Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Darmowe Konta + 10K Emaili

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plik jest czysty, testuje.

@Edit

Konta są poprawne.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

jakieś 3 miechy temu była afera wywiązana przez autora i ludzie skarżyli się na utraty kąt. Kronk wtedy podał passy do jakiegoś emaila na który wszyscy wchodzili i stracili konta. Ja bym nie ryzykował. To tyle odemnie.

Opublikowano

jakieś 3 miechy temu była afera wywiązana przez autora i ludzie skarżyli się na utraty kąt. Kronk wtedy podał passy do jakiegoś emaila na który wszyscy wchodzili i stracili konta. Ja bym nie ryzykował. To tyle odemnie.

Ta i miałem perma :*

Nie wiesz , nie pisz .

Plik dałem czysty ( z ukrytym keyem ) , ale to szczegół.

Opublikowano

Nie no nie wierzę w to że dałeś to tak bezinteresownie i że sam nie skorzystałeś z tego ??? Chyba tego nie pobiorę (przynajmniej teraz)

@edit

sprawdziłem i na WP pisze że te konta są zawieszone ^^

@edit2

na onecie działa ale nie skorzystam

\

Opublikowano

ta tylko że pisali że za kradzież tych kont tzn. nie swojego można mieć kłopoty...

@up był wyciek kont....

http://niebezpiecznik.pl/post/wyciek-10-000-hasel-polskich-internautow-onet-pl-interia-pl-wp-pl-o2-pl/#more-2471

fs.png

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem karalne kradziesz poczty e-mail ???

Kradzież poczty jest karalna, ale raczej jak tylko wejdziesz i obrobisz konto do metka nie zmieniając nic innego to się nie powinni kapnąć.

@Eedit

Nie trzeba pobierać, jak klikniesz to od razu się pokazuje.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

No ja wbiłem na parę poczt na onecie i działa ale na wp nie .Chyba ukarzą cie jak koleś się kapnie że na meila mu się wbiło i to zgłosi na policje.Na razie nie próbuje kraśc kont na metinie Poczekam jakiś 1,2 dni i się zobaczy

zbieram +

\

Opublikowano

Najlepiej wpisywać :

Noreply, MMOGame , Metin2 .

I macie.

PS : Kto chce sure 37, ja takiego gówna nie potrzebuje (piszcie na PW)

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Znalezienie konta z metin2 na tych emailach, jest jak trafienie 6 w toto lotka :<

Opublikowano

Coś nie działają te konta , ale nie zdziwie się , jak jutro przyjdzie do mnie policja ;f Może tak się stać?

ja bedziesz szukal cos na allegro albo na nk to po ciebie przjdą a ja bedziesz metina szukał to nie przyjda

do6qfp.jpg

Opublikowano

Coś nie działają te konta , ale nie zdziwie się , jak jutro przyjdzie do mnie policja ;f Może tak się stać?

Oczywiście .

Po przecieku policja śledzi a.ll ip , które się Tam zalogują .

Opublikowano

4xUP

Jak tylko wszedłeś i nic nie ukradłeś to raczej nie albo jak konto w metku to kolo się raczej nie połapie

Musiał by zgłosic to to dopiero gdzieś się policji spodziewaj po 2-7 dniach ^^

Jak coś ukradłeś

\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...