyć, musiałbyś się nigdy nie kłaść, panie mistrzu cienkiej riposty.

@BergmaN

Że co?! Jarek wykorzystał śmierć swojego brata by być prezydentem, w całej kampanii dążył tylko do tego by pomóc sobie. No i jak wyobrażasz go sobie reprezentującego Polskę, 2 pan kartofel normalnie.

RAsfepN.png
Opublikowano

gdybyś chciał podyskutować o wyborach to byś zrobił ankietę: kogo byś widział w roli prezydenta a nie narzucasz swojego wybrańca (a może nawet nie głosowałeś)

Opublikowano

A może nie będzie tak źle ;)

Jeżeli Bronek będzie prowadził dobrą politykę między narodową, wykorzysta gaz łupkowy i ogólnie zrobi to co obiecał, to nie będzie "tak źle" a pięknie :D

@Up

Temat jest do wyrażania swojej opinii i dyskusji na temat nowego prezydenta, dlaczego się cieszycie, że nim jest, dlaczego nie. Dlaczego wolelibyście Jarka itp. Właśnie to robię i nie wiem w czym widzisz problem.

Każdy tu może ponarzekać na Jarka i Bronka, zanegować przemyślenia innych itp. Do tego jest ten temat.

RAsfepN.png
Opublikowano

no ale wyniki nie są jednoznaczne, ale dobra mniejsza z tym miałeś może dobre intencje :)

a co do tych obiecanek, tak to już jest że jak się nagada za dużo przez prezydenturą, to potem nic nie wychodzi

Opublikowano

Krytykuję Cię? No no gratz.

Czy to nie ty mnie krytykujesz? Najpierw pomyśl potem pisz. Nie mam zamiaru z tobą dalej dyskutować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...