Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Ripperom Nie

ThePatrykoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest moje a ja nei pozwalem tego kto nosi sygnę tylko wykonawce -.- więc nie wiem czemu odwracacie kota ogonem w każdym razie sygna dudsonowej jest ripem. nIe ma to jak zmieniać temat.

nie ma to jak nie umiec przegrywac co nie ? ;) jesli nadal zamierzasz utrzymywac ze jest to rip to najlepiej nie wchodz do fan artu ;) nie bedziesz musial wtedy narazac swych oczu na liczne ripy ;p

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne tylko że 2 osoby z ubp twierdzą że to jest rip a śmiem twierdzić że znają się na grafce lepiej niż ty.

to jest mpcforum a nie ubp czy jak oni sie tam zwia... jak chcesz idz tam a nie tutaj ;) moze ci w tym pomoc ? ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Zazdrość ludzka jest nieograniczona po prostu, a tutaj ją czuję. Nie zamierzam pisać tych samych faktów które pisali poprzednicy, o jej stylu, o niby ripowaniu.

Na początku też byłem wkurzony, że przyszła sobia lala na forum, pieprznęła pare prac i dostała posadkę w FanArcie i pro elo elo rangę, porozmawiałem z nią troche o stylu jej prac który też mnie wkurzał, bo teraz się trochę zmienił. Gdy ja poprosiłem ją o sygnę to też kazała mi coś z tej strony alphacoders coś wybrać, ale okazało się, że mam do dupy gust więc wybrała coś sama, a po jej profesjonalizmie widać, jak w stopniu technicznym jest wykonana moja sygna i w jak krotkim czasie(ok godzina).

Po prostu zazdrość niektórych bierze, ona jest normalną dziewczyną, to nie jest kurwa chłopak co piane ma bo ktoś jest lepszy, przykro mi za was panowie.

glory dudsonowa,a napis w podpisie wraca, bo załozyciele tematu i niektórzy wypowiadający się mają jakieś problemy ;>

Pozdrawiam

edit; jeśli dudsonowa pozwalasz, to wkleję tutaj fragmenty naszej rozmowy o sygnie dla mnie ;>

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Weteran
Opublikowano

@Patryko...

tylko kurw* ty nie widzisz ze ona zmienia kolorystyke itd...

@omg ...

3 posty w 27min xD

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

x12 fajne tylko że ta tapeta ma prawa autorskie ;d i nie miala prawa nic zmieniać ;)

Dobra koniec tematu bo zaczyna się nie potrzebna dyskusja.

Po prostu zazdrość niektórych bierze, ona jest normalną dziewczyną, to nie jest kurwa chłopak co piane ma bo ktoś jest lepszy, przykro mi za was panowie.

Zazdrość mnie nei zżera nawet gdyby straciła opiekuna to bym na niego nie kandydował a to że jest lepsza to ja wiem. Po prostu rip to rip ale wy tego nie rozumiecie.

close please.

Down@

Wojny nie ma po prostu nie umeisz się przyznać że to jest rip ; (

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

@Projektant cudownie streściłeś moją wredotę. <3 na prawdę graty :D

podpisu nie dodawaj, a najlepiej usuń całą sygnaturę, bo to nie jest strona ze stockami. :D poza tym podkręcam tylko jak widzisz kontrast i zmieniam kolorystykę :P. więc po co Ci taka denna praca jak ta :P.

ej, usuńcie wszyscy moje prace, wtedy reszta będzie szczęśliwa i nie będzie wojny. ok?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Patryk ty rzeczywiście masz z tym problem, piana Cie bierze za to, że zmieniła kolorki ? Kurwa chłopie ogarnij się bo wyjdziesz na ulice i będziesz się pluł do ludzi, że sobie koszulkę popisali długopisem a prawa do tego nie mieli(co jest bezpodstawne). Leć do autora tapety, poskarż się frajerze, zobaczymy czy coś zrobi.

@nowy post

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ej, ej panowie spokojnie.

przestańcie się obrzucać błotem bo to nic nie da.

powiedziałam: rozumiem, że dla Was moja grafika jest denna, śmieszna i beznadziejna. ok. wszystko jest clear.

dla Was to rip. ok to też jest clear.

chcecie zabrać mi rangę, proszę, to też jest clear.

@Projektant wyluzuj :). skoro mówią, że rip, to widocznie wiedzą lepiej ;)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mógłby ktoś kurwa zamknąć ?

UP@

nic nei mówiłem na temat twojej grafiki (no poparłem iru który mowił że taka jest jeśli chodzi o sygny to się zgodzę ale fotomanipki i tutki są spoko.)

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

a dlaczego mamy zamykać.

ktoś to już dzisiaj mówił z Was że dyskusja nie jest zabroniona. chcę jeszcze trochę poczytać o swoim braku profesjonalizmu, tupecie, wredocie i ogólnym kopiowaniu wszytskiego na około. :)

tylko proszę grzecznie, żebyście się nie wyzywali z mojego powodu, bo to naprawdę nie ma sensu. :)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mógłby ktoś kurwa zamknąć ?

UP@

nic nei mówiłem na temat twojej grafiki (no poparłem iru który mowił że taka jest jeśli chodzi o sygny to się zgodzę ale fotomanipki i tutki są spoko.)

nie.. nie moglby nikt ;) Ja nie pozwalam ;) chce sie jeszcze troche posmiac xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

o swoim braku profesjonalizmu, tupecie, wredocie i ogólnym kopiowaniu wszytskiego na około. :)

... nikt nie mówi że kopiujesz wszystko na około.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Patryczkowi się argumenty skończyły najwidoczniej, skoro się już boi, bo chyba na tym forum to już jest skończony ;( Jeszcze to szczeniackie zaspokojenie żądzy zminusowania,ooo tak...

Gdzie tam wyzywać, jak do niektórych tylko tak się da dotrzeć, bo pisząc normalnie to już skala umysłowa nie do opanowania dla niektórych.

@up BUAUAHHAHAHA, leże i kwiczę, teraz sobie do łask chce powrócić, ja pierdolę, tracę wiarę w ludzi.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Patryczkowi się argumenty skończyły najwidoczniej, skoro się już boi,

nie wiem po czym twierdzisz że się ktoś boi.

Jeszcze to szczeniackie zaspokojenie żądzy zminusowania,ooo tak...

Dałem ci jednego minusa. Za to że mnie wyzywałeś :P

UP@

Nie mam zamiaru nigdzie powracać stwierdzam fakty -.- jak możesz skopiuj mi bo nie przypomnam sobie bym coś takiego pisał.

Down@

Rób tylko nie ripuj

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

@ThePatrykoO jednego usera już do Ciebie odesłałam z bólem, że nie mogę zrobić mu sygnatury. Cóż. trudno ;/

Ja to jakoś przeboleję.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Miło mi się to czyta.

Mleko ? Kapusta! . Ale mleko ? Nie kapusta z mlekiem ! Ale też mleko ? Nie sama kapusta itd.

Ja tu o ripie , Mou o moim permie .

I teraz jedziemy :

Ale to tylko amatorzy programu graficznego. A szczególnie ich admin.

2.Mike , trochę źle rozumiesz naszą koncepcje .

My oskarżamy o RIP jej pracę. Bo to jest ciężka praca kogo innego ,a dudsonowa dodała tylko napis ( nie , nie bawiła się kontrastem . Chyba , że mam krzywy monitor)

3.Niektórzy dają stock ,ale niektórzy nie .

Nie gadajcie , że ta sygna z Feniksem to nic innego jak gotowy stock + napis .

I teraz będziecie mówić , że każda praca w FanArt to jest RIP.

Nie , nie którzy w odpowiednich działach na DA udostępniają stocki dla wszystkich.

Inni idą sobie na Photobucket , a jeszcze inni ściągają je ze stron z takimi paczkami.

Opublikowano

O, ja też tego zaznałem, boli :(

@patryk

Zaczynasz się gubić w swoich słowach chłopie, przeczytaj sobie od początku ten temat, a teraz przeczytaj to co piszesz pod koniec 3 i 4 strony, zaczyna brakować Ci argumentów, jedyne co miałeś to :

-rzekome ripowanie

-rzekoma rozmowa z kolesiem z jakiegoś forum, na którą nie masz dowodów, bo przykro, ale takie coś to ja też mogę napisać

-bluzganie na innych, bo Ci wytykają twoją głupotę

Trochę mało,nieprawdaż ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

UP@ wejdź na

Nie mogłem zrobić ss gdyż mam jakiś bład ;(

Down@

On się pytał gdzie jest "rzekoma rozmowa" z kolesiem to dałem mu link więc nie wiem po co twój post.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

To jest mpcforum, a nie ubplanet ... nas nie obchodzi, to co oni maja do powiedzenia

Dlatego przydała by się opinia kogoś więcej , niż posiadacza sygnatury opiekuna FanArtu.

Nie wal argumentami na pałe.

Opublikowano

@Kronk no dobrze może macie racje, nie muszę przecież brać takich stocków, prac czy nazwijcie to jak chcecie.

ja naprawdę nie widzę problemu.

jeśli chcecie zdjąć mi V.I.P'a proszę bardzo. sami sprzątajcie syf w FanArcie jestem pewna, że administracja bez problemu znajdzie chętnego na to stanowisko. :).

tylko sęk w tym, że PatrykoO kłóci się wyatczając mi argumenty że na UBPlanet powiedzieli.

co mnie obchodzi co mówią na UBP? nie muszą się nikomu podobać moje grafiki, bo są jakie są.

niech pokaże mi sensowne argumenty, które do mnie trafią. niech udowodni mi, że robię źle, a nie wskazuje na rip z jakiegoś braku symaptii, czy chęci dopieczenia mi.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Powiem tak, ja na grafice się nijak znam.

Ale zazdrość ludzka jest nie ograniczona.

Tematu nie ogarniam w całości, powierzchownie rozumiem o co idzie kłótnia.

@Patryk

Wiesz jak to wygląda?

Najpierw wypowiedziałeś wojnę, wytoczyłeś działa, nie zważając na przeciwnika.

Następnie przyszedł wyżej wymieniony. Po kilkunastu(dziesięciu?) postach zaczyna brakować ci argumentów, podstaw do dalszej konwersacji.

Teraz krzyczysz, rzucasz wulgami jak chłop gnojem po polu i każesz zamykać temat.

Wnioskuję, skoro nie zdołałeś odeprzeć odpowiedzi tych, którzy popierają dudsonową.

Próbujesz się wycofać, skoro próbujesz się wycofać, twoje argumenty,fakty nie są na tyle dobre, aby przeforsować temat.

Dziękuje.

@Kronk

Nie, nie zrozumiałeś o co mu chodzi.

To nie jest ubp czy coś tam, tylko MPC, więc szanujemy userów, którzy coś potrafią.

To tak jakby w średniowieczu, na jedną wieś był kowal,i jemu mieszkańcy wytykają że, za małą ma temperaturę w piecu do obróbki metalu.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Tak, błąd miałeś, z takimi kłamstwami to do szkoły, chyba Ci przycisk wyleciał, czy telefon się nie chciał włączyć żeby zdjęcie monitora zrobić ? Daj nam jakieś PRAWDZIWE dowody, bo takie domniemania to sobie włóż. Weź się przyznaj, że chciałeś mieć swoje 5 minut, bo już je masz, każdy myślący człowiek tego forum o tobie już wie, ale już starczy, czas wytrzeć brodę, bo się jedzonkiem upackałeś.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

UP2@

Skończyły mi się prawda dałem wam wszystko co jest potrzebne by udowodnić ripa ale wy nadal swoje więc nie wiem po co ta dyskusja mike chciał kogoś z ubp mówił że mnie wyśmieją gdy dałem i okazało się że mam racje to mówicie że to mpc a nie ubp więc ...

UP@

Wejdź na ubplanet.pl co ci szkodzi masz tam moją rozmowę na cheacie a ja mam błąd z plikiem avifi32.dll jakoś tak gdy chcę włączyć program to jest ten błąd i tyle.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...