Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Darmowe Konta + 10K Emaili

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli wbiliście na tą stonkę to radze wam formata robić ja wbiłem i już wiem że mam problem na tej stonie jest exploit MalaRIA teraz coś o tym

MalaRIA to narzędzie typu proxy, które pozwala atakującemu na wykonywanie połączeń poprzez przechwyconą sesję przeglądarki internetowej należącej do ofiary. MalaRIA daje atakującemu wgląd w ciasteczka ofiary i pozwala na przeglądanie wszystkich zasobów, do których dostęp ma przechwycona sesja przeglądarki.

JAK DZIAŁA Od dawna wiemy, że nielimitowany dostęp do plików crossdomain.xml oraz clientaccesspolicy.xml może być problemem. Wystarczy, że atakujący zmusi ofiarę do odwiedzenia strony na której zainstalowano złośliwą aplikację RIA (Rich Internet Application), a ta w tle przeprowadzi atak CSRF. Ponieważ aplikacje RIA są w stanie nie tylko wysyłać ale i odczytywać żądania, normalne zabezpieczenia przed CSRF nie zadziałają, bo tokeny mogą być odczytane.

http://www.youtube.com/watch?v=_2U7XAuJ6hk&feature=player_embedded

filmik o tym

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeśli wbiliście na tą stonkę to radze wam formata robić ja wbiłem i już wiem że mam problem na tej stonie jest exploit MalaRIA teraz coś o tym

MalaRIA to narzędzie typu proxy, które pozwala atakującemu na wykonywanie połączeń poprzez przechwyconą sesję przeglądarki internetowej należącej do ofiary. MalaRIA daje atakującemu wgląd w ciasteczka ofiary i pozwala na przeglądanie wszystkich zasobów, do których dostęp ma przechwycona sesja przeglądarki.

JAK DZIAŁA Od dawna wiemy, że nielimitowany dostęp do plików crossdomain.xml oraz clientaccesspolicy.xml może być problemem. Wystarczy, że atakujący zmusi ofiarę do odwiedzenia strony na której zainstalowano złośliwą aplikację RIA (Rich Internet Application), a ta w tle przeprowadzi atak CSRF. Ponieważ aplikacje RIA są w stanie nie tylko wysyłać ale i odczytywać żądania, normalne zabezpieczenia przed CSRF nie zadziałają, bo tokeny mogą być odczytane.

http://www.youtube.com/watch?v=_2U7XAuJ6hk&feature=player_embedded

filmik o tym

na stronce niebezpiecznik były podane te dane on po prostu se je zapisał, same wejscie na strone nic nie zrobi >.<

@sorry ja tam co kronk wrzucił nie wiem bo wszedłem na to co dał ten ziomek

http://www.mpcforum.pl/topic/166429-ukradli-ponad-10000-emaili-o2wpinteria/page__st__20

fs.png

Opublikowano

No właśnie ... zastanówcie się co mówicie . jeśli cuś , to najwyżej policja itd. w txt nie może być ukryty key no co wy ludzie ;d

Opublikowano

Boże to normalne passy do konta e-mail, zalogowanie się tam nic nie zrobi ! żadnego keya itd. chyba że otwieraliście e-maile i pobierali załączniki to możliwe ;p jak tylko zalogowalem zobaczylem czy nie ma nic z metina i logłem.

Opublikowano

nie chce mi sie szukac jak zajdziecie to napiscie mi na pw jak jakies konto bedziecie mieli jakos to sie dogadamy co do wynagrodzenia

do6qfp.jpg

Opublikowano

43 lvl sura bm z duszkiem na m5 i sfera na m4

MOJE POSTACIE:

tmyt2 Woj body 89 lvl OFF

tmyt2 Surka Wp 92 lvl i rośnie OFF (miał śmiercio +9 :) )

tmyt2 Ninja dagger 91 lvl OFF

csyt2 Ninja dagger 97 lvl OFF

csyt2 Surka WP 101 lvl OFF (skradziony)

yt2game szaman smok 89 lvl OFF

yt2game woj mental 93 lvl OFF

sdlongju bm 86 lvl OFF

DongLve dagger 81 lvl OFF ;p

DongLve szaman smok 84 lvl OFF

DongLve szaman Healer 87 lvl OFF

DongLve Woj body 90 lvl OFF

KXmetin szaman healer 98 lvl OFF

Diwang Woj body 82 lvl ON

Diwang sura BM 79 lvl ON

Opublikowano

Wy się cieszycie a ja sie martwie o mojego 70 lv . ;/ KRonk uspokoisz mnie jak mi powiesz z kąd to jest z gmail tez?

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Wy się cieszycie a ja sie martwie o mojego 70 lv . ;/ KRonk uspokoisz mnie jak mi powiesz z kąd to jest z gmail tez?

Nie ma z gmail'u ;] Zresztą przeczytaj to:

http://www.mpcforum.pl/topic/166429-ukradli-ponad-10000-emaili-o2wpinteria/page__st__20

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...