Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omiu.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny serwer. Jeden z nielicznych, które na chwilę obecną mi się serio podobają i nie wymarły przy okazji.

Nie gra mega dużo ludzi, ale na tyle sporo, by było z kim pogadać, albo zrobić pvp.

Polecam

Opublikowano

Dobra kur#@ ,koniec głaskania.

Co do ch#$ sobie myślicie?

Zwijacie już projekt?

Pewnie napiszecie:    " nieee,gdzie tam,mamy serwer na rok wykupiony"

No bo przecież nic innego nie możecie 🙂

Mała prośba. Obczajcie od kiedy tu siedze.

Widziałem dziesiątki padniętych serwerów,takich co admini o ile znali się technicznie,to podejście do graczy mieli takie samo,czyli w dup*e!

Zauważyłem,że powiększyliście team.Wykorzystajcie to.

Plan naprawy sytuacji prosty i skuteczny:

1)   Wprowadzić płatność sms,psc itp żeby dzieciaki mogły kraść fony starym i kupować sm

2)   Więcej kontaktu z graczami,   czytaj EVENTY   jakiś,byle jaki event z godzinke codziennie:

-ox

-rudy

-ryby

-w chowanego

-przynieś tyle i tyle tego itemu

-drop "omiu" ps. zmieńcie drop...itemek ma  nazwe serwera i z tego... noż kur@# dropią ŚMIECI !!! Tam musi być jakiś -spoko drop chociaż 1 z 10.

-ZUO    (tylko nie 10-20 bossów,na bogato,całą mape w metki i bossy przywdziać)

Rozpiska na cały tydzień.

Bo ten wasz kalendarz śmiesznie pusty,a team się nudzi 🙂

Możecie spróbować przyciągnąć graczy,możecie też nic nie robić i zwijać interes za pare dni,tygodni.

Bez graczy przecież nie opłacicie serwera.

Temat jest długi jak rzeka,wiem jakie działania możecie jeszcze podjąć,ale to PW,jeśli ktoś ciekawy.

PS:

Update róbcie najpóźniej co 2 tyg,byle drobne zmiany,dobrze to świadczy.     Gracze na to patrzą!!!

Serwer może być wielki,trzeba tylko podjąć odpowiednie kroki.

Darujcie sobie Youtuberów co mają po 100 subów.Trzeba większej publiki

Słowem końcowym:

Obczajcie od kiedy tu siedze,wiem co pisze.

Nie odbierajcie tego jako atak,po prostu wiem jak pisać,żeby ludzie czytali do końca.

Pozdrawiam.

Opublikowano

mnie tylko rozwaliło to że z dupy doszedł jakiś nowy GM bez podania bez niczego i jest atencujezem na forum, pisze takie posty że z moich oczu leci krew do teraz.. ale co tam, otworzyli rekrtu na kolejnych gmów, po co? xD jest może z 30 ludzi na serwerze to może dajcie juz wszystkim gma? Wystarczyło grać i popatrzeć jak jest na serwerze - TuTor jakis koleś dostał bez rekru i wcale się nie udzielał na czacie kilka dni później napisał coś na forum i został zbanowany (lol) a teraz jakiś atencujesz dołączył do teamu, nic tylko pogratulować 🙂

image.png

Opublikowano
7 godzin temu, Molirol napisał:

mnie tylko rozwaliło to że z dupy doszedł jakiś nowy GM bez podania bez niczego i jest atencujezem na forum, pisze takie posty że z moich oczu leci krew do teraz.. ale co tam, otworzyli rekrtu na kolejnych gmów, po co? xD jest może z 30 ludzi na serwerze to może dajcie juz wszystkim gma? Wystarczyło grać i popatrzeć jak jest na serwerze - TuTor jakis koleś dostał bez rekru i wcale się nie udzielał na czacie kilka dni później napisał coś na forum i został zbanowany (lol) a teraz jakiś atencujesz dołączył do teamu, nic tylko pogratulować 🙂

Z czym ty masz problem, jak za dwa miesiące o tym serwerze nikt nie będzie pamiętał 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer jest świetny ale ludzi brak, no i to co wczoraj odwaliło 2 gm-ów to raczej przesadziło o końcu serwera, a szkoda bo dawno nie było tak dobrego w morzu tego syfu co wychodzi na kilka dni, tyg.

Opublikowano

Serwer miał podobno nie wystartować, potem po tygodniu miał paść. Na serwerze nie ma 1k ale w najlepszych momentach jest około 200 graczy a przez 24h przewija się 700-800 graczy . Kto chcę innego serwera niż to wszystko inne zapraszamy 🙂

Opublikowano
Dnia 24.04.2020 o 18:20, Sponsor111 napisał:

Obczajcie od kiedy tu siedze,wiem co pisze.

Nie odbierajcie tego jako atak,po prostu wiem jak pisać,żeby ludzie czytali do końca.

Co ma twój staż na forum do ich serwera? Weź się jebnij w łeb.

Dnia 26.04.2020 o 22:47, Molirol napisał:

Ich sprawa kto się dostanie na GM'a lub TuT'ora bez rekrutacji, a kto z. 😉 

#Topic

Serwerek fajny, tylko szkoda że licznik jest aż tak niski, bo potencjał na prawdę ma.

Opublikowano

@deyxqSerwer jak serwer na starcie było ponad 1k tak ale wiesz jak jest. Startowaliśmy równo z Egorią i był olbrzymie ataki których gracze nie odczuli serwer ani razu nie  miały problemu z stabilnością. Ale my robimy swoje bo mam frajdę z serwera a kasa jest ale to przy okazji może dlatego większość opinii jest pozytywna. Planujemy dużą aktualizację oraz właśnie promocję serwera na tą aktualizację 🙂

Opublikowano

Po komentarzach widzę ze serwer powoli pada.

Jest wgl sens wchodzić >?

Bo w sumie spoko wygląda

Opublikowano

Uważasz się za jakiegoś mądrego człowieka który kompletnie nic nie wie 🙂 Dla ciebie 40 zł na reklamę to majątek 🤣 Nie masz pojęcia jakie pieniądze się wkłada na serwer na początku 🙂 Proszę nie spamić

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...