Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omiu.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data Startu Aktualizacji : 06.06.2020

Godzina Startu: 17:00

Bez nazwy.png

LOGO_GIF.gif

Data Startu : 21.03.2020

Godzina Startu: 18:00 

Rejestracja Otwarta 

prezentacja.png

Pełna Prezentacja: [Przenieś]

Linki.png

Strona: [Przenieś]

Forum: [Przenieś]

Fb: [Przenieś]

Prezentacja1.png

9.png

Prezentacja2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

administracja.png

[DEV]Hoog: Główny administrator, Technik, Właściciel projektu  

[GM]ManieK: Administrator, Prawa ręka właściciela  

[GM]Agnessior: Administrator forum, GM

weryfikacja.png

0222_112709.jpg

0222_112854.jpg

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Cytat

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Proszę o podanie przewidywanego czasu startu serwera - beta nie jest dla nas żadną informacją, 24h.

Opublikowano

Mam nadzieje, że ta prezentacja jest jako zapowiedź, a jak serw wystartuje to będzie więcej informacji na temat serwer?

Podoba mi się szata graficzna.

Opublikowano

@kamikatze9 Nie jest bardzo przesadzony a na dodatek IS jest tak zrobiony że może być użyty dopiero od 50 poziomu 🙂

@executer Gdybyś był na alpha testach to nie wypowiedziałbyś tych słów. Jest to totalnie inaczej stworzona rozgrywka i stawia na bardziej przyjemniejszą grę.

Opublikowano
9 minut temu, Executor™ napisał:

Grafika, modele 1:1 someya. Już to nawet innowacyjności Wam nie daje.

Jeśli myślisz, że someya ma nowe modele to jesteś w głębokim błędzie.

Opublikowano

Coś zbyt ładnie to wygląda, może to skrzywienie zawodowe, a być może na serio coś tu śmierdzi.

Opublikowano

mi również po kilku sekundach przyszedł na myśl jeden serwer który jest mega podobny do waszego który startuje, nawet ten 50 level żeby użyc is.... :)

mimo wszystko zagram 

Opublikowano

Grałem na Alpha-Testach Omiu przez dobre 2 miesiące (z przerwami na poprawę błędów / dodawanie nowości i realizowanie pomysłów).
I szczerze mogę z czystym sercem polecić ekipę, która stworzyła ten projekt, jak i sam serwer Omiu.
Przez te 2 miesiące testów, Hoog, jak i eXoN byli na praktycznie każde nasze (testerów) zawołanie.
Brali pod uwagę praktycznie każdy nasz pomysł, który rzuciliśmy i starali się jak najlepiej go udoskonalić i wprowadzić na serwer.
Naprawdę rzadko można znaleźć serwer z ludźmi w administracji, którzy nie chcą tylko zarobić na projekcie, ale równie mocno chcą pokazać, że nawet w tych czasach da się jeszcze zrobić coś fajnego i przyjemnego.
Mam nadzieję, że to, co teraz napisze to nie jest żadna tajemnica i chłopaki nie zabiją mnie za to, ale szczerze Wam powiem, że zarówno Hoog, jak i eXoN są ludźmi, którzy dobrze zarabiają i nie potrzebują pieniędzy z tego serwera, by móc się z niego "utrzymać".
Jasne, napewno chcieliby zarobić, bo szczerze.. kto nie chciał by zarobić na czymś, na co poświęcił taką masę czasu i w co również wydał masę pieniędzy.
Ale przez ten cały czas, który spędziliśmy na rozmowach na ts, forum itp. mogę potwierdzić, że głównie cały czas zależało im na tym, by był to po prostu fajny projekt i by ludziom się przyjemnie grało.
Takich ludzi zawsze będę wspierać i nawet, jeśli na serwerze będzie mało osób to osobiście chętnie załaduję im coś w IS'a, by ich wesprzeć.
Serwer osobiście polecam, ponieważ na alpha testach grałem długo i w sumie jako pierwszy dobiłem (prawie) maksymalny poziom (118Lv na 120Lv).
(Nie starczyło czasu na dobicie maksa, ale uwierzcie mi.. serwer Omiu to taki.. łatwiejszy, przyjemniejszy medium.)
Odpowiadając od razu na pytania - Nie, nie jestem w zespole Omiu. Jestem tylko i wyłącznie Testerem Projektu.

Opublikowano

zamieszczam kolejny komentarz już po przegraniu jednego dnia na otwartej becie, bardzo mi się spodobał serwer, na tą chwilę wszystko (drop,exp,misje)  są zrównoważone idealnie, miło się expi i dropi 

/Pozdrawiam FanatyK.

Opublikowano

Tego sie nie spodziewalem ale po prezentacji i gry na becie wyglada to bardzo ciekawie, szkoda tylko ze trzeba poczekac jeszcze troche z oficjalnym startem 😄

BvB////Ac Milan 

• Aive zmienił(a) tytuł na Omiu.pl [Medium]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...