Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Ripperom Nie

ThePatrykoO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że ona nie wybieram userom stocków etc. oni wybierają sami ;p

Jak chcesz to dam ci dowód, więc rip to to nie jest !

Tylko wybór usera, w typ przypadku bootspeed'a.

@Skąd wiesz że nie prosił ?

Opublikowano

drugą sygnę zrobiła mu sama nawet nie prosił a nawet jeśli wybór usera to powinna go uświadomić że to nie jest stock tylko czyjaś praca.

Tak czy siak to jest rip.

UP@

bo mi mówił na gg -.-

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Wybierają , nie wybierają . Rip to Rip.

Tępię ripostwo niezależnie , jaka osoba dokonała tego haniebnego czynu.

Zawiodłem się na Dudsonowej .

Ta sygna , to kawał czyjejś cięzkiej roboty, a nie napis Dudsonowej.

Wg. mnie na upomnieniu to się nie powinno skończyc.

Sądzę , jednak , że to nie jedyny RIP.

Chciałbym zobaczyć stock także tej pracy:

sygnat.png

Dudsonowa jako opiekun powinna znać zasady.

Mimo iż to koleżanka Mou , sądzę , że decyzje nie powinien podejmować on.

Tyle.

Opublikowano

ta sygna w spoilerze była zamówiona jako pierwsza ale dudsonowa nie miała materiału więc poprosiłem o feniksa

i nie sama ją zrobiła tylko napisała PW mam stock do twojej weny

to tyle ode mnie :**

Opublikowano

No to czyli jednak w niektórych sprawach miałem rację. Poczekam na obrót sprawy, czekamy na wypowiedź tejże pani.

@S©hitt

Rip to rip, może nie byłoby całej sprawy, gdyby za swoje sygnatury nie oczekiwała jakiejś zapłaty(plusy przez kilka dni itp.) i dodawania każdorazowo jej credits'u pod sygnaturą. A i tak by the way, ty to masz jakieś problemy ze składnią zdań?

Na miejscu PRAWDZIWEGO autora niebyłym zadowolony, że ktoś używa efektu jego ciężkiej pracy, za którą został wyróżniony, bez dodawania credits'u dla jego samego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość Mounthains
Opublikowano

http://alyn.deviantart.com/art/Evolution-36462345?q=&qo=

Praca z DA i nie jest to stock ;)

sygnan.png

Praca dudsonowej ;d

To jest RIP :) Myślę że powinna stracić VIPA (nie zasłużonego) oraz opiekuna fan artu. No chyba że to nie jest rip w co szczerze wątpię.

Edit@

Thx za minusa ...

Wiesz co to jest stock?

Ona sama karze wybrać userom stock który im się podoba.

Stock był wybierany z innej strony, nie z DA.

Mimo iż to koleżanka Mou , sądzę , że decyzje nie powinien podejmować on.

Jestem jedynym globcem który zajmuje się fanartem. Sądzę też że powinieneś siedzieć na permie za te maile. Decyzję nie podejmę ja, lecz Mike.

Opublikowano

Panowie teraz to ja mam taka z was polewke jak cholera xD Nie bylem stanie nic juz pisac na forum bo jestem w chuj zmeczony projektem ale tutaj musze napisac xD

Panie Patryku jesli pan sie uwaza za wielkiego znawce grafik i uwaza ze to rop to sorry ale ja jestem zakonnica w przebraniu ktora molestuje nie letnich ^^

Dudsonowa robi wspanialem prace a owy stock widzialem wczesniej na stronie wall.alphacoders.com wiec prosze mi nie pierdolic takich farmazonow bez pewnosci i dowodow bo wtedy stane sie bardzo nie mily i bede Mike Admin ten Zly ;)

Tak samo kronk jesli nie jestes pewien to nie pierdol glupot bo to tylko wkurwia ludzi ;)

Pozdro & Pocwiczcie

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Wiesz co to jest stock?

Ona sama karze wybrać userom stock który im się podoba.

Stock był wybierany z innej strony, nie z DA.

Jestem jedynym globcem który zajmuje się fanartem. Sądzę też że powinieneś siedzieć na permie za te maile. Decyzję nie podejmę ja, lecz Mike.

Na ujawnienie meili mialem zgodę D&G.

Mnie nie pytaj co to stock.

Jak widać nie każdy jej wybierał stock.

Opublikowano

mou ty się tak znasz na grafice że szok stock to nie jest tylko tapeta czyli czyjaś praca. popatrz np na ubp wiele jest takich spraw więc mi nie mów że to jest stock a stocka sama wybrała.

wall.alphacoders.com

zobaczcie co piszę na stronie głównej tej stronki -.- tapety tak właśnie tak czyli nie stocki -.-

nawet gdyby nie wiedziała rip to rip jak byś zripował coś i zostal byś pozwany do sądu (może trochę fascynuje ale niech tak bd xD) to co tłumaczył byś się ze nie wiedziałeś ?

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Noo. Coraz ciekawiej, kocham te Wasze oskarżenia.

Te dwa stocki pobrałam dokładnie z:

http://wall.alphacoders.com/

jak idzie zauważyć nie ma tam autorów, więc nie jestem w stanie podać creditsów. O stock do drugiej pracy proście InfernoSkull, on wybrał ten stock dla siebie z tejże strony.

Nigdy nie powiedziałam, że stocki te są moje, bądź że mam do nich prawa.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jeżeli dostałbym w zamówieniu czyjąś sygnature/tapete / fotomanipulacje , z powiedzeniem "Zrób mi z tego sygne"

wyśmiał bym taką osobę , a nie wykonał pracę.

Gość Mounthains
Opublikowano

KURWA mou ty się tak znasz na grafice że szok stock to nie jest tylko tapeta czyli czyjaś praca. popatrz np na ubp wiele jest takich spraw więc mi nie mów że to jest stock a stocka sama wybrała.

To dział sugestie, więc troszkę kultury proszę. Na grafice troszkę się znam. Nie jest to rip z DA

Opublikowano

jak idzie zauważyć nie ma tam autorów, więc nie jestem w stanie podać creditsów

Ty tylko napisy dodałaś w ogólnie nie powinno być podpisu typu zajebista sygna by dudsonowa.

UP@

ale kurwa tego wybrała sama !!!!! bootspeed potwierdził więc po co się odzywasz ?

I jeszcze raz powtarzam znalazłaś tego "stocka" na stronie z tapetami to czego się spodziewałaś że to stock? no to gratulacje ...

I przecież widać że to stock nie jest tylko czyjaś praca.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Powtórzę jeszcze raz:

Nie byłoby całej sprawy, gdyby za swoje sygnatury nie oczekiwała jakiejś zapłaty(plusy przez kilka dni itp.) i dodawania każdorazowo jej credits'u pod sygnaturą.

Dudsonowa robi wspanialem prace a owy stock widzialem wczesniej na stronie wall.alphacoders.com wiec prosze mi nie pierdolic takich farmazonow bez pewnosci i dowodow bo wtedy stane sie bardzo nie mily i bede Mike Admin ten Zly ;)

Nad tym bym porozmawiał, ona nie robi wspaniałych prac, nawet na przykładzie tej przedstawionej w tym temacie, całe podziękowania należą się autorowi, napis każdy może dodać. Dodam jeszcze, że Dudsonowa robi sygnatury na tzw. jedno kopyto, wypracowała jeden styl, który powtarza w każdej pracy, co wiąże się z tym że kolejne prace są nudne. Więc nie nazwałbym tego jako "wspaniałe", ponieważ widziałem o wiele więcej prac które na prawdę można byłoby nazwać wspaniałymi.

Nie jest to rip z DA

Czyli jednak jest to rip? :s Co zmienia czy wzięła go z Da czy z innej strony?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

o.O to ciekawe.

więc podkręcenie kontrastu, zabawa kolorami i dodanie napisu to RIP?

więc kim jest w takim razie Kronk, który robi to bardzo często? jemu wolno a mnie nie?

gdyby był to rip to byłaby to kopia wczęsniej zaprojektowanej grafiki zrobionej przez innego autora tylko że w moim wykonaniu. a tu jest podkręcony kontasrt i kilka napisów? no ogrania mnie śmiech teraz.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Dudsonowa a chcesz mogę zgłosić to na ubp zobaczymy co powiedzą bo gadałem już z jednym z nich i to on znalazł mi tą prackę na da więc nie ośmieszaj się ok ? czyjaś pracka to jest to że zmieniłaś kontrast to nic to nie jest stock który można edytować .

I nie gadamy teraz o kronku tylko o tobie.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Czyli jednak jest to rip? :s Co zmienia czy wzięła go z Da czy z innej strony?

wiesz co to jest "nie precyzyjna odpowiedz" ?? widac nie skoro lapiesz za nie dopowiedzenia ^^^ Mou napisal tak bo wszyscy sie czepiaja ze to rip z DA a to nie jest Rip z DA ani z zadnej inne strony.. Pasi ? Jak nie to zapraszam do nauki stwierdzen slownych ;) Twierdzisz ze dudsonowej prace sa nudne bo styl sie powtarza.... moze dla cb bo mnie sie jej styl podoba i nie jest nudny bo do kazdej pracy mozna go zastosowac ktora jak dla mnie daje odmienne efekty...

Do pana patryka... Radze sie nauczyc na pamiec definicji "Tapeta" bo naprawde takie co jest dziecinne ^^

@UP

moze jeszcze idz z tym na policje ?? ^^ Twoje grozby sa naprawde dziecinne ^^^ poskarz sie mamie ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość Mounthains
Opublikowano
Nie byłoby całej sprawy, gdyby za swoje sygnatury nie oczekiwała jakiejś zapłaty(plusy przez kilka dni itp.) i dodawania każdorazowo jej credits'u pod sygnaturą.

Po prostu forma zapłaty i tyle. Ty robisz tutoriale, a ona sygny.

ad tym bym porozmawiał, ona nie robi wspaniałych prac, nawet na przykładzie tej przedstawionej w tym temacie, całe podziękowania należą się autorowi, napis każdy może dodać. Dodam jeszcze, że Dudsonowa robi sygnatury na tzw. jedno kopyto, wypracowała jeden styl, który powtarza w każdej pracy, co wiąże się z tym że kolejne prace są nudne. Więc nie nazwałbym tego jako "wspaniałe", ponieważ widziałem o wiele więcej prac które na prawdę można byłoby nazwać wspaniałymi.

Kwestia gustu. Jeżeli Ci się prace nie podobają i są monotonne to ich nie oglądaj. Proste.

ale kurwa tego wybrała sama !!!!! bootspeed potwierdził więc po co się odzywasz ?

Prosiłem o kulturę. Następne takie posty będą kasowane.

Opublikowano

Dobra poniosło mnie. Widzę ze dyskusja z wami nie ma sensu.

Dudsonowa można edytować zdjęcia etc. ale to jest czyjaś praca on edytował ją i obrabiał a ty kontrast podkręciłaś i dodałaś napis pfff.

Rip to jest i tyle ale wy oczywiście musicie mieć racje. dziś zgłoszę to na ubp zobaczymy co powiedzą ;)

Jesli nie mam racji to oczywiście zwracam honor.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

matko jak Wam się nie podoba to nie zlecajcie mi grafik i tyle.

proszę jeszcze ktoś ma mi czymś do rzucenia w twarz?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Dobra poniosło mnie. Widzę ze dyskusja z wami nie ma sensu.

Dudsonowa można edytować zdjęcia etc. ale to jest czyjaś praca on edytował ją i obrabiał a ty kontrast podkręciłaś i dodałaś napis pfff.

Rip to jest i tyle ale wy oczywiście musicie mieć racje. dziś zgłoszę to na ubp zobaczymy co powiedzą ;)

na ubp cie wysmieja xD chcialbym to zobaczyc jak sobie wstyd robisz ;p

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Up

No to powtórzę jeszcze raz, bo do niektórych nie dociera:

Nawet jeżeli podkręciłaś kontrast itp. to nie powinnaś chociaż kazać umieszczać podpis, że ty wykonałaś tą pracę, jeżeli ty to robisz, to jest to rip.

W ogóle nie wiem jaka jest fascynacja(tutaj kilka osób się ze mną zgodzi) pracami Dudsonowej, które imo - jak już wcześniej napisałem - są robione tym samym stylem, a w większości przypadków są to pracę na których wykonanie potrzeba mniej niż 5 minut(Przykład - sygnatura Mounthainsa - zwykły stock, tak sądzę że nadała mu kolor, po bokach rozjaśnienie i przyciemnienie + napis, który jakimś arcydziełem nie jest. I to jest niby takie "wspaniałe"? Nawet moja sygnatura, którą kiedyś wykonałem dla Mounthainsa jest o wiele lepsza, bo ja się nad nią dużo napracowałem.)

Jak ja lubię flamewary, ale widać że u niektórych nie da się przetłumaczyć i jednak znajomości też się liczą.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

znajomosci nie maja tu nic do rzeczy ;) Dudsonowa znam bardzo slabo wierz mi a do wlasnych pogladow w tej sprawie mam prawo wyrazac zdanie..... Nie podoba ci sie jej styl to twoj problem nie moj, jej czy kogos innego.... Kazdy ma wlasny gust...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...