Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Throwback - powspominajmy stare czasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymacie te screeny u siebie przez tyle lat, czy korzystacie z kopii z archive.org?

Jeżeli u siebie to podziwiam 😁

2LaT.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Gumskull napisał:

Trzymacie te screeny u siebie przez tyle lat, czy korzystacie z kopii z archive.org?

Jeżeli u siebie to podziwiam 😁

Wiesz co, kiedyś odkryłem, że miałem lightshota podpiętego pod swojego spamowego gmaila i zachowało się tam sporo perełek. Tak to musiałbym przejrzeć Gadu Gadu, żeby jakieś relikty przeszłości jeszcze wyciągnąć xD

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Ja to nawet nie mam skąd wyciągnąć jakichś swoich perełek bo albo tego już nie mam bo skasowałem albo mi linki powygasały 😞 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z takich reliktów przeszłości to jeszcze jakimś cudem mój trollowy blog się uchował. 

Za żadne skarby sobie nie przypomnę po co ja to pisalem 😅

image.png

76561198001815076.png
Opublikowano

Swoją drogą - to był najpiękniejszy styl forum. Fajnie to wszystko wyglądało, było przejrzyste, czytelne i nie takie nijakie jak teraz. Kropeczki zależnie od ilości postów nabitych na koncie. 

MZv7chD.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
14 minut temu, Creative napisał:

Swoją drogą - to był najpiękniejszy styl forum. Fajnie to wszystko wyglądało, było przejrzyste, czytelne i nie takie nijakie jak teraz. Kropeczki zależnie od ilości postów nabitych na koncie. 

MZv7chD.png

te "kropeczki" to też element, który jest w planie. 

Całe forum też będzie miało nowy skin 🙂

Opublikowano
38 minut temu, Marchwj napisał:

a kto pamięta akcje z 😈😈😈??

NSFT w załączniku

Pokaż ukrytą zawartość

s2sMzeF.png

Co to było i czyje dupsko?

Nie wiem, czy można tutaj takie fotki wstawiać.

Chociaż taka pixeloza, że można uznać za ocenzurowane.

:makka: Wszystkie assety nasze są, leaking prawem, a nie towarem :makka:

Opublikowano
20 godzin temu, Marchwj napisał:

a kto pamięta akcje z 😈😈😈??

NSFT w załączniku

Pokaż ukrytą zawartość

s2sMzeF.png

szkoda ze nie wyslales tez chuja ktory polecial kilka wiadomosci dalej od @Calme

­

Opublikowano (edytowane)

Wrzucę tu kilka losowych rzeczy co udało mi się wyskrobać z różnych miejsc. Nie wszystkich screenshotów/obrazków jestem autorem.

Spoiler

7415ejy.png Moja gierka z Vanoshem 😄 U61lkQQ.png Dordo w Formie 83K45xy.png PralkaTeam, bez komentarza xD jA2l5S9.jpeg Twórczość lorda assassina BxW1Exy.png xD abTjrjC.png wn4xj89.png Gif z papieżem jako logo forum. dywJ5xP.png zEaOr1A.png Miły konkurs z klimatem. Pozdrawiam starą moderacje metina 🙂 (jakby ktoś nie wiedział, to był to konkurs OX z nagrodami na forum itd.) nz7xAKV.png 7zRdk1H.jpeg Erykowi został ustawiony piękny profil, dostęp do konta również zablokowany ❤️ Takie zabawy niektórzy tu urządzali 😅 23hmQVj.png Moderator, który sam się banuje w3yLedJ.png O antarisie słów kilka, zapnijcie pasy!

Czy mógł być gorszy projekt na tym forum? Stawianie serwera metina było z góry skazane na niepowodzenie i przyczyniło się to do wyłączenia forum na długie tygodnie. Makin wpadł na pomysł, że postawi metina pod skrzydłami forum z zuchwałą reklamą i śmiesznymi hasłami typu "nowa jakość metin2". On nawet nigdy nie grał w metina, a co dopiero mówić o stawianiu serwera. Forum narażone zostało na ataki DDOS. To wszystko przyczyniło się do zabicia forum w momencie gdy jeszcze ono żyło i miało się nieźle. Gratulacje! Chociaż "typek" się najadł, a to chyba było dla niego ważniejsze niż forum. Dual media(tamtejsi poprzedni właściciele forum) najprawdopodobniej nawet nie wiedzieli o tym projekcie, albo agent 117 tak ich zakręcił, że nawet nie mieli pojęcia z czym to się wiąże. K0mGKnM.png Bugi tam miały się nieźle, był jeszcze yangbug z niedomkniętym questem, gdzie odbierasz metal i yangi w nieskończoność zDIbPdU.png A miał być tak dobrze zabezpieczony, że użytkownik tego forum po kilku minutach zabawy odpalał cheat engine. 8G0XNpc.png Supcio zakodowana strona hiyFh3a.jpeg J5dncBB.gif Nowa jakość xoxo 8HAX6Jr.jpeg Tańce hulańce i zbiorowe groby, czyli zmasowane bany dla aktywnych użytkowników forum. l7HXBYW.png A meme Ub4Yg8C.png Takie mieliśmy super plakietki w dziale lola aż zachowałem je do dzisiaj. CBN9nuB.png ^^ RVFb2pU.jpeg Takiej prośbie ciężko było mi odmówić xD fcXNCAb.png Kolejny meme tamtych lat xD 4tzj7ER.png Usunięcie konta było dobrą decyzją przez niektórych użytkowników izVpWwG.png Moja stara sygnaturka, do której mam duży sentyment gbLhGoq.png Aldonko, wróć OTKhTQ8.png Stary baner, cudo fuxZL28.png Gdyby tabelce kiedyś się umarło, to będzie tutaj xd U2UwSHB.png Jak mus to mus, wstawiam i tą plakietkę

Słowem zakończenia... ten post nie ma na celu obrazić kogokolwiek, to bardziej dokumentacja paru losowych rzeczy z forum. Starałem się nie publikować prywatnych rozmów czy wiadomości z zamkniętych serwerów typu gg/telegram. Pozdro 😉 

Edytowane przez Zarax
Opublikowano

10/10 wtawka @Zarax

dywJ5xP.png

Tu na avku jest Futur0, czy tam Futuro, ale zapomniałem jaka była jego historia.

Pamięam tylko, że multum kont miało go na avku xD

Kto był technikiem na Antarisie?

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Matesh napisał:

10/10 wtawka @Zarax

dywJ5xP.png

Tu na avku jest Futur0, czy tam Futuro, ale zapomniałem jaka była jego historia.

Pamięam tylko, że multum kont miało go na avku xD

Kto był technikiem na Antarisie?

To ze screena to było konto dordo najprawdopodobniej.

A co do teamu antarisa to nie pamiętam dokładnie. Na pewno nie mieszałbym w to wszystkich. Tu też umieszczam obrazek, który wygrzebałem.

usqeKgk.png

Edytowane przez Zarax
Opublikowano
17 godzin temu, Zarax napisał:

Wrzucę tu kilka losowych rzeczy co udało mi się wyskrobać z różnych miejsc. Nie wszystkich screenshotów/obrazków jestem autorem.

Pokaż ukrytą zawartość

7415ejy.png Moja gierka z Vanoshem 😄 U61lkQQ.png Dordo w Formie 83K45xy.png PralkaTeam, bez komentarza xD jA2l5S9.jpeg Twórczość lorda assassina BxW1Exy.png xD abTjrjC.png wn4xj89.png Gif z papieżem jako logo forum. dywJ5xP.png zEaOr1A.png Miły konkurs z klimatem. Pozdrawiam starą moderacje metina 🙂 (jakby ktoś nie wiedział, to był to konkurs OX z nagrodami na forum itd.) nz7xAKV.png 7zRdk1H.jpeg Erykowi został ustawiony piękny profil, dostęp do konta również zablokowany ❤️ Takie zabawy niektórzy tu urządzali 😅 23hmQVj.png Moderator, który sam się banuje w3yLedJ.png O antarisie słów kilka, zapnijcie pasy!

Czy mógł być gorszy projekt na tym forum? Stawianie serwera metina było z góry skazane na niepowodzenie i przyczyniło się to do wyłączenia forum na długie tygodnie. Makin wpadł na pomysł, że postawi metina pod skrzydłami forum z zuchwałą reklamą i śmiesznymi hasłami typu "nowa jakość metin2". On nawet nigdy nie grał w metina, a co dopiero mówić o stawianiu serwera. Forum narażone zostało na ataki DDOS. To wszystko przyczyniło się do zabicia forum w momencie gdy jeszcze ono żyło i miało się nieźle. Gratulacje! Chociaż "typek" się najadł, a to chyba było dla niego ważniejsze niż forum. Dual media(tamtejsi poprzedni właściciele forum) najprawdopodobniej nawet nie wiedzieli o tym projekcie, albo agent 117 tak ich zakręcił, że nawet nie mieli pojęcia z czym to się wiąże. K0mGKnM.png Bugi tam miały się nieźle, był jeszcze yangbug z niedomkniętym questem, gdzie odbierasz metal i yangi w nieskończoność zDIbPdU.png A miał być tak dobrze zabezpieczony, że użytkownik tego forum po kilku minutach zabawy odpalał cheat engine. 8G0XNpc.png Supcio zakodowana strona hiyFh3a.jpeg J5dncBB.gif Nowa jakość xoxo 8HAX6Jr.jpeg Tańce hulańce i zbiorowe groby, czyli zmasowane bany dla aktywnych użytkowników forum. l7HXBYW.png A meme Ub4Yg8C.png Takie mieliśmy super plakietki w dziale lola aż zachowałem je do dzisiaj. CBN9nuB.png ^^ RVFb2pU.jpeg Takiej prośbie ciężko było mi odmówić xD fcXNCAb.png Kolejny meme tamtych lat xD 4tzj7ER.png Usunięcie konta było dobrą decyzją przez niektórych użytkowników izVpWwG.png Moja stara sygnaturka, do której mam duży sentyment gbLhGoq.png Aldonko, wróć OTKhTQ8.png Stary baner, cudo fuxZL28.png Gdyby tabelce kiedyś się umarło, to będzie tutaj xd U2UwSHB.png Jak mus to mus, wstawiam i tą plakietkę

Słowem zakończenia... ten post nie ma na celu obrazić kogokolwiek, to bardziej dokumentacja paru losowych rzeczy z forum. Starałem się nie publikować prywatnych rozmów czy wiadomości z zamkniętych serwerów typu gg/telegram. Pozdro 😉 

Jakbyś miał więcej takich perełek to chętnie bym poczytał/powspominał bo sam niestety nie posiadam nic 😅

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ukryj zawartość

PralkaTeam!!! To było piękne.

@Marchwj on mnie nienawidził za wiek... ;( 

Opublikowano

To ze screena to było konto dordo najprawdopodobniej.

A co do teamu antarisa to nie pamiętam dokładnie. Na pewno nie mieszałbym w to wszystkich. Tu też umieszczam obrazek, który wygrzebałem.

usqeKgk.png

To ja z tej ekipy, to kojarzę tylko Sh4ke i Istny Diabeł.

@Istny Diabel kto był technikiem Antarisa?

Opublikowano
22 minuty temu, Matesh napisał:

To ja z tej ekipy, to kojarzę tylko Sh4ke i Istny Diabeł.

@Istny Diabel kto był technikiem Antarisa?

Będę szczery i za cholerę nie pamiętam szczegółów.

Pamiętam tylko, że pomysł w teorii był obiecujący, ale wyszło jak wyszło.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano
2 minuty temu, Istny Diabel napisał:

No dobra, skoro technik tam był szczegółem, to przynajmniej wiadomo czemu to j*bło xD

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Istny Diabel napisał:

za upośledzony css w dziale antarisa odpowiadał jakiś istny de.. w sensie diabeł 

technikiem był ktoś na V, jakiś Vitron, Virtex czy inny uj - dodam że średnia ilość bugów na przerwę techniczną to koło 20 poważnych i 500 mniejszych, ale na przerwach najważniejsze były kosmetyczne zmiany ofc bo na uj naprawiać bugged tęczówy czy coś xddd 

a i jeszcze rąbanie jp2 na telegramie antarisa zamiast zajęcie się ważnymi sprawami to taki smaczek życia 

niestety cała ekipa miała downa oprócz bagietki i mnie ofc bo byłam najlepsza 

Edytowane przez Sara