Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World Classic [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 26.03.2020 o 12:23, AtomowyHs napisał:

Jaka ilość graczy online aktualnie na serwerze ?  

sklepy w mieście ludzie?

Kątem oka około pół tysiąca osób, pomijając sklepy offline.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Warto zaczac teraz grac? Ile osobo gra? Czy Pandora-Mt2 ma wiecej osob online? Zaczynam znowu w metina grac od wielu lat i szukam dobrego serwera easy

Opublikowano
Dnia 21.04.2020 o 11:17, HibasMC napisał:

Warto zaczac teraz grac? Ile osobo gra?

Nie wiem skąd gość wyżej wziął pół tysiąca, ale w M1 CH1 Shinsoo (największe królestwo) stoją dwa-trzy mixy i grupka sześciu-siedmiu max leveli gadających ze sobą. Nie dzieje się nic, serwer zdycha. 

Tydzień temu pobrałem sobie z sentymentu i nudów, ale nie da się grać na dłuższą metę, jeśli przez cały dzień dropu na mapie 99 lvl nie odbijała ci metków dosłownie ani jedna osoba.

tqIEHY2.png

Dasz PLUSA, nie obraże się. Dasz MINUSA, nie będe płakał...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 23.04.2020 o 15:14, Usama Su kocken napisał:

Legendarny był to serwer gdy był prowadzony przez darksince i przezemnie nie będzie juz takiego 1. Pozdrawiam ciepło 🙂

xD

Serwer ma się dobrze i zapraszam do gry!

Opublikowano
Dnia 2.05.2020 o 18:24, kYRA. napisał:

xD

Serwer ma się dobrze i zapraszam do gry!

Hahahaha, po co ty oszukujesz ludzi którzy to czytają i sam siebie? xD

Ma się dobrze to twoim zdaniem 7 osób które stoją tam tylko w m1 i się czasem biją? Od stycznia ten serwer już nie żyje. Wyszło wam postawienie odsłony która przez ledwo 2 miesiące miała trochę graczy, gratulacje 😂😂

Ps. Kyrcia zanim odbijesz piłeczkę broniąc tego zakalca przeczytaj mój post z 10 grudnia. Hmmm może mam 6 zmysł przepowiadania przyszłości 😂

A nie... to po prostu normalna kolej rzeczy każdego projektu który ma w nazwie divine miesięczniak s1 s2 s3 s4...😩

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...