Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turionmt2 [Dedyk][Pl]

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ario ma 6 skilli na P od Gma jest z Jinno. drasic ma szpona+9, duchową zbroię+9, sokolą tarczę +9 i skille na P. Gmi zamiast banować ludzi na MH odpowiadają nie mam czasu ( biją sie miedzy sobą w m1 jinno albo zmieniają w NPC i biegają w kółko). Serwer niby hard ale jest konkurs na gameplay w którym wygrywa sie uwaga : Hwanga epickie bronie. GA szuka kogoś z kontem na allegro żeby sprzedał kradzione konta na PL bo jak mówi nie ma czasu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Ario ma 6 skilli na P od Gma jest z Jinno. drasic ma szpona+9, duchową zbroię+9, sokolą tarczę +9 i skille na P. Gmi zamiast banować ludzi na MH odpowiadają nie mam czasu ( biją sie miedzy sobą w m1 jinno albo zmieniają w NPC i biegają w kółko). Serwer niby hard ale jest konkurs na gameplay w którym wygrywa sie uwaga : Hwanga epickie bronie. GA szuka kogoś z kontem na allegro żeby sprzedał kradzione konta na PL bo jak mówi nie ma czasu.

Jakoś nie widziałem żeby [drasic] latał w szponie +9 etc. bo jak wiem został wczoraj zbanowany...

GM wyłapują graczy na MH....GA jakoś się mnie nie pytał o konto na [alllegro]...

Nie widziłem żadnego GM który się bawił....

Za konkurs "Gameplay" (choć nie wiem czy owy istnieje) napewno nie dostaje się Hwanga i Epiki...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Jakoś nie widziałem żeby [drasic] latał w szponie +9 etc. bo jak wiem został wczoraj zbanowany...

GM wyłapują graczy na MH....GA jakoś się mnie nie pytał o konto na [alllegro]...

Nie widziłem żadnego GM który się bawił....

Za konkurs "Gameplay" (choć nie wiem czy owy istnieje) napewno nie dostaje się Hwanga i Epiki...

Zapraszam do m1 Jinno. Jak widzisz offneli serwera pewnie będą wielkie zmiany no ale jak sie porozdawało skille i itemy to co sie dziwić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pio12 ja na chacie jestem często wiem jak jest, jestem TOP6 serwera więc chyba wiem lepiej

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Zreszta co mi do tego nie obchodzi mnie czy jestes top6 czy top 1 ... widzialem an swoje oczy ... Gosc na 63 levma 6 skili P!!! i nie wtracaj sie skoro sam niewiesz ... tyle osob to widzialo a ty sie bd z nami klocil. ..

Opublikowano

a ja mam tego femesa i też mnie jakoś gm nie pytał o konto na allegro ani nie banował za jego posiadanie ej no i mam top 3 .Rozumiecie coś z tego??? Ja myśle że gmowie którzy dawali itemki/skile mieli w tym jakiś interes np smsy na smki

Opublikowano

@do pio12 Nexon

@niewidzialny: Z tym TOP6 chodzi mi o to że gram dużo i wiem że jakiś GM rozdawał EQ a ja sam osobiści widziałem owe osoby ale jak wcześniej napisał pio12 że GM nie banuje osób na MH etc.ale to nie prawda bo sam osobicie widziałem że banuje,padły jeszcze słowa iż GM

się bawi w m1 w poly i innne lecz jakoś tego niewidziałem....

Szczerze mówiąc niektóre osoby w tym temacie zazdroszczą serwera i używają MH etc. i po prostu robią na złość założycielowi tym że zniechęcają do gry....(osoby otrzymały bana i się mszczą)

A to że jakiś GM rozdawał EQ to mi wiadomo że na innych serwerach było tak samo...

Więc czego nie pokrytykujecie np. X-Worlda lub Avalona??

@Edit

@pio12.

Czy ja się kłócę że ktoś ma skille na P.Mnie to też trochę wkurzyło ale dana osoba dostanie bana i już tego nie będzie miała

Ale sam mówisz niektóre głupoty wyssane z palca...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Serwer dobry ale to rozdawnie eq to przegiecie jak nie wiesz dokladnie gutek czy osoba ktorej dales prawo bycia GM-em to sie nie ma dziwic ze dzieci kolegą eq rozdaja i skile P

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Troche monnotonna gra aż mi się to znudziło ... Bicie lvla i bicie lvla robienie eq i co ? koniec na tym... niektórzy gmowie źle poobsadzani.

Opublikowano

Moze jakis GM przyblizyl by nam godzine otwarcia serwa ??

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Warn za próbę handlu

Eleris.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...