Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I pewnie nie ma pewnosci ze bana nie dostaniemy...Ja bym chcial kupic blesiki ale wsumie troche sie boje bo jesli mnie zbanuja za sh to troche mi bedzie szkoda tej wydanej kaski...Gra ktos juz na tym dosc dlugo bez bana??!

Opublikowano

Ja gralem Dosc DLugo Na poprzedniej wersji Sh i poki co moje konto wciaz istnieje...;) Mysle ze nie powinniescie sie obawiac o Swoje konto ;) pozdrawiam

Opublikowano

po prostu zasysam plik spakowany rarem i recznie go rozpakowuje i wyskakuje blad bo nie ma w srodku katalogu z sh i txt i czyms tam jeszcze.wczesniejsza wersje sciagalem i nie mialem problemu a teraz jest.

Opublikowano

Siemka mam pytanie czemu jak zrobie all zgodnie z instrukcją to odrazu po wejscie na postać dostaje automatycznie DC ?? Czy to już nie działa ??

Pozdro :)

Opublikowano

Działa, albo źle coś robisz, albo masz słabego neta... Spróbuj się logować od razu poza miastem, możliwe że dostajesz dc od większej grupki graczy.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Witam

Na poczatku uznania dla tworcy programu. Mam pytanie wszystko dziala zgodnie z zalozeniami ale wywala w czsie gry, nie jestem w stanie ubic nawet 1 moba, najwidoczniej za duzy speed (pewnie na serwerze jest jakies zabezpieczenie) mam wiec pytanie do autora programu czy jest mozliwosc podniesienia speeda np o jakies 30 , 50 % od normalnego w grze ? Czy musi byc az tak wysoki bo w sumie jak bedzie o jakies 40% szybszy od normalnego to tez wystarczy.

Opublikowano

Uzywam na globie, jezeli mowisz ze wszystko powinno byc ok to popruboje jeszcze ;)

// dziwi mnie tylko ze nei da sie zmienic szybkosci skoro mozna bylo ja zwiekszyc, moze autor programu sie wypowie bo gdzies ta predkosc musial zwiekszyc ...

Opublikowano

Prędkości nie zmienisz, hack wykorzystuje całą "moc" jaka drzemie w szybkości Twojego neta. :) Lecz teraz są limity na pakiety no-skill i można atakować tylko 5 razy na 1s. Połowa pakietów nie dochodzi to wychodzi tak jakoś 2 ataki na 1s :) Zależy... Najlepiej atakować ze skilla.

W CM jest możliwość ustawienia prędkości ataku :)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

w ramce gdzie powinienem miec to info o bledzie mam cos takiego

"Info o pliku, który jest na miejscu Player.bmp

Plik jest nieznany!

Info o błędzie lower_03b_m.OZJ

Moze wystapic błąd!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...