Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Darmowe Konta + 10K Emaili

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze jak ktoś mi znajdzie 35 lvl+ z bojem i eq to bende dawal + lub - jak kto chce co 30 min

Szukam konta w metinie i w plemionach jak masz jakieś pisz na gg:19411323

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym bardzo któregoś z was prosił o podanie mi passów na gg 8846938 do jakiegoś konta. Nie musi to być dobre konto, może być nawet 30 lvl tylko proszę nie okradajcie konto tylko dajcie mi z eq , bardzo proszę.

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Ej na interi i na wp konta chyba nie wchodzą co nie ??

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

Ja też już przestałem szukać. Na te 10.000 kont jakieś 100-200 max gra w metina. I to jak są konta to albo puste albo max 30 lv.

Z 10 kont się trafi 50+ , ale one już pewnie okradzione.

Jak ktoś coś ma niech daje ale tak to już nie szperam :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie rozumiem ;/ Wbiłem już na około 10 e-maili ... i na każdym z nich nie było wiadomości od metin2... (bo to o to chyba chodzi zeby poszukac wiadmosc od metina i w tej wiad. ID do konta i na stronie przypomniec haslo. ) .. Może mi to ktos wytłumaczyc? najlepiej na pw...

Opublikowano

Powiedźcie mi co zrobić, żeby już nie mógł nikt mi wrąbać się na konto? (Bo już okradłem jedno)

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Zmień passy, zmień mail, wbij na swojego maila akceptuj zmianę maila o ile takie coś przyjdzie wbij na maila tego kolesia i usuń ze skrzynki wiadomość o zmianie maila na inny usuń go też z kosza. W tedy chyba nie odzyska.

buusaga.jpg

Opublikowano

Zrobiłem tak. Zmieniłem passy i emaila. Usunąłem mu wszystkie chyba wiadomości z jego emaila. I tyle. Ale nie wiem czy może nie ma na tej stronce konta na którym są wszystkie jego postacie z gier .

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

90% maili pewnie bez metina do tego 50% tego 10% to bez wiadomości metina i 30% z tych 10% to już bez postaci i konta. Więc nie ma co szukać.W marnych 2%...

League of Legends

Opublikowano

znowu magiczny sposób Kronka zebym tylko bana nie dostal ;d tak pozatym ciekawe zeczy ludzie na tych mialach maja ;d

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Admin bardzo bym prosil o ogarniecie tych ludzi co prosza o konta bo to zalosne.....

@TOPIC

Ja wbilem na chyba ok. 100 maili.... nic nie znalazlem.....

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...