Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam,

mam taki blad:

rozbie wszystko tak jak pisze wlaczam tam mu przez programik oczywiscie wszystko wczesniej zrobilem,

nastepnie loguj sie do servera wciskam ALT+P nastepnie wybieram postac i tu mi sie MU sypie nie wiem co to moze byc pomoze ktos?

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie znowu jak klikam "Usuń błąd lower_03b_m.OZJ" nic sie nie dzieje i dalej jest blad probowalem odpalic mu razem z tym bledem nic nie pomaga prosilbym o pomoc

Opublikowano

tak sciezka jest poprawna jesli ktos ma jakies jeszcze propozycje czekam, moze sie wkoncu uda

super juz jest niby wszystko ok jakos do tego doszedlem tylko znowu gdy wchodze na konto i klikam alt+p jak w opisie i wybiore postac to odrazu dc;/ prosze o rade

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robie dokladnie tak jak w instrukcji. SH nie dziala

Po wybraniu postaci wylacza sie....

Moze cos zle zrozumialem ??

1 wlaczam SH

2 usuwam blad

3 wyl: muze, dzwieki rozdz. 800x600

4 przyciskam button SH

5 loguje sie

6 przyciskam button player

7 wybieram postac

8 gra sie wylacza

Jezeli to tak ma dzialac to gratulacje....

Opublikowano

nie nie tak mam dzialac -.- pozatym masz tam plik -.- z helpem - WLACZ MINIMALIZATOR!!!! I PRZY MINIMALIZATORZE TO ROB :| BARDZIEJ SKUTECZNE - bynajmniej mi dziala

wlanczam SH

usuwam blad jezeli nie ma bledu to nie usuwam

wlanczam rozdzielczosc najwieksza ;]

przyciskam button SH

loguje sie

nie wybieram zadnego przyciska wciskam player

wybieram postac

gra sie wlancza i expie :)

Pozdrawiam

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

No tak SH dziala na Globalu tylko szkoda ze tak wolno bije ;/ to znaczy uzywa skilla ;/ z energy balla udezam z 2 razy na sek ;/ a przydalo by sie ze leci 1 za drugim tak jak na jakiejs stronce widzialem screena ze ktros uderzal w jakiegos moba i to hp na mobem lecialo jedno za drugim ;p napewno nieda sie tego jakos przyspieszyc ?? muszi byc jakis sposob ... i czy wie ktos jak usunac animacje uzywania skilla ?? jak by sie dalo usunac to bym sie nie musial zatrzymywac zeby bic ... ;p

Opublikowano

działa z twisting splash?? bo nie wiem czy opłaca sie bic te lvl bo działa u mnie tylko ze skillami inaczej to dc po 2 minutach.

Pamiętam ze wcześniejsza wersja działa normalnie u mnie, ale jak rozumiem uaktualnienie jest spowodowane zmiana plików na globalu od ostatniego czasu?? Jeśli nie to z jakiego powodu aktualizacja wynikła?

Opublikowano

Teraz SH najlepiej działa dla BK i sMG

Because... SH Działa mega szybko w Twisting Slash i Dead Stab

SM'em też się szybko bije... Ale trzeba się nastawić na to, że DW/SM z SH NIE BIJE MASOWO

U elfa nie wiem, bo nie mam...

Michael Angelo Batio

fe373590bed533e8m.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.
Opublikowano

mam problem z mu jak wlaczam normalnie bez niczego to wyskakuje jakies Your INviudual sub*** time is over

wszystko sie stalo po wlonczeniu SH

Opublikowano

@Drano

Eh...

To oznacza, że przekroczyłeś 60 level, a natomiast to oznacza, że nie możesz grać na płatnych serwerach(4 wzwyż), tak więc masz wyjście - kupić sobie premiowane konto na miesiąc(złoty 8$^^), albo grać na darmowych(1, 2, 3).

Jednak również możesz nie mieć 60+lvl'a dlatego możesz, ale nie musisz wysłać ticketa do Webzenu, aby odblokwali Ci konto, bo nie osiągnąłeś danego levelu.

Mam nadzieję, że wiesz dlaczego pierwsze serwery są za fraje ; dd

A co do ticketa:

-Dzisiaj rano przy próbie wejścia do gry otrzymałem komunikat: Your indwdual subscription time is over. Co mam z tym zrobić ?

-Jest to jeden z pojawiających się błędów w grze i na szczęście stosunkowo łatwy do usunięcia. Szczegółowy opis usunięcia tej niedogodności poniżej.

1. Trzeba wejść na stronę Global Mu Online.

2. Załogować się na swoim koncie.

3. Znaleźć menu Support (na samym dole strony).

4. Wejść w Submit Ticket.

5. Pojawi się ostrzeżenie z czerwonym napisem Important.

6. Jeszcze raz klikamy Submit Ticket (pod czerwonym napisem).

7. Teraz wybieramy z listy Account Blocked.

8. Niżej wpisujemy temat: Cannot login.

9. Oraz treść ticketu, która brzmi:

Past fair promises of accesing p2p servers until sixty levels, I cannot login to account. Please fix it as soon as possible.

10. Wysyłamy i czekamy aż zresetują nam konto.

ps. to nie wina SH;]

Fuck now, surfer later

Opublikowano

dlaczego niewidze postaci?

- EMS -

● 7x Spearman Retired 100% hack ●

● 6x Assassin Retired 80% hack ●

● 5x Mage I/L Retired 100% Legit●

oMS

4x Bandit Super Active 100% legit

Opublikowano

w speed hacku nie widac postaci... to po a) po B) SH jest dobry tez dla SM'a ale taki no wiecie wiekszy lv polecam jezeli ktos uzywa SH na SM i ma ice storma to wlasnie tym czarem :) przydusic PPM i jechane;] - doskonale efekty :) , i jezeli ktos by jeszcze pytal -.- z TS'em tez dziala ladnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyzby przestał dziąłac SH?:((( Mam problem:/

Postepuje wg instrukcji krok po kroku. Najpierw gra się ładuje (pasek dochpodzi do konca) po czym sie wyłącza:((

Niestety nie mam [pojecia dlaczego.

Nastepnie włączam wszystko jeszcze raz i jak juz chce sie zalogowac na serwer to mi wywala komunikat ze nowa wersja gry jest dostepna po czy m klikam OK i po grze znowu wraca do windy. Winda XP gram na 800-600 zadnych dodatkowych błędów nie ma

Opublikowano

Hmm.. może nie zaktualizwałeś MuOnlin ?;>

Albo te nowe zabezpieczenia i uptade GameGuarda zablokował SH?:O chociaż wątpię, bo to tylko podmienia pliki, a SH jest niezniszczalny ;d

W sumie jak ja sprawdzałem czy działa SH to ja mam DC gdy wchodzę do gry. Więcej razy nie sprawdzałem bo coś nie chce mi się ;P

Wolę pograć sobie w "Perfect World" ;]

Próbuj a nuż się uda ;]

@down

Zaraz jeszcze raz zlookam. To Ci powiem czy mi działa.

No i.... dalej mam DC... przynajmniej u mnie, niech ktoś inny sprawdzi.

Fuck now, surfer later

Opublikowano

kapi reinstalowalem juz MU kilka razy sciagalem nowego instalera aktualizowalem i nic:/

caly czas to samo:/// Jakby ktos mogł sprobowac jeszcze czy dziła czy ja cos zle robie:/

Pozdro

Opublikowano

Niestety, aktualnie SH NIE DZIAŁA. Postaram się coś wymyślić, lecz nic nie obiecuję. Kilka moich pomysłów już nie wypaliło...

Emerytura

Może kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...