Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omiu.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo przyjemny i fajnie dopracowany serwer 😉 Nie grałem w metina od kilku lat, teraz aktualnie troche wolnego czasu człowiek znalazł i w sam raz serwer na nude 😉 

Zapraszamy do gry ! 😉 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Loguję się do gry, klikam na wybór królestwa i nic się nie dzieje. Gierka nie reaguje. Nie wiem czy błąd czy co, mi nie działa. Chciałem wejść na forum - forum nie działa. Nic nie działa.

Opublikowano
37 minut temu, nosterr napisał:

Loguję się do gry, klikam na wybór królestwa i nic się nie dzieje. Gierka nie reaguje. Nie wiem czy błąd czy co, mi nie działa. Chciałem wejść na forum - forum nie działa. Nic nie działa.

Zrób konto jako użytkownik z PL oraz ustaw wszystko w cliencie na PL 🙂

image.png

Opublikowano
3 godziny temu, Molirol napisał:

Zrób konto jako użytkownik z PL oraz ustaw wszystko w cliencie na PL 🙂

Okazało się, że rozdziałka 1920x1080 ucinała mi przycisk "Wybierz" na dole ekranu, dlatego nie mogłem wybrać królestwa. Zauważyłem to dopiero, gdy dałem mniejszą rozdzielczość. Już wszystko gra i śmiga. Forum też działa, jakiś błąd z połączeniem był po mojej stronie.

Pograłem trochę, porobiłem misję. Wbiłem 35 lvl. Chyba najlepszy prywatny serwer Metin2 na którym grałem (a grałem na niejednym ;)). Powodzonka i zapraszam do gry!

Opublikowano

Spędziłem kilka dni na serwerze i przyznam, że nie jest najgorszy. Po kilku dniach serwer szybko się znudzi, przyczyną może też być mała ilość graczy. Zbyt dużo napaćkanych obiektów przyrodniczych, na niektórych komputerach może  to utrudnić rozgrywkę, choć one dodają przyjemny klimat. Wygląd ekwipunku i przedmiotów bajeczny, lecz to nie jest jeszcze to. 

Opublikowano
Dnia 2.04.2020 o 13:22, KonradRychlik napisał:

Jak sytuacja z ilością online? Chciałbym gdzieś sobie pograć po someyce :c

Dnia 2.04.2020 o 14:14, VirtuGame napisał:

@KonradRychlikW godzinach 16-20 400+

Według mnie jest ze 100 osób.. widać to po czacie oraz m1 cały czas praktycznie te samo osoby, niestety

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Molirol napisał:

Według mnie jest ze 100 osób.. widać to po czacie oraz m1 cały czas praktycznie te samo osoby, niestety

Chyba wliczając sklepy offline, a w m1 pustki, aż szaro.

Opublikowano
7 minut temu, Skyr napisał:

Chyba wliczając sklepy offline, a w m1 pustki, aż szaro.

Ostatnio jak byłem w grze to było lepiej (tydzień temu xd) w sumie nic dziwnego, skoro osoba która wcale się nie udzielała na czacie, nie udzielała pomocy graczom a na dodatek jeszcze ksuła i wyzywała dostała tutora (nie mówię tutaj o Dozorcy) także no.. pierwsza wtopa 🙂 druga jest taka, że serwer jest przemyślany do 75 poziomu późniejsza rozgrywka polega tylko na expieniu i robieniu księg misjii expert a na mapach 85+ (albo 90) expi się głównie na metkach lub dungeonie (komnata smoka) co według mnie jest traficzne, spoty są wieksze w M1 niż na tych mapach.
Co do ulepszania EQ to podziwiam ludzi którzy zrobili coś na 9 (wiem że to medium ale bez przesady xD ).
Co do Administracji nie mogę powiedzieć źle (poza w/w powodem) bo widac że działają z update'ami oraz są dostępni cały czas w grze problem w tym że zbyt długo czekaliśmy na BS'a i wiele ludzi przez to uciekło + "end game" szkoda bo naprawde zawiodłem się tak jak inni, co z tego że teraz wprowadzą jakiś większy update jak nie ma już tylu osób co na początku, trochę późno.

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

Ostatnio jak byłem w grze to było lepiej (tydzień temu xd) w sumie nic dziwnego, skoro osoba która wcale się nie udzielała na czacie, nie udzielała pomocy graczom a na dodatek jeszcze ksuła i wyzywała dostała tutora (nie mówię tutaj o Dozorcy) także no.. pierwsza wtopa 🙂 druga jest taka, że serwer jest przemyślany do 75 poziomu późniejsza rozgrywka polega tylko na expieniu i robieniu księg misjii expert a na mapach 85+ (albo 90) expi się głównie na metkach lub dungeonie (komnata smoka) co według mnie jest traficzne, spoty są wieksze w M1 niż na tych mapach.
Co do ulepszania EQ to podziwiam ludzi którzy zrobili coś na 9 (wiem że to medium ale bez przesady xD ).
Co do Administracji nie mogę powiedzieć źle (poza w/w powodem) bo widac że działają z update'ami oraz są dostępni cały czas w grze problem w tym że zbyt długo czekaliśmy na BS'a i wiele ludzi przez to uciekło + "end game" szkoda bo naprawde zawiodłem się tak jak inni.

W każdym bądź razie serwer nie jest wart uwagi, głównie ze względu na małą ilość graczy i nudną rozgrywkę, w której nic nie ma poza tysiącami obiektów przyrodniczych jak drzewa, obniżających fps'y, co powoduje utrudnienia w rozgrywce. 

Opublikowano
Dnia 3.04.2020 o 21:57, Skyr napisał:

W każdym bądź razie serwer nie jest wart uwagi, głównie ze względu na małą ilość graczy i nudną rozgrywkę, w której nic nie ma poza tysiącami obiektów przyrodniczych jak drzewa, obniżających fps'y, co powoduje utrudnienia w rozgrywce. 

nie jest wart uwagi bo nie ma graczy bo nie wydał tyle kasy na reklame co siurek? fck logic

serwer właśnie jest fajny tylko ludzie to ..........  i lecą tam gdzie reklama jest od yutuberków

Opublikowano

92688733_3024830910912468_1891686330836975616_n.png

Wielka Aktualizacja 11.04
️Aktualizacja w przerwie o godzinie 17:00-18:00

🔰A ty co planujesz ?
Będę grał spokojnie 👍
Będę wbijał max ❤️

Zwiększenie Max: 140
Nowe Zbroje
Nowe Bronie
Nowe Eq
System Pasów
Wyprawa na 100 Lvl
Wyprawa na 120 Lvl
Nowa mapa do expa 140 Lvl
Poprawki dla gospodarki
Event wielkanocny

Cały opis aktualizacji będzie rozpisany na Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...