Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powiedzcie mi jedna rzecz bo niektorzy mowia ze sh juz nie dziala, inni mowia ze dziala ale da sie tylko TS uzywac, inni zas ze dziala....wiec jak go wlaczyc zebym nie dostawal od razu dc? prosze o pomoc

Opublikowano

żeby zadziałał rób jak w instrukcji tylko skopiuj plik player.bmd z folderu mu online do tego w speedhack, ale tak jak juz mowilem, sm es - nie dziala, elf strzelanie - od razu dc, bk mozna stosowac ts bo jak pyka sie seriami (koniec AG = przerwa) to nie dostaje sie dc w innym wypadku dc

ktos_heh:jak zrobic zeby dzialalo na mobiusie?

gdy robie wszystko wg instrukcji to wyskakuja mi servery wiggle i maya laugh.gif serio ;p

ja mam to samo na frienzmu :D

Opublikowano

probowalem dzisiaj przerobic sh ale jak pogralem chyba z 30s to dc dostawalem i juz sam nie wiem co robic moze ziomal w koncu cos wymysli:)

Opublikowano

mam problem gdy wlanczam sh by ziomal to pojawiaja sie na zamiane 2 bledy....1- pasek wczytywania gry dochodzi do konca to gra sie zamyka a 2 blad to pisze cos player armor class itd i sie gra tez wylancza nie wiem co zrobic;/

Opublikowano

mam problem nie potrafie usunac bledu w sh..pisze mi ze naprawione ale przy kazdej probie wlaczenia MU znow pojawia sie komunikat z bledem i nie wiem juz co zrobic z tym...Pomocy

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech ktoś zmieni link na rapidshare bo na speedy nie da się pobrać.

@EDIT

Nie, przepraszam wszystko działa, po prostu net mi padł xD

• 4 miesiące temu...
Admin Cienia
Opublikowano

Nie chce tutaj archeologować ale czy można prosić o reupa na sendspace czy jakiś inny hosting?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Link odświeżony.

http://www.speedyshare.com/files/21374062/Speed_Hack_by_Ziomal.rar

Emerytura

Może kiedyś...

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...