Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turionmt2 [Dedyk][Pl]

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer może i fajny ale jest 1 rzecz która mnie wkur...i postanowiłem skończyć grę a mianowicie slaby drop bodzi(strasznie)i ten exp za duzy znacznie mam 61lvl a cale podstawowe eq bo nic sie nie zdazylo zrobic i wez przy 350 defa exp w v2^^ Wydalem 150kk na bony i nic nie weszlo do HP Nie polecam serwa Pozdrawiam MarcinPfk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ladny photoshop a po 1 nie jestem zaden Matek,po 2 nie szukam naiwnych i nie pisze z graczami, po 3 po co to robisz??podnieca Cie takie wrabianie innych??

Naprawde pozdro Dla Ciebie ckitaa

Nie, nie podnieca mnie to że to tu wstawiam, tylko poprostu nie lubie oszustow chce poprostu innych ostrzec żeby uważali bo nie jestem pierwszy i ostatni napewno, jakos screen jest taka bo jest zapisana w jakości .gif i proszę cię nie rób zemnie oszusta. :]

Opublikowano
Serwer może i fajny ale jest 1 rzecz która mnie wkur...i postanowiłem skończyć grę a mianowicie slaby drop bodzi(strasznie)i ten exp za duzy znacznie mam 61lvl a cale podstawowe eq bo nic sie nie zdazylo zrobic i wez przy 350 defa exp w v2^^ Wydalem 150kk na bony i nic nie weszlo do HP Nie polecam serwa Pozdrawiam MarcinPfk

No niestety jak sie nie umie grac to tak jest. I nie wiń za to serwera Tylko siebie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

porównujesz priv do PL? pzdr.

a jak juz mowa..to na PL wiecej graczy..a u Was ledwo co.. a co za tmy idzie nudniejsza gra..bo tylko expic/robic eq itd

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

hmm...

widze ze Dawmar gm ;p

no cóż jakby Mou wbil na server tez by dostał gm'a

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

Ja wam nie radzę grać

Kiedyś grałem kiedy serw był na hamachi

Byłem najlepszy na tym serwie

A serw padł bo gm sprzedawał itemy...

A gracze o tym nie wiedzieli

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'xpag.pl' (using password: YES) in /home/turionmt2/domains/turionmt2.pl/public_html/config.php on line 7

Błšd:Access denied for user 'root'@'xpag.pl' (using password: YES)

WTF?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GM sprzedawał itemy bo był to item shop wiec chyba oczywiste haha. A teraz nie ma na razie IS wiec nic nie sprzedajemy. A nie wiem czy wiesz czym różni sie dedyk od hamachi, dedyk nie padnie w 2 dni wiec poczytaj troche a potem mów

EDIT

up stronka bedzie zaraz online

bez linków zewn.

Opublikowano

Serwer jest po raz PIERWSZY restartowany na 10 - 15 min. Itemków nie sprzedawaliśmy lecz GM który to dał koledze został wyrzucony a gracz zbanowany

bez linków zewn.

Opublikowano

a podobno GM nic nie daje a ludzie lataja skile P eq +9 troche lipa i faworyzowanie niektorych dla mnie to spory minus serva

Prosze o [ + ] to nie boli a mi sie przyda

Opublikowano

Tak, a jak dałem screena z dowodem, to DomVi mnie bezczelnie oskarżył że przerobiłem w photoshopie i że mi to sprawia przyjemność ale jak widać nie jestem jedyną osobą taką osobą, a szkoda że macie takie osoby w teamie, bo serwer jest naprawdę fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...