Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World Classic [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, kYRA. napisał:

Owszem, jesteśmy. Nie spotkałem żadnej niezadowolonej osoby z zamkniętych beta testów serwera, która by mi powiedziała, że to nie ten sam klimat. Trochę bez sensu się czepiasz teraz. Zluzuj i zapraszam jutro o 20:00! 🤙

W jaki sposób zamknięta beta ma ocenić odwzorowanie klimatu? Oni jedyne co mogli tam zrobić to sprawdzić jak rzetelnie odwzorowany jest serwer z 2012 roku czy z którego tam oryginał Divine był. Jakieś maksymalnie 20 osób na zamkniętej becie ma powiedzieć, że klimat jest taki sam, mimo że prawie nikogo tam nie ma. To gracze tworzą klimat serwera a nie to co poustawiasz sobie w tabelkach, także jak mówiłem, takie gadanie zostaw dla siebie. Stawianie reworków jest żenujące i jedyne czym przyciągają graczy to graniej na emocjach i nostalgii. Nie wnoszą one nic ciekawego do metina poza nekrofilią w najczystszej postaci. Naprawdę lepiej sobie wziąć jakiekolwiek randomowe pliki i stworzyć jakiegoś chorego mutanta, a kto wie może wstrzeliłbyś się w gusta ludzi i by zechcieli grać ale nie, lepiej ruchać ten sam schemat po raz n'ty.

żenada1 — kopia.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

W jaki sposób zamknięta beta ma ocenić odwzorowanie klimatu? Oni jedyne co mogli tam zrobić to sprawdzić jak rzetelnie odwzorowany jest serwer z 2012 roku czy z którego tam oryginał Divine był. Jakieś maksymalnie 20 osób na zamkniętej becie ma powiedzieć, że klimat jest taki sam, mimo że prawie nikogo tam nie ma. To gracze tworzą klimat serwera a nie to co poustawiasz sobie w tabelkach, także jak mówiłem, takie gadanie zostaw dla siebie. Stawianie reworków jest żenujące i jedyne czym przyciągają graczy to graniej na emocjach i nostalgii. Nie wnoszą one nic ciekawego do metina poza nekrofilią w najczystszej postaci. Naprawdę lepiej sobie wziąć jakiekolwiek randomowe pliki i stworzyć jakiegoś chorego mutanta, a kto wie może wstrzeliłbyś się w gusta ludzi i by zechcieli grać ale nie, lepiej ruchać ten sam schemat po raz n'ty.

ta i możesz dopisać, że żaden rework starego serwera co już był nie stał długo z dobrą ilością graczy.

Opublikowano

Trochę bawią mnie Wasze posty, bo kompletnie nie orientujecie się w serwerze, a piszecie takie komentarze jakbyście wiedzieli jak jest i jak będzie. Mimo dziękujemy @Winter oraz @SiureK™ za regularne podbijanie nam tematu. Dzięki Wam nasza prezentacja jest ciągle na górze. ✌️

Start o 20:00!
Strona (można się rejestrować oraz pobierać klienta gry)

https://classic.divineworld.eu/

Forum:

https://forum.divineworld.eu/
Opublikowano
Przed chwilą, kYRA. napisał:

Trochę bawią mnie Wasze posty, bo kompletnie nie orientujecie się w serwerze, a piszecie takie komentarze jakbyście wiedzieli jak jest i jak będzie. Mimo dziękujemy @Winter oraz @SiureK™ za regularne podbijanie nam tematu. Dzięki Wam nasza prezentacja jest ciągle na górze. ✌️

Forum:

to mogę tych listy zmian co do poprzedniego classica, a tego serwera?

Opublikowano
7 minut temu, kYRA. napisał:

Forum:

Kiedy skończyły sie jakiekolwiek argumenty, które nijak i tak nie były odpowiedzią na wcześniejsze posty to zmiana kierunku na "co wy możecie wiedzieć jak nie graliście". Metin nie istnieje od tygodnia także rusz główką 😕

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
21 godzin temu, SiureK™ napisał:

Kiedy skończyły sie jakiekolwiek argumenty, które nijak i tak nie były odpowiedzią na wcześniejsze posty to zmiana kierunku na "co wy możecie wiedzieć jak nie graliście". Metin nie istnieje od tygodnia także rusz główką 😕

Nie skończyły mi się argumenty tylko po prostu szkoda mi czasu na Was.

5 godzin temu, toxic0.0 napisał:

ile graczy obecnie online? 

Otrzymujemy stałą ilość 1 000 graczy online! 🤙

Opublikowano
14 minut temu, Silver™ napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=TTutrlWrS4Q

typ co robi xD niezły ten serwerek macie

Widziałem ten filmik (znajomy mi podesłał), a dziś rano widziałem skrin (z cheatowania na serwerze) na jednej z grup; wobec czego nie mogę polecić tego serwera - łapka w dół dla tego serwera.
new york yankees thumbs down GIF by MLB

Opublikowano

Dafuck? Tym bardziej uważam, że ten serwer to SCAM, 10 minut gry, stałem na spocie i trzymałem spację, co jakiś czas klikałem ,,3'' (bo tam umieściłem pelerynki). Ktokolwiek uznał, że jestem botem, jest pierdolonym idiotą. XD

image.png

Opublikowano
11 minut temu, Revayerq napisał:

Dafuck? Tym bardziej uważam, że ten serwer to SCAM, 10 minut gry, stałem na spocie i trzymałem spację, co jakiś czas klikałem ,,3'' (bo tam umieściłem pelerynki). Ktokolwiek uznał, że jestem botem, jest pierdolonym idiotą. XD

image.png

Grałem na poprzedniej odsłownie i dostałem bana na dungeonie za "wh" gdzie grałem czysto dlatego nawet nie pobierałem clienta 🙂 

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

Grałem na poprzedniej odsłownie i dostałem bana na dungeonie za "wh" gdzie grałem czysto dlatego nawet nie pobierałem clienta 🙂 

No to kurwa pobieramy Lalakerka.

Opublikowano
28 minut temu, arnan1999 napisał:

kozak cały dzień sie starałem bana dostać spam na chacie z kolorami, ludzię na wh zabijają całe M1 i co? Gówno nikogo nie ma xd

Na jednym koncie udało mi się wyrać banicję za zabijanie ludzi w M1 na łukhaku, ale drugie konto dalej wesoło śmiga w V2 na WH.

Opublikowano

Ja również nie mogę polecić serwera, nie widzę przyszłości z nim związanej. 
Dużo ludzi dostaje bany za nic, administracja mało ogarnięta  i z tego co widziałem w grze nie potrafi się nawet normalnie wypowiedzieć.
Daje minus.

Opublikowano

Nie polecam serwera tak jak myślałem serwer dno z brakiem limitera + administracja nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie jaka jest różnica pomiędzy tym classiciem, a poprzednimi, które wypuszczali, oczekuje listę tych zmian.

Mamy prawie 2020 rok, a na serwerze łuk hack działa nic ino pogratulować.

Ogólnie śmieszne jest to, że ludzie nabierają się na ten sam projekt od tych samych ludzi już po raz kolejny zawsze jest tak samo i się kończy tak samo, piękna sprawa.

Opublikowano

@kYRA. To jak to było? "Szkoda mi czasu na Was"? Bo ewidentnie szkoda było Ci czasu na dopracowanie serwera chociażby pod względem zabezpieczeń skoro ludzie takie rzeczy tutaj piszą czy wrzucają 😕

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Serwera oczywiście nie polecam, administracja to porażka, Svope który potrafił wyzywać graczy z prywatnego konta tylko dlatego że jego metinową miłość ktoś bił lub wyzywał. Nie wspominając już o pomocy pewnej gildii na wojnach, rozdawaniu IS'a swojej 'miłości metinowej' i całej reszcie brudu który ma za uszami 😂 Divine nigdy nie był pod zarobek? To dlaczego na ' odsłonie' która stoi 3 lata był tylko dodawany ciągle nowy is? Dlaczego Svope sprzedawał za hajsik 'uszka zielone' które nie były dostępne dla normalnych graczy? Troszkę beka ^^

Opublikowano
Dnia 19.11.2019 o 14:08, Winter. napisał:

Nie polecam serwera tak jak myślałem serwer dno z brakiem limitera + administracja nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie jaka jest różnica pomiędzy tym classiciem, a poprzednimi, które wypuszczali, oczekuje listę tych zmian.

Mamy prawie 2020 rok, a na serwerze łuk hack działa nic ino pogratulować.

Ogólnie śmieszne jest to, że ludzie nabierają się na ten sam projekt od tych samych ludzi już po raz kolejny zawsze jest tak samo i się kończy tak samo, piękna sprawa.

Na serwerze są już wprowadzone zabezpieczenia. Nie działają  już żadne łuk haki i inne wynalazki. 

Dnia 19.11.2019 o 23:05, Informatorek napisał:

Serwera oczywiście nie polecam, administracja to porażka, Svope który potrafił wyzywać graczy z prywatnego konta tylko dlatego że jego metinową miłość ktoś bił lub wyzywał. Nie wspominając już o pomocy pewnej gildii na wojnach, rozdawaniu IS'a swojej 'miłości metinowej' i całej reszcie brudu który ma za uszami 😂 Divine nigdy nie był pod zarobek? To dlaczego na ' odsłonie' która stoi 3 lata był tylko dodawany ciągle nowy is? Dlaczego Svope sprzedawał za hajsik 'uszka zielone' które nie były dostępne dla normalnych graczy? Troszkę beka ^^

Nie wiem co Ty za głupoty gadasz, ale Svope nie gra na prywatnej postaci. Ktoś Cię w balona zrobił. Ogólnie chyba pomyliłeś serwery i ludzi. xD

Powtarzając dla wojowników internetowych - serwer jest już zabezpieczony, stabilny oraz średnio jest 1 000 graczy aktywnych. Zapraszam wszystkich do gry! 

Opublikowano
1 godzinę temu, kYRA. napisał:

Na serwerze są już wprowadzone zabezpieczenia. Nie działają  już żadne łuk haki i inne wynalazki. 

Nie wiem co Ty za głupoty gadasz, ale Svope nie gra na prywatnej postaci. Ktoś Cię w balona zrobił. Ogólnie chyba pomyliłeś serwery i ludzi. xD

Powtarzając dla wojowników internetowych - serwer jest już zabezpieczony, stabilny oraz średnio jest 1 000 graczy aktywnych. Zapraszam wszystkich do gry! 

"administracja nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie jaka jest różnica pomiędzy tym classiciem, a poprzednimi, które wypuszczali, oczekuje listę tych zmian. "

Czekam nadal.

Opublikowano

O widzę kolejna odsłona odgrzewanego kotleta :V   I znowu posiedza z 2 miesiace na serwie "GM" będa cos robic a pożniej totalna wyjebka jak na kazdy inny serwer "tej edycji" XD . generalnie nie polecam. na serwerze działa wszystko.. 

45 minut temu, Winter. napisał:

"administracja nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie jaka jest różnica pomiędzy tym classiciem, a poprzednimi, które wypuszczali, oczekuje listę tych zmian. "

Czekam nadal.

Nie ma żadnej różnicy.. TO jest zwykły odgrzewany kotlet z niby "zabezpieczeniami" 

Opublikowano

@kYRA. Nie piszę o obecnej odsłonie tylko na tej która stoi '3lata' a skoro ten kretyn dalej ma 'wkład' do serwera to tyczy się również tego 'kotleta'. 
Będzie taka potrzeba zawsze mogę napisać do paru osób i ss'y mogę udostępnić bez  żadnego problemu (Asqen, Lost, Pover + pare innych osób) Zapytaj Wiktora czy nic takiego nie miało miejsca a później możesz się udzielać ^^

Opublikowano

73415941_1484279688388144_2850408123196243968_n.png

W dniu dzisiejszym (22.11.2019r.) o godzinie 18:00 zostały uruchomione raty serwerowe i będą aktywne do końca niedzieli!

• Szansa na zdobycie przedmiotu to: +50%!
  • Ilość wypadających yang została zwiększona o: +50%!
  • Bonus dodatkowego doświadczenia wynosi: +50%!

Wszystkich graczy zapraszamy do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...