Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Throwback - powspominajmy stare czasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, kwiatosz napisał:

co do, czy to jest czat na plemionach 

Tak, graliśmy kiedyś ekipą moderacyjną w plemiona wspólnie. W sumie sporo aktywności mieliśmy tego czasu. Seldek śpiewający po pijaku, Marselo i jego słynne pokemony, naprawdę fajne, integracyjne czasy. Mimo, że były swoje kółka zainteresowań, to poszlo sporo rzeczy porobić.

k4L2ZMS.png

Opublikowano
13 minut temu, kwiatosz napisał:

co do, czy to jest czat na plemionach 

Grałem na s96 dosyć sporo, punktowo top 8 i w pewnym momencie usunąłem konto, bo uznałem, że za dużo czasu mi to zabiera xD Finalnie ludzie z mojego plemienia wygrali świat.

JuMnE9g.png

Ale to nie o plemionach temat 🙂

IuLNHkg.png

rHzCNiE.png

Wiadomo o co chodzi.

BpAI0a4.png

1VXTXTm.png

3ehZjxu.png

DA0oTXb.png

dFtoGCA.jpeg

Tu nie do końca pamiętam, ale chodziło chyba o leakowanie prywatnych wiadomości z grupy(?), a jeżeli nie, to proszę mnie poprawić, bo w sumie sam ciekawy jestem.

Opublikowano
40 minut temu, Zarax napisał:

Grałem na s96 dosyć sporo, punktowo top 8 i w pewnym momencie usunąłem konto, bo uznałem, że za dużo czasu mi to zabiera xD Finalnie ludzie z mojego plemienia wygrali świat.

JuMnE9g.png

IuLNHkg.png

rHzCNiE.png

Wiadomo o co chodzi.

BpAI0a4.png

1VXTXTm.png

3ehZjxu.png

DA0oTXb.png

dFtoGCA.jpeg

Tu nie do końca pamiętam, ale chodziło chyba o leakowanie prywatnych wiadomości z grupy(?), a jeżeli nie, to proszę mnie poprawić, bo w sumie sam ciekawy jestem.

tak, Jacoh sforwardowal cała prywatną grupę na tg osób powiązanych z elektroniką (tysiące, a nawet i może setki tysięcy wiadomości) do makina

co w sumie skończyło się tym screenem z umarlakami na forum z datą 2k16 (chyba go tu ktoś wrzucał) 

Opublikowano
7 godzin temu, Zarax napisał:

JuMnE9g.png

IuLNHkg.png

rHzCNiE.png

Wiadomo o co chodzi.

BpAI0a4.png

1VXTXTm.png

3ehZjxu.png

DA0oTXb.png

dFtoGCA.jpeg

@JacoHi forwardowanie caly dzien calej konfy by finalnie dostac kida na i tak juz wtedy martwym forum (grubo po antarisie). a zastanawialismy sie dlaczego bylo ze on caly czas pisze XD 

null

image.jpeg

wybitne jednostki.jpg

kura.jpg

groszek.jpg

lajno.jpg

perm.jpg

diabel.jpg

zarax.jpg

­

Opublikowano
3 godziny temu, TroLLu. napisał:

@JacoHi forwardowanie caly dzien calej konfy by finalnie dostac kida na i tak juz wtedy martwym forum (grubo po antarisie). a zastanawialismy sie dlaczego bylo ze on caly czas pisze XD 

null

image.jpeg

wybitne jednostki.jpg

kura.jpg

groszek.jpg

lajno.jpg

perm.jpg

diabel.jpg

zarax.jpg

szukałam tego ostatniego - powinno być godłem tego forum 

Opublikowano
6 godzin temu, Sara napisał:

szukałam tego ostatniego - powinno być godłem tego forum 

Kiedyś pytałem makina czy mogę mieć swoją emotkę, to powiedział, że z wąsami nie mieli 😞 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co udało mi się obecnie znaleźć to jest Marselo vs emocje z lola

No i folder ze screenami, problem w tym, że nie jest mój i za cholerę nie pamiętam jakie było do niego hasło

null

image.png

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 28.04.2025 o 23:28, Marchwj napisał:

a kto pamięta akcje z 😈😈😈??

NSFT w załączniku

Ukryj zawartość

s2sMzeF.png

zDDDD juleczka 😈😈😈 razem z sarcią i aneta 😈 teraz makina nie ma to nie zbanuje za wspominanie o upss

czasy to byly teraz to nie ma czasuw

pozsrawiam dobrych chłopaków moze mnie ktoś pamieta 

Opublikowano
W dniu 6.07.2025 o 18:02, happii napisał:

zDDDD juleczka 😈😈😈 razem z sarcią i aneta 😈 teraz makina nie ma to nie zbanuje za wspominanie o upss

o kurde happi XD

nadal nie lubisz ryby? czemu zniknąłeś z internetuw 2018 bo do dziś jest to zagadka dla wielu 

Opublikowano

przecież to happi 

Opublikowano
8 minut temu, Marchwj napisał:

o kurde happi XD

nadal nie lubisz ryby? czemu zniknąłeś z internetuw 2018 bo do dziś jest to zagadka dla wielu 

lubie normalnie se jem w sushi raz w tygodniu bez lipki ale bez sushi to nie bo śmierdzi XD

zycie przewrotne jest miałem na facebooku reklame forumka to musiałem zajrzeć wkoncu co nie hehe 

Opublikowano
16 godzin temu, happii napisał:

lubie normalnie se jem w sushi raz w tygodniu bez lipki ale bez sushi to nie bo śmierdzi XD

zycie przewrotne jest miałem na facebooku reklame forumka to musiałem zajrzeć wkoncu co nie hehe 

a masz telegram jakoby?

Opublikowano (edytowane)

nie wsadzaj mnie do jednego wora z szonami, prącie cichego oglądałam pod przymusem bo telegram nie blurował treści drastycznych i do dziś mam traumę 

w sumie do dziś nie rozumiem tego sextingu że baba dupe pokazuje a chlop miecz wyciaga i takie pice se pokazujecie nwm po co totalnie jak mozna irl sie za furaska przebrac i jest ciekawiej albo na hobby horsie poskakac 

Edytowane przez Sara
bo moge