Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, muchomor321 napisał:

Graczy z dnia na dzień co raz więcej

QxFJPHR.png

A tu 4fun zwiastun który zrobiłem [Jest niepubliczny oraz dostępny tylko dla forum] 😄

Spoiler

Jeżeli to są sklepy offline (nie chce mi się tracić czasu na ładowanie tej prezentacji) to ja jestem w stanie zauważyć 6 osób. Jeżeli to nie są sklepy offline to większość z nich to albo czyjeś konto które stoi jako sklep a grają na innym koncie (to dalej jest jeden gracz a sztucznie nabija licznik) albo zostawiony sklep a nikogo nie ma przy komputerze co też nabija licznik. Jedyne jak możesz stwierdzić ilość graczy to chodząc po mapach próbując cokolwiek wydropić czy expić lub mieć podgląd na czat, jak szybko się wiadomości pojawiają i jak wiele z nich się powtarza.

żenada1 — kopia.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=163520dc-507f-40da-9f87-91a618de67e6

minuta w googlu. :<

@ParadiseMC zawiesiłeś firmę i teraz concordia jest pod skrzydłami Twojej firmy? Przecież skarbówka jak usłyszy co tu się odpierdziela to od razu będzie Twój koniec.

Także życzę Ci kolejnych Agnieszek i Maćków "wyłudzających" smocze monety na Twoim "serwisie".

@muchomor321 przekaż swojemu panu to.

@topic

Jest balans klas zrobiony? Szaman Healer daje sobie radę?

Opublikowano
3 godziny temu, Turqusova napisał:

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=163520dc-507f-40da-9f87-91a618de67e6

minuta w googlu. :<

@ParadiseMC zawiesiłeś firmę i teraz concordia jest pod skrzydłami Twojej firmy? Przecież skarbówka jak usłyszy co tu się odpierdziela to od razu będzie Twój koniec.

Także życzę Ci kolejnych Agnieszek i Maćków "wyłudzających" smocze monety na Twoim "serwisie".

@muchomor321 przekaż swojemu panu to.

@topic

Jest balans klas zrobiony? Szaman Healer daje sobie radę?

Hej tak się akurat składa że pracuje w skarbówce, podeślij mi więcej informacji na pw. 

Nie lubię cię paradise.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wy już sami nie wiecie co to xD Inni że valium a inni że jakaś belugia a jeszcze inni że mediummt2 trochę z was beka panowie i panie a ja wam powiem co to jest. To jest Metin2 haha 😂

Tak szaman healer ma boosta i opłaca się nim grać 🙂

Łap teraz bez nazwy sklepów oraz nicków

1pmkcDf.png

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
5 godzin temu, muchomor321 napisał:

Wy już sami nie wiecie co to xD Inni że valium a inni że jakaś belugia a jeszcze inni że mediummt2 trochę z was beka panowie i panie a ja wam powiem co to jest. To jest Metin2 haha 😂

Tak szaman healer ma boosta i opłaca się nim grać 🙂

Łap teraz bez nazwy sklepów oraz nicków

1pmkcDf.png

idz tam robić serwer z Gównodajsem który musi postawić kolejną Tamidie bo dziecko samo się nie wykarmi

Opublikowano
19 godzin temu, Silver™ napisał:

Hej tak się akurat składa że pracuje w skarbówce, podeślij mi więcej informacji na pw. 

Nie lubię cię paradise.

Jakie informacje mam wysłać?

Paradałn zawiesił działalność firmy, a serwis internetowy concordiamt2 jest zarejestrowany pod jego firmą.

No to coś jest nie halo skoro firma jest zawieszona i "odprowadza podatki" przez swoją firmę....

Opublikowano
4 godziny temu, Turqusova napisał:

Jakie informacje mam wysłać?

Paradałn zawiesił działalność firmy, a serwis internetowy concordiamt2 jest zarejestrowany pod jego firmą.

No to coś jest nie halo skoro firma jest zawieszona i "odprowadza podatki" przez swoją firmę....

Dziękuję, zweryfikuje dzisiaj to wszystko.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ty chyba nigdy nie grałeś na tamidi a jeżeli porównujesz ten serwer do tamidi to ci jedynie współczuć mogę spostrzegawczości 😂 Porób jakieś ćwiczenia na spostrzegawczość czy coś w tym stylu kumpel bo słabo z tym masz.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano
Dnia 26.12.2019 o 01:04, Silver™ napisał:

Nie lubię cię paradise.

Działalność mam zawieszoną bo nie miałem zysków przez miesiąc więc po co mam płacić z własnej kieszeni 1500 ZUSU skoro zawieszenie to 10 minut roboty?
A to że działalność mam zawieszoną a zarabiam pieniądze to nic dziwnego, działalność mogę uruchomić do kilku dni wstecz, także jak już jesteś ze skarbówki i chcesz mnie sprawdzać poczekaj aż wrócę do swojego miasta ze świąt i wznowię działalność xD Gdybym chciał na czarno robić to bym zamknął wogule działalność.

Dla bólu dupy tutaj twojego w styczniu mogę wstawić tutaj potwierdzenie przelewu do skarbówki.

A i tak jeszcze dodam... Nie lubisz mnie ? XD nawet mnie nie znasz a opierasz się na tym co mówią ludzie czyli na NICZYM, a teraz pewien FAKT jeśli naprawdę jesteś ze skarbówki to powiem ci tak:  ciebie to dopiero NIKT nie lubi, podejrzewam że nawet rodzina, kto pracuje dla skarbówki pomaga państwu ściągać pieniądze z biednych ludzi, więc z racji że nie lubi cię tyle osób ty teraz musisz szukać sobie osób które ty znielubisz na czyichś faktach? po prostu brak mi słów....

Opublikowano
25 minut temu, ParadiseMC napisał:

Działalność mam zawieszoną bo nie miałem zysków przez miesiąc więc po co mam płacić z własnej kieszeni 1500 ZUSU skoro zawieszenie to 10 minut roboty?
A to że działalność mam zawieszoną a zarabiam pieniądze to nic dziwnego, działalność mogę uruchomić do kilku dni wstecz, także jak już jesteś ze skarbówki i chcesz mnie sprawdzać poczekaj aż wrócę do swojego miasta ze świąt i wznowię działalność xD Gdybym chciał na czarno robić to bym zamknął wogule działalność.

Dla bólu dupy tutaj twojego w styczniu mogę wstawić tutaj potwierdzenie przelewu do skarbówki.

A i tak jeszcze dodam... Nie lubisz mnie ? XD nawet mnie nie znasz a opierasz się na tym co mówią ludzie czyli na NICZYM, a teraz pewien FAKT jeśli naprawdę jesteś ze skarbówki to powiem ci tak:  ciebie to dopiero NIKT nie lubi, podejrzewam że nawet rodzina, kto pracuje dla skarbówki pomaga państwu ściągać pieniądze z biednych ludzi, więc z racji że nie lubi cię tyle osób ty teraz musisz szukać sobie osób które ty znielubisz na czyichś faktach? po prostu brak mi słów....

w ogóle*

WTF ? xD

To ciebie da się lubić? Tak zawistnej i niewychowanej KU*** to ze świecą szukać. Geniuszu życia skarbówka nie ściąga pieniędzy tylko z biednych ludzi ale ze wszystkich którzy są im coś winni. 

Aby nie było że spam czy jakieś przytyki xD

Serwera nie polecam jest to identyczna kopia tamidii która upadła chyba z 6x (w tym 3 czy 4 razy w tym roku). Próba zamaskowania swojego parszywego ryja w administracji do czasu startu też była śmieszna.

A no i tak jeszcze jak cie wyjebali z grupy na fb  ktoś napisał ze na czacie jest 10 wiadomości w ciagu minuty. A ty co zrobiłeś? Zwyzywałeś każdego jak leci, chyba nawet admina też.

Opublikowano
2 minuty temu, CheritMT2 napisał:

w ogóle*

WTF ? xD

To ciebie da się lubić? Tak zawistnej i niewychowanej KU*** to ze świecą szukać. Geniuszu życia skarbówka nie ściąga pieniędzy tylko z biednych ludzi ale ze wszystkich którzy są im coś winni. 

Aby nie było że spam czy jakieś przytyki xD

Serwera nie polecam jest to identyczna kopia tamidii która upadła chyba z 6x (w tym 3 czy 4 razy w tym roku). Próba zamaskowania swojego parszywego ryja w administracji do czasu startu też była śmieszna.

A no i tak jeszcze jak cie wyjebali z grupy na fb  ktoś napisał ze na czacie jest 10 wiadomości w ciagu minuty. A ty co zrobiłeś? Zwyzywałeś każdego jak leci, chyba nawet admina też.

Teraz muchomor obrońca paradałna będzie pisał że ma beke bo to nie jego serwer XDDD 
Co do tej osoby to naprawdę nie trać czasu kolego bo nie warto, paradałn był jest i będzie ZEREM. 🙂 

@
Jaki jest % szans na fmsa z besta? bo ubiłem około 30 i nic, co dokładnie leci z prezentów (event)?

image.png

Opublikowano

Słuchaj @Molirol robię to z własnej woli w dodatku sam nawet paradise nie chce abym tu cokolwiek pisał także no.

A tak ogólnie dziwi mnie że grasz skoro tak ciśniesz serwer, drop jest całkiem dobry.

Opublikowano
14 minut temu, muchomor321 napisał:

Słuchaj @Molirol robię to z własnej woli w dodatku sam nawet paradise nie chce abym tu cokolwiek pisał także no.

A tak ogólnie dziwi mnie że grasz skoro tak ciśniesz serwer, drop jest całkiem dobry.

XDDD Prosze Cię, każdy jego serwer bronisz a sam dobrze wiesz jak skończy, no chyba że masz tyle samo IQ co ten idiota xD 
@
kto powiedział że gram? zadaje tylko pytania na temat serwera 🙂

image.png

Opublikowano

Jedynie co broniłem to tamidia, nie broniłem belugia więc nie każdy on przynajmniej nie robi serwerów jak mentosfresh że w ciągu miesiąca wypuszcza ich chociażby 20

Opublikowano
20 godzin temu, muchomor321 napisał:

Jedynie co broniłem to tamidia, nie broniłem belugia więc nie każdy on przynajmniej nie robi serwerów jak mentosfresh że w ciągu miesiąca wypuszcza ich chociażby 20

NIe? xD Ile razy startowała Tamidia? Możne nie jeest jak mentos i sensual ale idzie w ich ślady w sumie można powiedzieć że jest już na tym samym poziomie jak sensual i jego barie xd

image.png

Opublikowano
5 godzin temu, Molirol napisał:

NIe? xD Ile razy startowała Tamidia? Możne nie jeest jak mentos i sensual ale idzie w ich ślady w sumie można powiedzieć że jest już na tym samym poziomie jak sensual i jego barie xd

nie pisz z tymi dropami bo cie jeszcze Sylwester Aka Angol pozwie do sądu że rozmawiasz z jego dziewczyną 🤣🤣

Opublikowano

Ale kabaret 😉 i jak zwykle Sylwuś w centrum uwagi. Fajnie czasami tu wbić i się pośmiać z tego pajaca. Paradise, chyba pójdziesz jednak do pracy na budowę by oddać do skarbówki zaległe podatki jak Cię za mordę wezmą to nawet Cię mamusia nie poratuje 😉

P.S. Wrzuć na youtobe vloga "wpłacam zaległe podatki"

Opublikowano

Każdy następny post, który będzie kontynuacją tej żałosnej dyskusji, będzie wiązał się z czasową blokadą tworzenia zawartości lub czasową blokadą konta. Oczekuję tu jedynie komentarzy dotyczących w całości serwera, jego działania i pracy administracji na nim, bo do tego służą dyskusje pod prezentacjami - niestety większość z Was chyba o tym zapomniała.

Opublikowano

Witam, zapraszam na seans ss'ów pokazu patologii niejakiego Paradise znanego w '' branży '' jako Sylwester Banach. Jak widać wszystkie filmy odnośnie jego patologii umieszczane na serwisie youtube były w 100% prawdą, gdy obca osoba ( ja ) upubliczniła jego perfidne kłamstwo, odnośnie concordiamt2.pl, jakoby on nie miał z tym serwerem nic wspólnego, to zaczął idiota mnie prowokować z prywatnego konta na facebook wymyślając jakieś głupoty kompletnie na temat mojej matki itd. Te ss dobitnie pokazują jaką patologie prezentuje ten osobnik, odziany w złoty łańcuch penerek z jukej który nie potrafi prezentacji serwera napisać bez błędów ortograficznych. Pozdrawiam, współczuje osobom które mają jakikolwiek kontakt z wyżej wymienionym osobnikiem.  ( W TYM POŚCIE GDZIE ZACZĄŁ PLUĆ JADEM W MOJĄ STRONIE WSTAWIŁEM REGULAMIN TAMIDII I CONCORDII, ZERŻNIĘTY 1:1 Z DANYMI JEGO DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ W SZCZECINIE, TO GO WIDOCZNIE PODRĘCIŁO XD ) (sry za literówke z komentarzu miało być MPC a nie npc xd ) @ParadiseMC

paradown.jpg

Opublikowano

O do regulaminu dopisany punkt. z usługodawcą którego wcześniej "zanim się nie wydało" nie było. 

@AiveProponuje poddać pod głosowanie całkowity zakaz publikacji serwerów tego człowieka na tym forum. A jakiekolwiek próby wstawiania przez np takich kombajników czy innych ilujów banikiem dla takich elemencików. 

A do obrońcy ucisnionego Paradzbana Muchomora - polecam odpuścić, bo się chłopie poniżasz, 24H na dobę monitorujesz ten wątek? Bo może twój Pan będzie potrzebował ratunku?

@ninjaman98chętnie zobaczę te ssiki podeślij na PW :) 

Opublikowano
20 godzin temu, ninjaman98 napisał:

Witam, zapraszam na seans ss'ów pokazu patologii niejakiego Paradise znanego w '' branży '' jako Sylwester Banach. Jak widać wszystkie filmy odnośnie jego patologii umieszczane na serwisie youtube były w 100% prawdą, gdy obca osoba ( ja ) upubliczniła jego perfidne kłamstwo, odnośnie concordiamt2.pl, jakoby on nie miał z tym serwerem nic wspólnego, to zaczął idiota mnie prowokować z prywatnego konta na facebook wymyślając jakieś głupoty kompletnie na temat mojej matki itd. Te ss dobitnie pokazują jaką patologie prezentuje ten osobnik, odziany w złoty łańcuch penerek z jukej który nie potrafi prezentacji serwera napisać bez błędów ortograficznych. Pozdrawiam, współczuje osobom które mają jakikolwiek kontakt z wyżej wymienionym osobnikiem.  ( W TYM POŚCIE GDZIE ZACZĄŁ PLUĆ JADEM W MOJĄ STRONIE WSTAWIŁEM REGULAMIN TAMIDII I CONCORDII, ZERŻNIĘTY 1:1 Z DANYMI JEGO DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ W SZCZECINIE, TO GO WIDOCZNIE PODRĘCIŁO XD ) (sry za literówke z komentarzu miało być MPC a nie npc xd ) @ParadiseMC

paradown.jpg

Poproszę też o te screeny.

@ParadiseMC a za OJEBANIE na smocze monety przez serwis działający pod działalnością gospodarczą masz przesrane.

Dla sprawdzenia został wykonany przelew 100 zł, do teraz nic. Niech Twoja "firma" szykuje się na pozew. Na takie coś warto było czekać i wydać 100 zł.

Opublikowano

Witam ponownie, wysłałem wszystkim zainteresowanym ss'y kiedy @ParadiseMC uruchomił tryb patusa z jukej i zaczął jechać na moją notabene śp. matkę.

ps. Screeny były oczywiście dostępne w tym temacie ale moderacja je usunęła, zainteresowanych zapraszam na PW.

21 godzin temu, muchomor321 napisał:

@Aive takie udostępnianie danych jest w ogóle dozwolone? Oprócz danych firmy jest jeszcze cała strona facebook'a etc.

sram na ciebie przydupasie tego patusa ze złotym łańcuchem co był robolem na zmywaku w jukej, za to co napisał w moją stronę będę wstawiał na widok publiczny wszystko co leci żeby tylko pokazać z jaką patologią się zadajesz 🙂

aa

paradown2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...