Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Darmowe Konta + 10K Emaili

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin bardzo bym prosil o ogarniecie tych ludzi co prosza o konta bo to zalosne.....

@TOPIC

Ja wbilem na chyba ok. 100 maili.... nic nie znalazlem.....

Nie martw się oni cały czas zgarniają warny.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

To jest żalowe te wszystkie konta co są na nich jakieś konta są już pozajmowane niewchodzcie bo szkoda czasu siedziałem z 2 godziny i co znalazlem same konta do allegro i do nk i nic wiecej (nie wchodzilem na nki i allegro) BEZ SEN SU

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

wbilem na polowe gdzies i z tego juz all pozmieniane :/

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Ja tez juz odpuszczam..... mam tylko pytanko do Kronka skad to skolowales i kiedy bedzie nastepny wyciek ;P?

@EDIT @UP

Wes edycje i wyszukaj cos takiego wpisz tam swoj mail.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Hm mam pomysł jakby napisac do GM że np: Ukradli mi konto z powodu przecieku danych meili i może by oddali konto? hmm

\

Opublikowano

dziekuje za pomoc na szczescie mojego nie ma .

@PS ja tam wole nie okradac a nic nic nie robic nie chce miec problemow z policja

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

hendriu, wątpie że znalazłeś. Prawie całe forum MPC przeszukało te maile, i ty jedyny w 5 min znalazłeś ?

Opublikowano

Pajace jak wszędzie w necie zostawiacie swój ślad i wchodząc w czyjąś poczte tez zostawiacie slad waszego kompa więc jesli ktoś was poda na psiarnie to macie lipe nie ważne czy tylko weszłes na metina czy nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

weszles ale nic nie zrobiles wiec nie ma sladu . chyba ze zmieniales haslo albo cos grzebales .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

hendriu Daj ssy to uwierzymy bo tak to ja też mogę powiedzieć, że zyskałem woja 90 LV eq +9 pff

buusaga.jpg

Opublikowano

Ja tu widze tylko ebo +9 miał być chyba całe eq +9 no tak pisałes...

Równie dobrze moze to byc twoje konto.

buusaga.jpg

Opublikowano

znalazlem konto yang sellera mial na 1 serwie 36kk yang 2 fmsy pro +9 1 +8 3+7 i 4 riby i inne pro ;]

Opublikowano

Jak ktoś zmienił hasło do e-maila przesrane mają wszyscy, którzy wbili wcześniej na e-maila! Czyli wychodzi na to, że wszedłem na konto by sprawdzic, czy działa, wylogowuje się, jakiś nobeq wbija, zmienia hasło, sprawa idzie na policję i jutro o 15:00 słyszę PUK, PUK!

I raczej nie będzie to puk, puk tatusia

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...