Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omiu.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
10 godzin temu, VirtuGame napisał:

@Insigin Musisz sam/sama obczaić 🙂 Wszystko zależy od dnia i godzin

Ile średnio jest osób obojętnie jaka pora  XD

Opublikowano
Dnia 15.07.2020 o 14:55, KreatorPH napisał:

wbilem na jakis czas, serw wydaje sie martwy

Dokładnie, podczas godziny gry, nie wiedziałem nawet 1 gracza, ani jednego komunikatu na czacie... Serwer jest po prostu martwy, nie ma sensu nawet rozpoczynać rozgrywki... Jest ona nie opłacalna. 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Właściciele robią drugi taki projekt pod nazwą xomia,
zostały zmienione tylko nicki, ale następnym razem trzeba patrzeć z jakiego konta się udostępnia jakie fanpage Rafale.
Wiadomo jak z jego serwerami jest:
1. zero zaangażowania
2. brak inwestycji w reklame
3. nastawienie na hajsik.

także odradzam grę tutaj jak i 2 ich serwerze.

Opublikowano

@TenZlyPanSerwer jest już na rynku 4 miesiąc. Większość serwerów upadła a my tak jak obiecaliśmy będziemy utrzymywać serwer i tego się trzymamy. Graczy nie ma już sporo ale są wierni i grają. Nie zabieramy ludziom frajdy z gry zainwestowali. Cieszymy się że serwer zapadł wielu graczom w pamięć. @Outlet Brak inwestycji ? Jeśli byłeś na starcie to chyba widziałeś ilość graczy która ocierała się o 2k. Proszę nie pisać takich głupot konto zarejestrowane tylko oczerniać. Co do serwera serwer jest totalnie inny i myślę że kto chce grać będzie grał 🙂

Opublikowano
20 minut temu, VirtuGame napisał:

@TenZlyPanSerwer jest już na rynku 4 miesiąc. Większość serwerów upadła a my tak jak obiecaliśmy będziemy utrzymywać serwer i tego się trzymamy. Graczy nie ma już sporo ale są wierni i grają. Nie zabieramy ludziom frajdy z gry zainwestowali. Cieszymy się że serwer zapadł wielu graczom w pamięć. @Outlet Brak inwestycji ? Jeśli byłeś na starcie to chyba widziałeś ilość graczy która ocierała się o 2k. Proszę nie pisać takich głupot konto zarejestrowane tylko oczerniać. Co do serwera serwer jest totalnie inny i myślę że kto chce grać będzie grał 🙂

2k było przez 1-2 dni później ta liczba drastycznie spadała przez to że serwer nie był dopracowany.

image.png

Opublikowano

@Molirol No chyba przez miesiąc 🙂 Serwer nie dopracowany ? Powiedz mi co było zepsute były yang bugi itd ? Zobacz na inne serwery chyba jednak pokazaliśmy się z lepszej strony niż 98% serwerów które startowały i padały po tygodniu bo były yang bugi i bugi na masowe zdobywanie przedmiotów 🙂

Opublikowano
14 godzin temu, VirtuGame napisał:

@Molirol No chyba przez miesiąc 🙂 Serwer nie dopracowany ? Powiedz mi co było zepsute były yang bugi itd ? Zobacz na inne serwery chyba jednak pokazaliśmy się z lepszej strony niż 98% serwerów które startowały i padały po tygodniu bo były yang bugi i bugi na masowe zdobywanie przedmiotów 🙂

Kupiłeś gotową podstawkę sprawdzoną i szczycisz się, że błędów nie doznałeś?  ( tam nigdy nie było wiecej niż 200 osob naraz. Chyba że liczysz te 2k jako cały miesiąc to owszem tylko mogło się zalogować.

Opublikowano
15 godzin temu, VirtuGame napisał:

Jakie bugi?  Choćby rozszeżenie ekwipunku mając 7 kluczy mogłem mieć całe eq odblokowane, wierzchowce (gryfy) znikały ludziom z eq A rozgrywka na 100 lv polegała na biciu metinów  dla expa i dropu.

Żeby mieć ulepszacze na eq trzeba było robić misję bo inaczej nie dało się tego dropnąć . 

Było sporo  błędów i bugów przez co ludzie uciekli więc nie wiem czy masz powód żeby się chwalić że 98% serwerów wyłożyła się kilka tyg. Po starcie.

Metin się zmienił, każdy startuje z serwerem po to,aby zarobić więc nic dziwnego że serwer działa 2-3 tyg.  🙂

image.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...