Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turionmt2 [Dedyk][Pl]

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

to teraz ja sie wypowiem. Rzeczywiście serwer pada nie ma co ukrywać w bawełne nie bede was okłamywał. Jak wiadomo ja to [GA]GutekPL zawsze gdy robiłem serwer turionmt2 który padał lecz wiadomo był to HAMACHI I NO HAMACHI wiec rzeczą oczywistą było że serwer długo nie utrzyma lecz teraz myślałem że bedzie inaczej, lecz sie myliłem. Serwer padł jeszcze szybciej niż poprzednie wersje hamachi i nohamachi i do tego grało jeszcze mniej osób. Osoby z którymi "pracowałem" byly bardzo fajni lecz tego co wyczyniał HA serwera którego dodam że lubiłem nie wytrzymałem... Zaczął sprzedawać itemki za kase lub mówił że da itemki za wystawianie nie jego kont na allegro po czym banował te osoby. Ja osobiście razem z Szymnaxem nie mamy zamiaru pracować w takim teamie który okłamuje nas i graczy. Miło mi było pracować z tymi ludźmi lecz to jest koniec współpracy. Nie bede tolerowal takiego zachowania HA, lecz oczywiście nie tak to sie zaczeło gdyż na początku było super już 1 dnia mieliśmy ponad 50 graczy ONLINE lecz potem zaczął "bawić" sie w biznesmena [HA]DomVi aż po 2 dniach do dziś grało średno 35 osób. Mam nadzieje że DomVi zmądrzeje lecz wątpie bo tyle razy co ja prosiłem to już sam nie wiem. Rozumiem musiał mieć na utrzymanie serwera ale NIE w taki sposób. Co do innych spraw PoloCola bardzo fajnie sie z tobą gadało i pracowało Friend zawsze Cie lubiłem bo byłeś kiedyś graczem na moim serwerze a co do Szymnaxa co tu mówić i tak kiedyś własnego dedyka otworzymy. Teraz nie dziwie sie czemu padła kiedyś Vectramt2 gzie sui był GA on tego też nie wytrzymał !! Ja was bardzo przepraszam drodzy gracze lecz tego kretactwa nikt by nie wytrzymał mam nadzieje że to nie do mnie bedziecie mieć pretensje. W wakacje planuje pracować na serwer dedykowany tylko mój i Szymnaxa lecz nie wiadomo jak to bedzie zobaczymy.

Serwer padł ale kiedyś powróci jak zawsze.

Przepraszam

[GA]GutekPL

bez linków zewn.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem jedno. Matek jesteś kompletnym ZEREM i naciągaczem nikt nie chce z tobą pracować. Szkoda że nie ma Allegro Junior to może byś w końcu sobie wystawił te swoje 3 konta. Żeby prosić przez 2 tygodnie(chodzi mi o ValeriaMT2 tam też szukał naiwnych i "rozwalił" serwer), nie znane ci osoby żeby wystawiły ci coś na allegro jest poprostu żałosną sprawą. A szkoda, bo na serwerze dobrze się grało, może troche mniejsze raty i było jeszcze lepiej. Widzę że osoby które trzymały ten serwer że tak powiem w "całości" odchodzą, to raczej już długo nie postoi. Tutaj dowód dla niedowiarków http://img203.imageshack.us/f/0629120325.jpg/ tylko proszę nie pisz znowu że to Photoshop, bo jest dużo osób które również potwierdzą że ich również pytałeś o konta.

Opublikowano

z matkiem sie nie da pracowac :* dowiedzialem sie o tym z suim na valerii. Mielismy miec pelny dostep, i NIKT nie mial sie wtracac. A ten tu zaczal wyjezdzac ze mu zbanowal ktos GMa bo rozdawal itemy, po czym skasowal wszystko. Nawet tutaj widzialem ze jest moje mob_drop_item.txt ;s

31436.png
Opublikowano

racja ten [HA] kiedy spytalem skad moge wziasc ten zwoj do zmiany plci odpowiedzial ze moge kupic go u niego za 23zl a do tego doda jakis dobry item.Szkoda serwa i mojego ninjy ;[

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Serwer stawiają na nowo do mnie napisał ktoś abym im pomógł w stawianu serwera na dedyku wiec zobacze a co do ich serwera który stawiają KoDeR = PoloCola Friend chcecie z nim stawiać serwer ?? Przecież i tak padnie przez jego przekrety dziwni jesteście (( pod tym wzgledem ))

HARDSTYLE PODAJ GG NA PW

bez linków zewn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...