Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświerzam temat z pytaniem czy bedzie nowy sh jesli tak to kiedy?? jesli bylo to gdzies wczesniej i pominalem to przepraszam ale siedze 3 dzien z malymi przerwami na sen.

Opublikowano

Nie, nie będzie. Main ma wbudowaną nową prockę która sprawdza plik Player.bmd i że tak powiem.. przysłowiowa "dupa".

Emerytura

Może kiedyś...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wywalcie wkoncu tego sh z downloadu temat powinien byc zamkniety

jesli sie nie da obejsc pleyer bmd czy jakos tak no to sie nie da, trudno...

niech chlopcy pracuja nad czyms co bedzie dzialac.

admina prosze o skasowaniu wszystkich topickow ze sh.

dziekuje

pozdrawiam

wasz misiu

:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam bardzo, mi ten sh działa bardzo dobrze na globalu. Poprostu zanim zacząłem go używać skopiowałem oryginalny player.bmp z folderu MU do folderu files w sh ziomala. Powodzenia:)

Wam płacą za nabite posty? Czy z nudów robicie offtop z topica?

Opublikowano

Today after the maintance the speed don't work anymore, always I try to enter the game with the speed, I DC.

I want to know if somebody can still enter to the game with the speed!.

Opublikowano

My English is poor: P. It is the Polish MPCforum. You must write in Polish. You have MPCforum.com

With what is probably write SpeedHack no longer works.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

qrde nie wiem jak to możliwe ale akurat mam neta 3mb i jakoś jak używam SH to mnie DC :/

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

yeah widac ze jestes uber newbie, gdy za szybko bijesz dostajesz dc to jedno z zabezpieczen k2 network - bylo nawet takie co 100 hitow na sekunde dawalo dc ale z powodu roznych bugow (agi bk lejac z piesci nie zadawal czasami dmg, elfy strzelajac triple shootem z daleka nie zadawaly dmg , cofalo po warpnieciu itd...) przerobili to zabezpieczenie chyba polega na tym ze jak dluzej niz jakis okreslony czas bijesz taka szybkoscia to dc lapiesz

2006-2010

Budowniczy
Opublikowano

ale chodzi o to że włączam go niby all jest git nie zdążę nawet ruchu zrobić i dc ^^

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

kurde, sh dziala, nie wiem o co wam chodzi :), ale trzeba walic seriami, bo jak zaczynasz ciachac nonstop to dc, wlasciwie to strasznie utrudnia korzystanie z sh,

BK - ts (10agi = 3 x ts :) cos kolo tego bo ciezko policzyc )

AE - lipa :(

SM - ice storm,decay (teoretycznie, nie sprawdzalem)

reszta to dc

Opublikowano

Lol niemogę znaleść tego pliku player.bmp jak ktoś morze to niech poda mi dokładnie jego lokalizację plz

Opublikowano

Zrobilem tak jak bylo napisane wszystkie punkty po kolei ;/ wlaczam mu i zaczyna sie ladowac i sie zawiesza; |;/ i co teraz zrobic ?

Opublikowano

Niby taki zajebisty hack a probowalem na nim sobie poszpilach wszystko calcy wlaczam gre i tu dup Dc i teraz chociaz hacka usunolem zawsze jak wchodze na postac odrazu dostaje dc Co jest kurwa Grane! Probowalem juz wszystkie konta zmienilem IP i to samo Ma ktos jakos rade????

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i zastępuje oryginalny plik player.bmd z mu / data / player z player.bmd w ziomal siekać, ale nadal dc, gdy używam twistingslash.

ktoś może mi pomóc, aby ponownie SH pracy .

Przepraszam za moje złe polski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...